Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Recoverite - töltsd fel a tested!

Recoverite - töltsd fel a tested!

Steve Born írása

Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan Recoverite-val. Ezzel fejezed be igazán az edzést. És ha ezt rendszeresen megteszed, akkor komoly, megnövekedett állóképességgel fogsz rendelkezni.

Tudtad azt, hogy a tested megjutalmaz téged az edzés során tett erőfeszítéseidért? Ez így igaz! Amikor azonnal beviszed a szervezetedbe a Recoverite magas színvonalú szénhidrátjait és fehérjéit - az edzés utáni 30 percben (minél hamarabb, annál jobb) -, akkor a következők történnek:

  • Ha az izomsejteket feltöltöd üzemanyaggal, készen állsz újra a következő edzésre. Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd fel a tested üzemanyaggal, annál teljesebben reagál a test azáltal, hogy egyre több ideig képes üzemanyagot tárolni az izmokban. (Ez egy igazi bónusz, ha a készülsz egy fontos versenyre.)

  • Az izomszövet megfelelő alapanyagokkal fog rendelkezni (aminosavakkal), így erősebbé válik, ami lehetővé teszi, hogy növeld az edzéseid hosszát és intenzitását anélkül, hogy az izmok leépüljenek.

  • Az edzéseid közötti fájdalom csökkeni fog.

  • Az immunrendszered erősödik, csökkentve annak esélyét, hogy betegség miatt le kelljen mondanod az edzésekről.

Ezekhez az előnyökhöz könnyedén hozzájuthatsz! Edz bölcsen és töltsd fel újra a tested azonnal! Ez ilyen egyszerű! Ne felejtsd el, hogy az, amit a szervezetedbe juttatsz edzés után, meghatározza a regenerációd minőségét. A „szemetet be, szemetet ki” mondás feltétlenül vonatkozik az edzés utáni üzemanyag feltöltésre. Nem remélheted, hogy javulni fog a sportteljesítményed, vagy azt, hogy az optimális egészséged támogatod, ha válogatás nélkül fogyasztod a szemetet. Cukor, zsír és laktóz? Ezek a dolgok csak hátráltatnak abban, hogy az edzéshez felhasznált minden időd és energiád megtérüljön.

Amire a szervezetednek szüksége van, és amit igényel az a Recoverite vagy a Organic Vegan Recoverite. Ezek biztosítják testednek a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint más fontos tápanyagokat - L-glutamint, krómot, L-karnozint és elektrolitokat -, amelyek elősegítik a gyorsabb és teljesebb felépülést.

Összefoglaló

Noha az edzés közben végzett tevékenységek az edzésünk legfontosabb részei, ha elhanyagoljuk a megfelelő regenerációt, nem kapjuk meg erőfeszítéseink maximális értékét. Ne feledd, hogy az edzésünk során elért haszon a regeneráció során következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás támogatás jelenlétében. Ha nem foglalkozunk ezzel, nemcsak kihagyjuk az edzés előnyeit, hanem további problémákat okozhatunk, mint például a betegség vagy sérülés.

Ne hagyd hogy ez megtörténjen veled, főleg akkor, amikor itt a 2020-as szezon, és az edzések hossza és intenzitása hamarosan növekszik, és a legfontosabb sportesemények már nem a távoli jövőben zajlanak. Tápláld tested, add meg neki azt, amire szüksége van az edzések után: Használj Recoverite-t vagy Organic Vegan Recoverite-t. A szervezeted értékelni fogja a gondoskodást és szépen meg is jutalmazza azt. Ezt garantáljuk!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés