Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Phytolean és Chitolean Megoldás a súlykontroll kezelésére!

Phytolean és Chitolean Megoldás a súlykontroll kezelésére!

Steve Born írása

Rövidültek a nappalok. Sötét van, amikor reggel elmegyek dolgozni, és sötét, amikor este hazaérek!  És az időjárás itt és az ország számos más területén sokkal hűvösebb. Ez a két tényező befolyásolhatja, hogy milyen gyakran és mennyi ideig tudunk edzeni, ami negatívan hat az anyagcserére.
 

Hozzáadva a közelgő ünnepeket és a hozzájuk kapcsolódó szokásos hatalmas mennyiségű étel fogyasztást, a súlygyarapodás lehetősége nagyon is valós.

Gyakran viccelődöm, hogy az évnek ebben a szakaszában: "Nem is kell ennem az ételt; csak ránéznek és már attól hízok."
 
Ez természetesen nem igaz, de azt jól szemlélteti, hogy ez az évszak sokunknak különösen nagy kihívást jelent az erőnlét fenntartása és a testsúly kontroll alatt tartása szempontjából. Bár a legtöbben mindent megteszünk azért, hogy egész évben a lehető legegészségesebb étrendet kövessük, az őszi és a téli hónapokban sok sportoló beletörődik a súlygyarapodásba, a kevesebb edzés és a több evés jóvóltából (különösen csábítóak a keményítő- és magas zsírtarmú ételek és snackek).
 

Szerencsére a Hammer Nutrition két kiemelkedő terméket is kínál, amelyek hatékony segítséget nyújtanak erre az esetre: a Phytolean és a ChitoLean.

Az egyedülálló Phytolean formula a fehér bab kivonatát tartalmazza, amelyről kimutatták, hogy hatékonyan gátolja a keményítőtartalmú szénhidrátok felszívódását és zsírként történő tárolását. A Phytolean málna ketonokat is tartalmaz, amelyek fokozzák a zsír lebontását ("égését"), ugyanakkor gátolják a zsír tárolását is.

A ChitoLean képlet élén áll a kitozán, a kagylóból származó tápanyag, amely hatékonyan kötődik a bél zsírjával és blokkolja a felszívódást.  Ez a „zsírblokkoló” hatás nemcsak a fogyást segíti elő, hanem segít normalizálni a koleszterinszintet, és gátolja az artéria falában felhalmozódó egészségtelen zsírlerakódásokat.

A Phytolean és a ChitoLean segítségével - és igen, használhatod mindkettőt együtt! - verhetetlen a fogyás / súly-szabályozás.  

Az egészséges testösszetétel fenntartása modern világunkban nem könnyű, de hihetetlenül fontos.  Legyen szó egészségről, teljesítményről vagy esztétikáról (vagy mindháromról), rengeteg időt, pénzt és energiát töltünk e cél elérésére.

A hidegebb, rövidebb napokon - nem is beszélve az ünnepekről, amelyek tudjuk mivel járnak - nem kell mindent visszafogni. Ha úgy érzed kicsit felbomlott az egyensúlyod, nyúlj a Phytolean és a ChitoLean felé. Ez a kombináció biztonságosan, természetesen és hatékonyan garantáltan segít elérni a célsúlyt. 
 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés