Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A fiatalság forrása – egy kapszulában

A fiatalság forrása – egy kapszulában

Ütős kombináció a sportolói teljesítmény növeléséért és az általános egészségi állapotért

Függetlenül attól, hogy profi- vagy hobbisportoló vagy, aki részt vesz egy-két versenyen, vagy az a célod, hogy fitt és egészséges maradj, a Race Caps Supreme-re van szükséged. A Race Caps Supreme immár 30 éve biztosítja a következő előnyöket a fogyasztóinak:

  • Magasabb energiaszintet érhetsz el az edzések során és egész nap, kellemetlen mellékhatások nélkül
  • Jelentősen növeli az állóképességet
  • Csökkenti az izomfáradtságot és gyorsabb regenerálódást biztosít
  • Antioxidánsokkal támogatja a szervezetet az immunrendszer megfelelő működéséért
  • Kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek optimalizálni a szív- és érrendszer működését, valamint védelmet nyújtanak valamennyi daganatos megbetegedés ellen

A tápanyagok egyedülálló keverékének köszönhetően - melyek így egymás hatását felerősítik - a Race Caps Supreme feltölti energiával a szervezetedet, hogy kirobbanó formában legyél még a legkeményebb edzéseken vagy versenyeken is, utána pedig segíti a regenerációban. Ezen felül kiváló védelmet nyújt az egész testednek, különösen a szívednek.

A fő összetevők

Koenzim-Q10 (CoQ10) andndash; Ubiquinonként is ismert (az angol andbdquo;ubiquitousandrdquo; szó után kapta a nevét, amely gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindenütt jelen van). A CoQ10-nek rendkívül fontos szerepe van a redoxirendszeren keresztül végbemenő sejtek energianyerő anyagcserefolyamataiban. Egyszerűbben fogalmazva: fontos szerepe van abban, hogy az oxigén- és táplálékbevitelből fenntartsa a szervezet energiaszintjét.

Azonban a CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportolói teljesítmény javításán: alapvető szerepe van a hatékony energiatermelésben, az optimális egészség fenntartásában, különös tekintettel a szív- és érrendszer, valamint az agy egészségére, illetve az erős immunrendszer működésében.

Idebenon andndash; A CoQ10-el karöltve az idebenon is andbdquo;szupersztárandrdquo; státuszt kapott, mivel ez az egyik leghatékonyabb energianövelő és kognitív javító, valamint öregedésgátló, amit eddig a felfedeztek.

A mellékszereplők

E-vitamin andndash; Hatékony antioxidáns, amely a CoQ10 és az idebenon mellett segít közömbösíteni az energiatermelés során képződő szabadgyököket.

Oxy-Assistandtrade; - Fokozza az oxigénfelhasználást, optimalizálja a zsír üzemanyagként való felhasználását, valamint segíti az energiatermelést és a sav semlegesítését.

A Krebs-ciklus résztvevői: - Részt vesznek az energiatermelésben.

Emésztést segítők: - A keverék maximalizálja a tápanyag felszívódását.

Összegzés

Nincs még egy olyan sportspecifikus étrendkiegészítő, amely olyan előnyöket nyújt, mint a Race Caps Supreme. Továbbra is Te döntöd el azt, hogy mit választasz. A termék hatásosságát igazolja, hogy nem fogott rajta az idő vasfoga egy olyan piacon, amely telített, de tele van olyan termékekkel, amelyek nem teljesítik a címkén ígért hatásokat. A Race Caps Supreme összetétele nemcsak a sportolói teljesítményt, hanem az általános egészségi állapotot is támogatja. Egy ütős kombináció nem csak a sportolók, hanem mindenki más számára is.

A Race Caps Supreme a andbdquo;Daily Essentialsandrdquo;, vagyis az alapkiegészítő csomag része. A Race Caps Supreme, a Premium Insurance Caps, a Mito Caps és az EndurOmega mind-mind olyan termékek, melyeknek ott lenne a helye mindenki polcán, beleértve a tiédet is!

Hammer ON!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés