Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Megfelelő emésztés, optimális tápanyag felszívódás

Megfelelő emésztés, optimális tápanyag felszívódás

Írta: Steve Born

Sok táplálkozási szakértő egyetért abban, hogy a megfelelő emésztés kulcsfontosságú az általános egészséghez, mert lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjünk az elfogyasztott élelmiszerekben található összes tápanyaghoz.  Sajnos a tipikus amerikai étrend nagy mennyiségű enzimmentes feldolgozott élelmiszert tartalmaz. A főzés az élelmiszerekben természetesen előforduló enzimeket is elpusztítja.

Az elfogyasztott élelmiszerek megfelelő emésztése egyértelműen befolyásolja a mikrobiom egészségét. Valójában az egyik tanulmány címe egyértelműen kijelenti: „Az emésztetlen táplálék és a bélmikrobióta együttműködhet a neurogyulladásos betegségek patogenezisében.” A tanulmány következtetésének egy része: „A betegséghez vezető út magában foglalja mind a mikrobiota, mind az emésztetlen élelmiszerdarabok részvételét.”

A jól ismert emésztési egészségügyi szakértő, Dr. Lane Lenard kijelenti: „Az idősödő felnőtteket sújtó egészségügyi panaszok közül sok – a csökkent immunitástól az emésztési zavarokig és a táplálkozási hiányosságokig – egy kulcsfontosságú tényezőre vezethető vissza: a rossz emésztésre. A károsodott emésztőrendszer egyik gyakori oka az emésztőenzimek életkorral összefüggő csökkenése, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az általunk fogyasztott élelmiszerekből kinyerjük az alapvető tápanyagokat. Ezen létfontosságú enzimek nélkül az élelmiszer áthalad a gyomor-bél traktuson anélkül, hogy kiadná hasznos összetevőit. Az eredmény rossz táplálkozási állapot, amely számos betegséghez hozzájárulhat.”

A probléma megoldásához elengedhetetlen egy emésztőenzim-kiegészítő – amely több enzimet tartalmaz a különféle élelmiszerek és élelmiszer-anyagok lebontására és megemésztésére. A Hammer Nutrition EnduroZyme az a kiegészítő, amely nemcsak lenyűgöző 14 különböző típusú, nem állati eredetű enzimet biztosít, hanem ezen enzimek mindegyikének hatékony mennyiségét. Ezenkívül az EnduroZyme egész levélkeveréke – borsmenta levél, aloe vera levél és articsókalevél – számos előnnyel jár a gyomor-bélrendszer egészségének számos aspektusában.

Végül az EnduroZyme Bioperine™-t, egy szabványosított feketebors-kivonatot tartalmaz, amely fokozza a teljes élelmiszerek és étrend-kiegészítők felszívódását.

A lényeg: Az ételválasztástól függetlenül javasoljuk az alkalmazását. Az EnduroZyme elvégzi a feladatot.

Ha gondoskodsz az étel teljes lebontásáról, azonnali javulást fogsz tapasztalni az emésztésében. Folyamatos használat mellett javulni fog egészségi állapotod, energiaszinted és sportteljesítményed, mivel szervezeted jobban hozzájut a tápanyagokhoz.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés