Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Nem kell már sokáig várni!

Nem kell már sokáig várni!

Steve Born írása

Ez nem elírás! A Cherry Bomb HEED a közeljövőben elérhető lesz! Időbe telt megtalálnunk a megfelelőt, és úgy gondoljuk, sok-sok minta kóstolása után, hogy egyetértesz majd azzal, hogy mindenképpen megérte várni! Minden olyan összetevővel rendelkezik, amit elvárhatsz a HEED-től ...

* Csak összetett szénhidrátok, egyszerű cukrok nélkül, a gyors hatású, tartós energiához

* Lágyan finom, nem szirupos édes íz
 

* Teljes spektrumú elektrolit profil (1 kanál ugyanazt az elektrolitot szolgáltatja, mint 1 kapszula Endurolytes)

* Az ásványi króm a hatékony szénhidrát-anyagcsere elősegítése és a stabil vércukorszint támogatása érdekében
 

* A karnozin, amely rendkívül hasznos tápanyag, segíti elkerülni a felesleges savasságot, ugyanakkor antioxidáns támogatást is nyújt

* A fogbarát természetes édesítőszereket tartalmaz csak, xilitet és a steviat

* Nincs mesterséges édesítőszer, színezék, aroma vagy tartósítószer benne.
 

* Nincs fogzománcot romboló citromsav.

 ... néhány további tulajdonsággal bír, amely nem található meg a HEED egyéb fantasztikus ízeiben:

1) 25 mg koffeint tartalmaz adagonként. Úgy döntöttünk, hogy zöld tea kivonatot használunk, mely összetevőinek köszönhetően természetes úton biztosítja a szüksègleteket. És a zöld tea sokkal több annál is, hogy a természetesen előforduló koffeintartalma hasznos. Egyszerűen a zöld tea a természet egyik szuperélelmiszere.  Polifenolokat, például katechinek-et tartalmaz - köztük egy különösen fontos epigallocatechin-gallát-ot is (EGCG) - amelyek olyan antioxidánsok, amelyek a szív- és érrendszer egészségét támogatják.

2) 500 mg taurin adagonként. 

Amint azt az Endurance News # 119 cikkében is megemlítettem, ez az aminosav sokszor negatív visszhangot vált ki, mert általában megtalálható számos stimulánsokkal töltött energiaitalban, amelyek szinte bárhol kaphatóak. Az igazság azonban az, hogy a taurin csak jó dolgokat szolgáltat ezekben az italokban, ez egy valóban figyelemre méltó tápanyag.

A taurin az egész testben megtalálható, különösen az izom- és idegszövetekben, és segíti a szívverés és az izomösszehúzódások, valamint az agy neurotranszmitter-szintjének szabályozását. A taurin elengedhetetlen a szervezetben lévő ásványi anyagok - kalcium, magnézium, kálium és nátrium - megfelelő használatához, és biztosítja a izomzat helyes működését.

Emellett növeli az éberséget, a koncentrációt és az összpontosítást anélkül, hogy stimulálná az idegrendszert.

A sportolók számára talán a legfontosabb, hogy a taurin összefügg a maximális oxigénfelvétel és a kimerülésig eltelt idő növekedésével, mivel képes tejsavat semlegesíteni és elősegíteni az egészséges pH-szintet. Lenyűgöző tápanyag, igaz?

Fogadhatsz!

Hisszük - nem, garantáljuk -, hogy imádni fogod a HEED új ízét és azt, ahogy működik! A HEED nem az a termék, amelyet egészséges és hatékony sportitalnak álcáznak. A cseresznyebomba HEED egy kivételesen fantasztikus sportital! Hamarosan elérhető lesz! 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés