Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

TISSUE REJUVENATOR

TISSUE REJUVENATOR

Steve Born írása


Elhiszed, 
hogy már a 2020-as év közepén járunk? És milyen szokatlan időszakon vagyunk túl, hiszen az év első öt hónapja úgy telt el, hogy túl sokat tartózkodtunk bent.A furcsa időszak azt is eredményezte, hogy újra kellet gondolnunk az edzés- és verseny terveinket, meg kellett változtatnunk az edzések fajtáit, és gyakran csökkentettük azok időtartamát és intenzitását is.


Szerencsére úgy tűnik, hogy a dolgok pozitív irányba haladnak, ami azt jelenti, hogy itt az ideje
több időt tölteni a természetben, és újra lendülettel edzeni, és felkészülni az év második felében lévő versenyekre. Ju Hú! Hajráááá!


Sok sportoló
túlságosan nagyizgalommal lendül neki újra az edzéseknek, és megpróbál minél nagyobb erőfeszítéssel sportolni. Sajnos sokszor túlzásokba esünk, és nagyobb intenzitással kezdünk sportolni, mint amennyire testünk készen áll (Én ezt nevezem „túl sok túl hamar” szindrómának). Elképzelhető, hogy ez az elmélet némelyik sport esetében beválik, de az a tapasztalat, hogy a sérülések okainak akár 75% -a futásteljesítmény és a túlzott fizikai erőfeszítések következménye. És mivel a szezon 40% -ának már vége van, nem engedhetjük meg magunknak, hogy vállaljuk ezt a kockázatot.


Nagyon csábító lehet
abban hinni, hogy ha gyorsan és hirtelen teszünk erőfeszítéseket, akkor oda tudjuk tenni magunkat megfelelően a versenyeken, de én óva intelek ettől. Ehelyett azt javaslom, hogy edz bölcsen és vedd figyelembe  tested jelenlegi állapotát és adj időt magadnak, hogy legalább pár napot pihenj és regenerálódj, valamint használd a Tissue Rejuvenator-t vagy a Vegan Tissue Rejuvenator-t még azokon a napokon is, amikor nem edzel.


Ha még nem
próbáltad, akkor ez a tökéletes idő arra, hogy a Tissue Rejuvenator bármelyik formáját beépítsd a minden napi táplálék kiegészítő programodba. Míg mindkét termék elsősorban arról a képességéről ismert, hogy csökkentik a fájdalmakat, a gyulladást és duzzanatot - ezt a feladatukat lenyűgözően teszik (nagy különbséget fogsz érezni a regenerálódásod során) -, a tápláló, egyedülállóan hatékony összetevőik révén segítik megőrizni a test porcainak, ízületeinek, inainak és kötőszöveteinek az erejét. A Tissue Rejuvenator napi adagja (két kapszula naponta kétszer), vagy a Tissue Rejuvenator / Vegan Tissue Rejuvenator kombináció (napi kétszer 1-1 kapszula) biztosítja az ízületek megerősítéséhez és a kívánt védelem eléréséhez szükséges alapanyagokat. És amikor eljön az ideje, hogy növeld az edzés mennyiségét és intenzitását, a tested készen áll.


Ne
feledd, hogy a Tissue Rejuvenator mindkét formulájának előnyei halmozódnak. Ezenkívül a következetes használat elengedhetetlen a legjobb eredmények eléréséhez. Mivel az idei versenyszezon rendkívül későn kezdődik, még fontosabb, hogy sérüléstől mentesen kezdd el az edzéseket, ezért még nagyobb szükséged van egy hatékony termékre, amely megvédi az ízületekkel kapcsolatos sérüléseket, és biztonságos, valamint kitűnő módszer a fájdalom, a gyulladás és duzzanat enyhítésére.


Szüksége
d van az egyik, vagy mindkettő Tissue Rejuvenator készítményre!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés