Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Gél

Hammer Gél

Steve Born írása

Hamarosan abba az időszakba érkezünk, amelyet nem véletlenül a „cukor évszakának” nevezek. Halloween-től kezdve a Hálaadásig, a Karácsonyon át - nagyjából az év végéig - sok édesség lesz könnyen elérhető.

És bár alkalomadtán egy kis édes csemege vagy ízletes desszert minden bizonnyal elfogadható (az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer-egyszer ne kényeztesd el magad), ez az évszak olyan időszak, amely valóban veszélyezteti a normális étrended és edzéscéljaid... és ezért nagyon következetesnek kell lenned. 

Mi köze van ehhez a Hammer Gélnek?  Lássuk!

Mivel a cukor jelenléte egyre jobban elterjed az elkövetkező pár hónapban - mindenhol ott lesz! - emlékeztetni kell magadat arra, hogy nemcsak szigorúan korlátoznod kell az étrendedben lévő cukros ételeket, hanem tudatosan kerülnöd szükséges a cukrot az üzemanyagban is. Ezért használd a Hammer Gélt az edzéseiden és a versenyeken egyaránt!
 

Hammer Gél - Minőségi energia,  gyomorprobléma nélkül

Rengeteg energiagél van a piacon, és a Hammer Gél külsőleg nagyon hasonló lehet sokhoz, azonban az számít, ami belül van! Más energiagéleket gyakran készítenek finomított cukrokkal, bőséges mennyiségű citromsavval, valamint mesterséges aromákkal és színezékekkel - mindez alacsonyabb minőségű összetevőkből áll, amelyek kiszámíthatóan gyenge energiát, különféle gyomorproblémákat, nem tervezett mosdóra vezető utakat eredményeznek. 
 

A Hammer Gél más! 

Összetett szénhidrátokat (maltodextrint) tartalmaz, hozzáadott finomított cukrok nélkül, ami a következő előnyöket biztosítja:

  • Gyorsan ható energia. A maltodextrin glikémiás indexe (GI) 100, tehát megegyezik a tiszta glükózzal, ezért gyorsan megemeli a vércukorszintet és az energiát. A testmozgás során és közvetlenül utána a magas GI-tartalmú szénhidrát pontosan az, amire vágysz.
  • Hosszabb ideig tartó energia. A legtöbb finomított cukor, például a glükóz és a szacharóz gyors hatású energiát szolgáltat.  Sajnos ez egy nagyon rövid élettartamú energia, amelyet hamarosan az energiaszint drámai zuhanása követ. Általánosan ezt az állapotot „felvillanyzás és összeomlás” néven emlegetik, ez a legkellemetlenebb érzés ami történhet az edzés vagy a verseny alatt. Ez elkerülhető, mert  a Hammer Gélben használt maltodextrin nem csak gyorsan növeli az energiát, hanem hosszabb ideig fenntartja azt, mielőtt elkezdene nagymértékben csökkeni.
  • Több kalória az energiához.
  • A szervezet hatékonyabban emészt nagyobb mennyiségű kalóriát a maltodextrinből, mint a finomított cukrokból. Nyilvánvaló előny az, ha több kalória áll rendelkezésre az energiatermeléshez. Ez különösen fontos akkor, ha ezek a kalóriák könnyen emészthetőek, ami az összetett szénhidrátokra jellemző. Ha megpróbálod helyettesíteni a maltodextrin által nyújtott kalória mennyiségét finomított cukrokkal, az egyetlen dolog ami történni fog, az a nagyon sok kellemetlen gyomorprobléma.


Amennyiben a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni az edzéseiden és a versenyeken töltött időből és energiából, akkor ennek a sok cukorfogyasztásnak nincs értelme!  Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a legjobb minőségű üzemanyaggal "tápláljuk a tüzet", ne pedig cukrokkal tele termékekkel, amelyeket energiaüzemanyagnak álcáznak. A Hammer Gél segítségével a szervezet prémium üzemanyagot kap hozzáadott egyszerű cukrok és mesterséges vagy megkérdőjelezhető összetevők nélkül.
 

Használd a Hammer Gélt: 

  • Lágy és könnyen emészthető
  • Gyorsan ható, hosszan tartó energia
  • Nincs cukor okozta összeomlás
  • Kellemes ízek sokfélesége


1995 óta, a „cukor időszakában” és egész évben, a Hammer Gél megadja a lehetőséget, hogy a sportolók számára megfelelő, koncentrált formában minőségi szénhidrát energiát biztosítson. Igazi üzemanyag, nem cukor. Ez a Hammer Gél egyedülállóan megfogalmazva, hogy biztosítsd a csúcs sport teljesítményedet - minden alkalommal!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés