Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

1987 óta Érted vagyunk!

1987 óta Érted vagyunk!

Steve Born írása

2023-ban kezdődik a Hammer Nutrition 36. üzleti éve. Ez nagyon hosszú idő, különösen egy táplálkozás kiegészítéssel foglalkozó cég esetében, de ez nem ér minket meglepetésként. Miért? Mert az első nap óta a Hammer Nutrition alapítója és vezérigazgatója, Brian Frank soha nem veszélyeztette pozícióját:

"A fantasztikus termékek és a legjobb hatást nyújtó szakértelem minden bizonnyal kulcsfontosságú, de még ennél is fontosabb, hogy egy cég hogyan kommunikál a vásárlóival. Az első naptól kezdve arra törekszünk, hogy minden ügyfelünket pontosan úgy kezeljük, ahogy mi is szeretnénk, hogy bánjanak velünk. Mi a “pult” másik oldalán állunk – tisztességesen és őszintén. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Te is ezt tapasztald, amikor nálunk vásárolsz.

Az 5 csillagos ügyfélszolgálat hírnevét azzal érdemeltük ki, hogy az elmúlt több mint 30 évben minden nap tartjuk ezeket az elveinket. Továbbra is elolvasok minden beérkezett visszajelzést, és közvetlenül a munkatársaimmal dolgozom annak érdekében, hogy minden problémát az én megelégedésemmel kezeljek. Sok munkába és erőforrásba kerül, hogy fenntartsam a színvonalat, de csak így vagyok hajlandó vezetni a cégemet. Úgy bánunk veled, mintha fontos lennél nekünk, mert az is vagy... ezt garantálom!"

Ilyen kijelentést bárki tehet, de Brian az egyetlen, aki ezt tetteivel is alátámasztja. Személy szerint tudom, hogy ez 100%-ban igaz, mert Briant már a cége elindítása óta ismerem, és azért is, mert az alkalmazottja vagyok már 23 éve.

Ennyi idő alatt – először ügyfélként és szponzorált sportolóként, majd alkalmazottjaként – pontosan tudom, hogy Brian soha nem tért el üzleti modelljétől. SOHA. Korábban felsorolt ​​idézete az egyetlen módja annak, hogy irányítsa az üzletet, és a gyakran használt mondása a következő: „Az emberek fontosabbak, mint a nyereség.” Ez mindig is a Hammer Nutrition üzletmenetének szíve volt.

Brian kétségtelenül rendkívül tehetséges üzletember – üzleti érzéke és marketing készsége egyedülálló. E két dolog nélkül nem maradhat fent sokáig az ember vállalkozása. Bármennyire is fontosak, a Hammer Nutrition valóban fényévekkel megelőzi az összes többi vállalatot, a következők miatt:

  1. Brian könyörtelen abban, hogy csak a lehető legjobb minőségű termékeket gyártja. A munkatársaként teljes őszintén elmondhatom, hogy semmi kompromisszumot nem köt. Ha bármely termék nyersanyaga nem pontosan olyan, amilyennek lennie kellene, vagy ha nem felel meg a szigorú minőségi és tisztasági előírásainknak, azt elutasítjuk – ez a történet vége.

  2. Brian töretlen szenvedélye a példaértékű ügyfélszolgálat iránt. Az ügyfelekkel az általa létrehozott aranyszabályai szerint bánik, és ennek nincs párja az általam ismert vállalkozások vezérigazgatói körében – neki valóban fontos a „mi” szó jelentése az „ügyfélszolgálatban” –, és ez a szolgáltatás kéz a kézben jár a minőségi termékek gyártásával és értékesítésével.

Amint azt már többször elmondtam, néhány más cégnél ez a tipikus (példaként): "Nyomja meg az 1-est a táplálékkiegészítőkért; nyomja meg a 2-t az üzemanyagokhoz; nyomja meg a 3-ast az üzenet hagyásához" és így tovább. Ez soha nem volt a Hammer módszere, és nem is lesz. Tehát számíthatsz arra, hogy mindenki, aki a Hammer Nutritionnél dolgozik, úgy fog bánni veled, mintha fontos lennél nekünk, és ez azért van, mert az is vagy.  Ez tényleg ilyen egyszerű.

Akár kérdéseid, aggályaid, javaslataid vannak, akár siker történeted szeretnéd megosztani, hívj minket, vagy csevegj velünk. Kapcsolatba léphetsz egy élő személlyel – egy képzett tanácsadóval –, és valódi személyként kezelnek, nem pedig szám szerint, és az iparág legjobb ügyfélszolgálatát és szolgáltatását fogod tapasztalni!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés