Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A Hammer Nutrition szuper sport italának története

A Hammer Nutrition szuper sport italának története

Steve Born írása

Tizenhat évvel ezelőtt Brian arról tájékoztatta a termékfejlesztés bármely aspektusában részt vevőket, hogy itt az ideje, hogy a lehető legjobb sportitalokat készítsék el. 

Itt az ideje, hogy érezhetően válaszoljunk az egyre növekvő igényekre: "Tud bárki olyan sportitalt készíteni, amely nincs tele cukorral és mesterséges alapanyagokkal, és az íze nem szirupos?"

Nem volt egyszerű cél, de nagyon bíztunk benne, hogy el tudjuk érni.  Miután az íz tesztelése megtörtént a különböző készítmények prototípusai alapján, megtaláltuk a legjobbat. Jobbat, mint amire gondolni mertünk. 

Az ízprofil pontosan az volt, amit szerettünk volna - finom és frissítő, tömény, kellemetlen utóíz nélkül: mint mikor a szádat cukorral borítják be..

Ráadásul az újonnan megszületett sportital sok pozitív tulajdonságokkal is rendelkezik:

  • Teljes spektrumú elektrolitprofil (nemcsak a só, amelyből más italkeverékekben túl sok található meg)
  • Nincs benne fogzománcot pusztító citromsav
  • Jótékony kiegészítő tápanyagokat tartalmaz, mint például a króm és az l-karnozin (amelyekről a legtöbb sportital gyártó valószínűleg még soha nem is hallott)
  • Nincsenek mesterséges édesítőszerek (csak egészséges édesítőszerek, a stevia és a xilit), valamint színezékeket, aromàkat és tartósítószereket sem tartalmaz

„Igen, uram, igazán fantasztikus sportitalt tudhatunk a magunkénak. Szóval, hogy nevezzük el?”

Hangzott el a következő nyilvánvaló kérdés. Legtöbben csak vállat vontunk és azt mondtuk, hogy „Fogalmunk sincs. Gondolkodnunk kell rajta.”

Miután több napig törtük a fejünket, az uralkodó gondolatunk az volt, hogy ez az új sportital kielégítette a szükségletet.

"Ez az! Ez a cucc kielégíti a szükségletet! ”

"Igen, egyetértek. Teljesen. De mi legyen a neve?

"Valami, ami rímel a “need” azaz a szükséges szóra?

És így haladtunk ezen a hosszú úton, megpróbálva megtalálni a megfelelő nevet a csodálatos új terméknek, amely a „szükség” szóval rímelt.  Végül valaki azt mondta:

"Mi lenne, ha heed lenne, azaz figyelembe vennénk azt, hogy a testnek szüksége (need) van a rendelkezésre álló legjobb sportitalra"?

És ennyi volt.  A „heed” szó.  De nem igazán abból az okból, hogy a „testnek szüksége van mindenre” Dehogy.  Az egyik alkalmazott emlékezett egy 1993-as filmre: „A szereplő hozzáment feleségül egy Axis nevű gyilkoshoz”.  A filmben Mike Myers szerepelt (a „Saturday Night Live” és a „Wayne’s World” filmből), aki kettős szerepet játszott: ő volt az egyik főszereplő (Charlie) és az apja (Stuart ) is. 

Ez utóbbinak volt egy gonosz skót brókere, Charlie, akinek fiatalabb testvérét úgy hívták, hogy  „Head” - akiről úgy hírlett, hogy egy „óriási koponya” és ez úgy hangzott, mint a  „HEED!” Tehát minden olyan jelenetben, ahol ez a fiatalabb testvér megjelent, azt kiabálta az apja, hogy  „HEED!”

Ez miatt többen elkezdtünk új sportitalunkra úgy hivatkozni, hogy „HEED!” Úgy kiabáltuk a nevet, mint a skót atya a filmben, és ez nekünk nagyon vicces volt.

Ez a szokásunk elég népszerű lett, és szórakoztatott minket, így nem hagytuk abba. Brian teljes mértékben részt vett ebben, és tetszett neki ez a név.

"De a film miatt nem nevezhetjük így el." - mondta. “A termékről kell szólnia." És erre kitalálta ezt a nagyszerű betűjátékot, és mindannyian egyetértettünk abban, hogy ez tökéletes:

High

Energy

Electrolyte

Drink


Ki állítja azt, hogy nem szórakozhat egy kicsit az, aki közben a legjobb táplálék kiegészítőket és üzemanyagokat állítja elő a bolygón?

Komolyan ezt gondolom, hiszen amikor számtalan sportoló és aktív ember így kiáltott: 
 

"Ami sok az sok!  Egy jobb sportitalt akarunk, amely működőképes, nem tartalmaz egy csomó hulladékot és jó ízű ”- hallgattunk erre és megvalósítottuk.

A HEED már 16 éve a sportitaloknak álcázott szirupos üdítők egészséges és rendkívül hatékony alternatívája. Csak hasznos összetevőket tartalmaz (hatékony mennyiségben!), és nincs benne az összes korábban említett szemét. A HEED pontosan az, amire szükséged van és szükséged is lesz mindig! 

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in