Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Prémium minőségű fehérjepor!

Prémium minőségű fehérjepor!

Steve Born írása

Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő állítás!
 

Tegyük rendbe a dolgokat. Ha a legmagasabb minőségű és leghatékonyabb fehérjét keresed - azt, amely az összes többi fehérjeforráshoz képest a legtöbb előny nyújtja -, akkor savófehérje-izolátumot keress. Itt találod meg a Hammer Whey Proteint.

Míg más fehérjeforrások minden bizonnyal előnyökkel járnak, a savófehérje-izolátum egyértelműen a vezető. Íme néhány ok, hogy miért:

Csúcsminőségű fehérjeforrás. Nem számít, hogy melyik szabványt használják a fehérje minőségének és biohasznosulásának meghatározására - biológiai érték (BV), fehérje hatékonysági arány (PER), fehérje emészthetőség javított aminosav pontszám (PDCAAS) - a whey protein izolátum minden téren a csúcson van.

Páratlan izomszövet javítás. Az ember számára megkövetelt közel két tucat különféle aminosav közül kilencet sorolnak esszenciálisnak, mivel a test nem képes ezeket előállítani. Külső élelmiszerekből kell származniuk. A kilenc esszenciális aminosav közül az elágazó láncú aminosavak (BCAA), a leucin, az izoleucin és a valin. Ezek az elsődleges aminosavak, amelyeket a szervezet számos fontos működéséhez igényel, ideértve az izomszövet helyreállítását az edzés utáni időszakban. Egyik fehérjeforrás sem tartalmaz ilyen magas koncentrációt, csak a savófehérje-izolátum.
 

Kiváló antioxidáns támogatás. A savófehérje-izolátum nagy mennyiségben tartalmaz a glutation előállításához szükséges aminosavakat, amely vitathatatlanul a legfontosabb antioxidáns. Tanulmányok kimutatták, hogy a  fehérjeforrások közül a savófehérje-izolátum emeli a legjobban a glutationszintet.
 

Hihetetlen immunrendszer támogatás. A tejsavófehérje-izolátum számos szubfrakciót is tartalmaz, beleértve a béta-laktalbuminokat, alfa-laktalbuminokat, laktoferrinet és immunoglobulinokat, amelyek mindegyike immunrendszert serkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

Egészséges szív. A tejsavófehérje-izolátum bioaktiv peptideket, úgynevezett laktokinineket tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy elősegítik a vérnyomás csökkentését.

Védelem az életkorral összefüggő izomvesztéssel szemben. Úgy gondolják, hogy a 60 évnél idősebb emberek csaknem egyharmadánál van szarkopenia, amely az öregedés miatt bekövetkező izomszövet csökkenést jelent. A savófehérje-izolátum - magas biológiai értéke (nagyobb a felszívódása, felhasználása és a visszatartása) és gazdag BCAA-tartalma miatt - ideális fehérjeforrás az izomszövet veszteség elleni védelemhez és az izomszövet újjáépítéséhez. Természetesen fontos a rendszeres testmozgás is.

De várj! Van még!

A Hammer Nutrition 100% savófehérje-izolátum termékének, a Hammer Whey Proteinnek minden egyes adagja, óriási mennyiségű, 6000 mg glutamint tartalmaz. A glutamin olyan aminosav, amely számos előnnyel rendelkezik, ideértve annak azt a képességét, hogy dinamikusan támogatja a gyomor bélrendszer egészségét és drasztikusan javítja az immunrendszer működését. 

Összefoglalva

A Hammer Whey Protein glutaminnal dúsított savófehérje-izolátum egy igazán nagyszerű választás. Valójában, annak ellenére, hogy fehérjepor, figyelembe véve az összes előnyeit, úgy gondoljuk, hogy a Hammer Whey Proteint „szuperételnek” kell tekinteni.

Tiszta, rendkívül hatékony - ezek a Hammer Whey Protein legfontosabb jellemzői. Legyen a napi étrended része, és élvezd a komoly, jelentős előnyeit!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés