Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

5 egyszerű mód, hogy megfelelően felkészülj a tavaszi szezonra!

5 egyszerű mód, hogy megfelelően felkészülj a tavaszi szezonra!

Miles Frank írása

A téli edzések után hamarosan itt a jó idő! Készülj fel, és porold le a versenyfelszerelésed, amelyet egy ideje nem használtál, a tavaszi nagytakarítás mindenki számára előnyös, hiszen egy kicsit felkészültebbnek érzed majd magad arra, ami előttünk áll. Ejtsünk szót néhány egyszerű dologról, hogy a tavaszi szezonban újra kordában tartsd a sporttal kapcsolatos rutinjaidat:

Lazulj el!

Még akkor is, ha csak nagy ritkán látsz olyan szakembert, mint egy csontkovács vagy egy masszőr, érdemes felkeresni őket, mert vélhetően elfelejtetted már, hogy, milyen jó érzés a testet frissen és lazán tartani. 

Ellenőrizd a nyitott tégelyeket!

(a termék lejárata)
 

A Hammer Nutrition termékek "lejárai idő" (EXP) „Best-by” -ot (a legjobb) vagy „gyártási dátumot” (MFG) jelölésekkel vannak ellátva, az FDA által az adott termékre vonatkozó követelmények alapján. És az utolsó dolog, amire szükséged van, hogy felesleges kockázatot vállalj olyan régi vagy lejárt termékek fogyasztásával, amelyek állítólag táplálják a túrákat, edzéseket vagy versenyeidet!

Szavatosságok:

Fizz - a gyártástól számított 4 éven belül

Endurolytes - a gyártástól számított 2 éven belül

Supplements, Kiegészítők - a gyártástól számított 3-4 éven belül

Hammer Food Bars - a gyártástól számított 18 hónapon belül

Minden por állagú üzemanyag - a gyártástól számított 3 éven belül 

Gondold át az eddigi üzemanyagod!

Milyen termékeket használsz évek óta? Milyen termékeket szedsz következetesen? Milyen termékeket szerettél volna már kipróbálni, de még nem tetted? A tavaszi szezon remek alkalom arra, hogy kissé felrázd a dolgokat, és megtapasztald, mi működik a legjobban Neked. Lehet, hogy ki akarod próbálni az Endurolytes Powdert, miután az elmúlt néhány évben használtad a Fizz-et, vagy például a Fully Charged-ot hozzáadnád a kora reggeli intervall edzéseidhez.

Néhány egyszerű változtatás nagy változást hozhat a sporttevékenységedben!

Szánj időt a regenerálódásra!

A legjobb jutalom, amit magadnak adhatsz az az idő, mikor kicsit megnyugszol, lazítasz és újratöltöd a tartályaid, hogy a következő alkalommal még felkészültebb legyél. Rendezvényeken, sportolás közben és telefonon hallottam már majdnem számtalanszor ezt a gondolatot, és Én úgy vélem, hogy a regeneráció a Recoverite-tel tud valóban kiteljesedni, amikor elérkezik a főszezon. 

Van allergiád? Próbáld ki a Clear Day-t!

Szerencsére nem szenvedek túl gyakran allergiától, de amikor tavasszal füvet vágnak a házam közelében, az egyetlen dolog, ami nekem működik, az az 1-2 szem Clear Day reggel, és délután. Ezt a terméket a szezonális tünetek leküzdésére készítettük olyan összetevőkkel, mint az Olajbogyó levél kivonata, a Kvercetin, a Japán keserűfű kivonata és a Bromelain, hogy megfizethető és gyors hatású enyhítést nyújtsunk a pollen allergiák ellen.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés