Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Próbáld ki a Hammer Nutrition elektroliteket tartalmazó kiváló termékeit!

Próbáld ki a Hammer Nutrition elektroliteket tartalmazó kiváló termékeit!

Steve Born írása

Itt nálunk Amerikában az ősz beköszönte ellenére az ország túlnyomó részében igaz, hogy ez az év legforróbb időszaka. Még a 35 fok feletti hőmérsékleteket is elérhetjük itt, Montana északnyugati részén! Különösen ebben az évszakban, és ilyen forró időjárási körülmények között elengedhetetlen, hogy feltöltsd szervezetedet megfelelő mennyiségű ásványi anyaggal.

A Hammer Nutritionnál nagyon figyelnünk kell arra, hogy mindig emlékeztessük a sportolókat, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag-feltöltés nem csupán kalóriákat és folyadékokat igényel; magába foglalja a következetes és megfelelő elektrolit-támogatást is. Szeretünk ezzel a példával élni: az elektrolitok összehasonlíthatók az autóban található motorolajjal - ami nem a motor beindításáért felelős, de feltétlenül szükséges ahhoz, hogy minden zavartalanul működjön.


Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer megfelelő működése az elegendő elektrolitszinttől függ.


Szerencsére a Hammer Nutrition kiemelkedő elektrolit összetételű készítményei - az Endulolytes, a Fizz, az Endurolytes Extreme és az Endurolytes Extreme Powder - készen állnak számodra, hogy használd őket az edzéseid során. Mindegy milyen testsúllyal rendelkezel, milyen az alakod vagy az edzettségi szinted, az időjárási körülményeknek megfelelően kiválaszthatod a számodra tökéletes elektrolitet tartalmazó Hammer Nutrition terméket.


Endurolytes - Ez az első termékünk, amely egy teljes spektrumú formula, kapszulákba adagolva, így fogyasztása rugalmas megoldásokat kínál. Mivel alacsony a sótartalma, ezért tökéletesen egészíti ki az egészséges, alacsony sótartalmú étrendet.


"Évek óta szedtem ezeket a kapszulákat, és határozottan segítenek az elektrolitok egyensúlyban tartásában, különösen a forró nyári hónapokban, amikor futok. Szedésével biztos lehetek abban, hogy az elektrolit szintem mindig kiegyensúlyozott lesz."


Endurolytes Fizz - Ha nem kedveled a kapszulákat, akkor az Endurolytes Fizz az, ami Neked való. Add hozzá ezeket a gyorsan feloldódó tablettákat a vizes palackodhoz, így egy ízletes, cukormentes, teljes spektrumú, pezsgő elektrolit italt kapsz.


"Mi az ország délnyugati részén élünk, ahol nyáron a hőmérséklet meghaladja a 35 fokot is. Egész évben rengeteget golfozunk. Ez a termék elektrolitokkal rendelkezik, amelyek segítik a hidratáltságot is megtartani. A szépsége az, hogy nem tartalmaz cukrot és az ára sokkal alacsonyabb, mint a többi hasonló termék ára. Szeretjük! "


Endurolytes Extrem - Szélsőséges körülmények között, magas hőmérsékleten, vagy hirtelen megváltozott klíma esetén javasoljuk, amikor megnövekszik a sószükséglet. Az Endurolytes extrém formula kapszulái a normál elektrolit kapszula nátrium-klorid- és kálium tartalmának a háromszorosa. Ekkora mennyiségnél is az Extreme formula teljes elektrolit-keveréket tartalmaz.


"Én erőteljesen izzadok, és tényleg óvatosnak kell lennem, ha hosszabb vagy nehezebb erdzéseket végzek a melegben vagy akár az év bármelyik szakaszában. Ezek a kapszulák számomra életmentők!"


Endurolytes Extreme Powder - Az Endurolytes Extreme kapszulák összes előnyét megtalálod ebben a könnyen keverhető porban. Az Endurolytes Extreme Powder gyorsan és teljesen feloldódik, finom, természetes görögdinnye aromájával egyszerűen fogyaszthatod akár önmagában tiszta vízben, vagy add hozzá folyékony üzemanyagodhoz az egyedi adagolási igényeidnek megfelelően. Enyhe aromája egész nap megkönnyíti az ivást.


"Ezt a terméket én a Perpetuem-hez keverve fogyasztom, amikor egy hosszab vagy nehezebb kerékpár versenyem vagy edzésem van. Soha nem indulnék el nélküle."


A Hammer Nutrition kiváló sportitala, a HEED egy adagja nem csak 100 kalóriát tartalmaz, hanem egy (1) Endurolytes kapszulában található elektrolit mennyiséget is.


Mindegy milyen az időjárás, a Hammer Nutrition egész évben az összes elektrolit igényedet képes fedezni!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés