Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Nem kell már sokáig várni!

Nem kell már sokáig várni!

Steve Born írása

Ez nem elírás! A Cherry Bomb HEED a közeljövőben elérhető lesz! Időbe telt megtalálnunk a megfelelőt, és úgy gondoljuk, sok-sok minta kóstolása után, hogy egyetértesz majd azzal, hogy mindenképpen megérte várni! Minden olyan összetevővel rendelkezik, amit elvárhatsz a HEED-től ...

* Csak összetett szénhidrátok, egyszerű cukrok nélkül, a gyors hatású, tartós energiához

* Lágyan finom, nem szirupos édes íz
 

* Teljes spektrumú elektrolit profil (1 kanál ugyanazt az elektrolitot szolgáltatja, mint 1 kapszula Endurolytes)

* Az ásványi króm a hatékony szénhidrát-anyagcsere elősegítése és a stabil vércukorszint támogatása érdekében
 

* A karnozin, amely rendkívül hasznos tápanyag, segíti elkerülni a felesleges savasságot, ugyanakkor antioxidáns támogatást is nyújt

* A fogbarát természetes édesítőszereket tartalmaz csak, xilitet és a steviat

* Nincs mesterséges édesítőszer, színezék, aroma vagy tartósítószer benne.
 

* Nincs fogzománcot romboló citromsav.

 ... néhány további tulajdonsággal bír, amely nem található meg a HEED egyéb fantasztikus ízeiben:

1) 25 mg koffeint tartalmaz adagonként. Úgy döntöttünk, hogy zöld tea kivonatot használunk, mely összetevőinek köszönhetően természetes úton biztosítja a szüksègleteket. És a zöld tea sokkal több annál is, hogy a természetesen előforduló koffeintartalma hasznos. Egyszerűen a zöld tea a természet egyik szuperélelmiszere.  Polifenolokat, például katechinek-et tartalmaz - köztük egy különösen fontos epigallocatechin-gallát-ot is (EGCG) - amelyek olyan antioxidánsok, amelyek a szív- és érrendszer egészségét támogatják.

2) 500 mg taurin adagonként. 

Amint azt az Endurance News # 119 cikkében is megemlítettem, ez az aminosav sokszor negatív visszhangot vált ki, mert általában megtalálható számos stimulánsokkal töltött energiaitalban, amelyek szinte bárhol kaphatóak. Az igazság azonban az, hogy a taurin csak jó dolgokat szolgáltat ezekben az italokban, ez egy valóban figyelemre méltó tápanyag.

A taurin az egész testben megtalálható, különösen az izom- és idegszövetekben, és segíti a szívverés és az izomösszehúzódások, valamint az agy neurotranszmitter-szintjének szabályozását. A taurin elengedhetetlen a szervezetben lévő ásványi anyagok - kalcium, magnézium, kálium és nátrium - megfelelő használatához, és biztosítja a izomzat helyes működését.

Emellett növeli az éberséget, a koncentrációt és az összpontosítást anélkül, hogy stimulálná az idegrendszert.

A sportolók számára talán a legfontosabb, hogy a taurin összefügg a maximális oxigénfelvétel és a kimerülésig eltelt idő növekedésével, mivel képes tejsavat semlegesíteni és elősegíteni az egészséges pH-szintet. Lenyűgöző tápanyag, igaz?

Fogadhatsz!

Hisszük - nem, garantáljuk -, hogy imádni fogod a HEED új ízét és azt, ahogy működik! A HEED nem az a termék, amelyet egészséges és hatékony sportitalnak álcáznak. A cseresznyebomba HEED egy kivételesen fantasztikus sportital! Hamarosan elérhető lesz! 

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in