Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

4 ok, amiért szükséged van a Perpetuemre!

4 ok, amiért szükséged van a Perpetuemre!

A Perpetuem a túrázók, futók, versenyzők és kirándulók számára készített hosszútávú üzemanyag, a könnyű használat, a megbízhatóság és a következetesség miatt, amikor a jól felszerelt üzletek és piknikasztalok nincsenek a közelben. 

Keverd be a kulacsod, és élvezd a szabadban töltött időt!

Menj tovább és oldd meg könnyen!

Minél hosszabb ideig tervezed az edzésed, általában annál bonyolultabb és zavarosabb lesz az üzemanyag kérdése. A Perpetuem-mel kifejlesztettünk egy olyan megfelelő üzemanyagot biztosító módszert, amely megbízható, alkalmazkodó és hatékony, ha figyelembe vesszük mind az időt, mind a költségeket. A Perpetuem szépsége és egyszerűsége az, hogy olyan sűrűre keverheted be, ahogy csak szeretnéd. Ez lehet a fő üzemanyagforrásod, és mellé fogyaszthatsz Hammer szeletet, gélt, gyümölcsöt vagy zöldséget, ha változatosságként rágni szeretnél valamit. Tehát lehet ez a termék az egyetlen üzemanyagforrásod is, akár 6+ órán keresztül, vagy részleges üzemanyagforrás is, ha több időd és helyed van arra, hogy más kalóriatartalmú frissítésről is tudsz gondoskodni. 

1. Úgy kevered, ahogy szeretnéd!

A szuper könnyű hegymászók és az ultrafutók mindig csökkenteni szeretnék a magukkal vitt csomagjaik súlyát - a másik oldalon pedig a kerékpárosok és az evezősök állnak, akik sok napra elegendő üzemanyagot visznek magukkal. Az a szerencse, hogy mindkét tábor pontosan azt kapja, amire vágyik - egy megfelelő kalóriasűrűségű üzemanyagot, amikor minden ml számít, és egy egyszerűen csomagolható, könnyen emészthető üzemanyagot, amelyet úgy lehet adagolni, ahogy csak szeretnéd, egész napra vagy akár több napra is. 

2. Használd hatékonyabban az elraktározott zsírt!

Még a legvékonyabb sportolóknak is rendelkezésére áll néhány ezer kalória zsír formájában, ami elégetése során energiát ad neked az edzésed alatt. Szerencsére a test szívesen használja a zsírt üzemanyagforrásként, ha edzés közben szénhidrátot és nagyon kis mennyiségű egészséges zsírt fogyasztunk. Ez az oka annak, hogy a Perpetuem minden adagjában van 2,5 gramm zsír. Sokan szoktak erre rákérdezni. 

3. Különböző elektrolitok állnak rendelkezésedre!

Míg a piacon a sok italkeverék megkísérli a nátriumot és káliumot beletenni mindenbe, és azt hirdeti, hogy mindent tartalmaz amire csak szükség van - a valóság az, hogy ez nem egészen így van, és sok esetben nincs ilyen mennyiségekben szükségünk ezekre a hozzáadott anyagokra. A szükséglet sok mindentől függ: testalkat, időjárás, páratartalom, edzésintenzitás, és ezek szinte határtalan kombinációitól. Ezen tényezők során szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy minden esetben tökéletes megoldást képes nyújtani az Endurolytes termékeink. Ez a termék több mint 20 évvel ezelőtt úttörőnek számított az üzemanyagforrás (ebben az esetben a Perpetuem) biztosításával együtt. Több fajtája létezik, az Endurolytes kapszula, Fizz vagy Endurolytes Extreme kapszula. Ezeket igény szerint lehet használni. Az Endurolytes Extreme Powdert sok sportoló használja a Perpetuem keverékében, így a legforróbb napokon könnyű növelni az elektrolit bevitelt, a hűvösebb napokon pedig kissé csökkenthető az adagolása

4. Védd a sovány izomtömeged, hogy legközelebb újra teljes legyen az edzésed!

Sem az élsportolók, sem a profik, kezdők vagy a hétvégi harcosok nem akarnak egy lépést előre és két lépést hátra menni! Azért alakították ki a szénhidrátok és a fehérjék arányát 8:1 arányban, hogy egyszerre segítsék izmainkat az energiatermelés érdekében, valamint elősegítsék a regenerálódási folyamatot, ami azt jelenti, hogy az edzés végén könnyebben megy a visszatöltés. Annak érdekében, hogy egyszerű legyen az üzemanyagellátás, és hogy tested megtartsa és erősítse az izomrostokat - a Perpetuem a válasz a 3 óránál hosszabb tevékenységekre.

Miles Frank írása 

Fotó: Miles Pertetuemmel felöltve kerékpározik a Star Meadowson keresztül.

 
Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés