Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!

Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!

Steve Born írása

A mitokondriumok a sejtjeid energiatermelő "kemencéi", az egyik legfontosabb dolog, ami segíti a sportteljesítmény fokozását, az egészség fenntartását és hosszabb életet biztosít. Az öregedési folyamat egyik legkevésbé kívánatos hatása az, amikor a mitokondriumok elöregednek, és diszfunkcionálissá válnak.

A mitokondriális öregedés kettős probléma, mivel a mitokondriumok nem csak az energiatermelésben játszanak óriási szerepet, hanem hatékonyan állítják elő az oxidálószereket is, amelyek negatív kölcsönhatásba lépnek a molekulákkal, és sejtkárosító szabad gyököket hoznak létre. Egyszerűen fogalmazva: amikor a sejtek mitokondriumai elveszítik az energiatermelési képességüket és elkezdődik a több oxidálószer előállítása, elhalnak, és végül a sejt is meghal.

Súlyos negatív andbdquo;dominóhatásandrdquo; következik be, amely nemcsak a sportteljesítmény drámai csökkenését idézi elő, hanem ami még ennél is fontosabb, növeli a kor előrehaladtával összefüggő betegségek, például a rák kockázatát. Nem meglepő, hogy a andbdquo;mitokondriális öregedéselméletandrdquo; az egyik legelterjedtebb és legfontosabb elmélet az emberi egészség romlásáról.

Pontosan ezért létezik a Mito Caps. Meg vagyok győződve afelől, hogy a Mito Caps valószínűleg a legfontosabb termék a Hammer Nutrition termékei közül. A Mito Caps tápanyagai által - különösen az r-alfa lipoinsav és az acetil-l-karnitin miatt - a mitokondriumoknak egyfajta andbdquo;felfrissítéstandrdquo; adnak, elősegítve, hogy hatékonyabban működjenek, hasonlóan mint fiatalkorban, és egészségesek maradjanak.

Az eredmény? Több energia, hosszabb ideig tartó állóképesség, fokozott regenerálódás, erősebb immunrendszer-működés és így tovább.Íme, amit a gyógyszerkészítő, Dr. Bill Misner ír róla:

andbdquo;Amikor a Mito Caps-ot szedtem, kevesbé voltam fáradt, az állóképességem jobb volt és kevesebb volt az alvásigényem. Az állóképességű sportolóknak tisztában kell lenniük azzal, mennyire hihetetlenül fontos a mitokondriumok befolyásolása, és azzal, hogy minden, ami ebben a vegyületben megfogalmazódott, figyelemreméltóan és pozitívan befolyásolja a mitokondriális funkciót. "

Íme, amit a Mito Caps-ról mondanak:

"Naponta használom a Mito Caps-ot, és határozottan észrevettem, hogy megnövekedett az energiám és az állóképességem."


andbdquo;Ez a termék több energiát ad nekem, úgy érzem magam mint 20 éves koromban. Nem iszom koffeint, a Mito Caps ébren tart. Segített abban is, hogy eltüntessem az utolsó olyan súlyfelesleget magamról, amely eddig nem ment le rólam.andrdquo;


andbdquo;Ez a táplálékkiegészítő hozzásegít a legfontosabbhoz: a hosszabb és energikusabb élethez. Az általam elfogadott étrendkiegészítők listájának legelején áll.andrdquo;

andbdquo;Ha csak egy Hammer Nutrition táplálékkiegészítőt kellene ajánlanom, akkor az a Mito Caps lenne. Azóta, hogy elkezdtem a szedését, jobban érzem magam. Idősebb sportoló vagyok, és más velem egykorú emberekkel összehasonlítva fiatalabb vagyok! Ezért hiszek a Mito Caps-nak! andrdquo;

Összefoglaló

Dr. Misner összefoglalja a Mito Caps napi használatának fontosságát és annak előnyeit: andldquo;Minél jobban kitolja a mitokondriumok élettartamát és egészségi állapotát, annál tovább él, és annál jobb lesz a teljesítménye a sportolás közben. Az egészséges / hatékony mitokondriumokkal rendelkező sportoló teljesít a legjobban. A Mito Caps olyan termék, amely szedését egész évben ajánlom. andrdquo;

Fontos megjegyzés:

Nem kell andbdquo;sportolónakandrdquo; lenned ahhoz, hogy élvezd a Mito Caps előnyeit. Valójában a sport teljesítmény előnyei felett az egészség és a hosszú élettartam fenntartása még hangsúlyosabb. A Mito Caps mindenki számára előnyös!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés