Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A megfázás és az influenza időszakában vagyunk - de ez egész évre jellemző lehet

A megfázás és az influenza időszakában vagyunk - de ez egész évre jellemző lehet

Most azokban az évszakokban vagyunk, amikor jelentősen megnő a betegségek száma. Ennek egyik oka az, hogy a hőmérséklet drámai csökkenése miatt a betegség nagyobb valószínűséggel fordul elő. Még azoknál is valószínűbb ebben az időszakban a nátha és az influenza elkapásának a lehetősége, akik enyhébb éghajlaton élnek. Bár számos lépést tehetünk az immunrendszerünk védelme érdekében, összegyűjtöttük a kilenc legfontosabbat:

1) Mosson kezet szappannal és forró vízzel. Dr. Bill Misner azt írja: "A kézmosás a fertőzés elleni védekezés kezdete. Ez vitathatatlan tény, nem egyszerűen egy kijelentés. A kezeket szappannal és meleg hőmérsékletű vízzel kell megmosni. Miért? Mert az olajos bőr lehetővé teszi, hogy a baktériumok könnyebben tapadjanak a bőrhöz. Bár a forró víz megöl néhány mikrobát, a víz önmagában nem képes teljesen eltávolítani a baktériumokat. Ezzel segítünk megelőzni, hogy ne továbbítsuk a baktériumokat magunknak vagy másoknak. andrdquo;

2) Győződjön meg róla, hogy elegendő mennyiségű tiszta vizet fogyaszt. Míg inkább az év melegebb hónapjaiban gondolunk erre, fontos, hogy a téli hónapokban is a biztosítsuk a megfelelő hidratációt. Függetlenül attól, hogy milyen évszak van, a szervezet sejtjei, szövetei és szervei elegendő vizet igényelnek ahhoz, hogy megfelelően működjenek, miközben erősítik az immunrendszer működését.

3) Egészséges étrendet kövessen, sok teljes kiőrlésű táplálékot fogyasszon. Télen kihívást jelenthet, de fontos, hogy minél több szerves gyümölcsöt és zöldséget fogyasszunk a számtalan nélkülözhetetlen tápanyaguk és összetevőjük miatt, amelyek csak a növényekben találhatók meg (pl. Bioflavonoidok olyan gyümölcsökben, mint a bogyók). Emellett a Phytomax kiegészítésével és minőségi növényi eredetű étrenddel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, zsírsavakkal, antioxidánsokkal, RNS-sel, DNS-sel, klorofillal valamint egyéb növényi tápanyagokkal kell ellátni a szervezetet.

4) Egészítse ki az étrendjét antioxidáns tápanyaggal is. Lehet, hogy túl vagyunk a fő edzés- és versenyszezon, de az immunrendszerünknek védelmet kell nyújtania a szabad gyökök ellen, amelyek SOHA nincsenek andbdquo;szezonon kívülandrdquo;. A Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, a Mito Caps, a Super Antioxidant és az AO Booster minden nap kell szedni a kiegészítő programban.

5) Naponta vegyen be egy probiotikus kiegészítőt (Digest Caps vagy iFlora). Amennyiben az emésztőrendszerben lévő egészséges baktériumok elpusztulnak - amit fertőzések, rossz étrend, stressz és / vagy NSAID-gyógyszerek, antibiotikumok és klórozott víz túlzott alkalmazása okozhat -, a nemkívánatos baktériumok elszaporodhatnak, és az emésztőrendszer nem megfelelő működését okozhatja. Fontos a tápanyagok megfelelő felszívódása, a bél egészsége és immunitása. A probiotikus kiegészítők napi alkalmazása segíti a megfelelő bélflóra egyensúlyának megtartását.

6) Védje és támogassa a máját az LSA kapszulákkal. A máj nehéz feladatot lát el, mivel minden nap méregtelenít, szűr, és segít eltávolítani a vérben lévő káros toxinokat, vegyszereket és baktériumokat. Még nehezebb a feladata, ha az immunrendszerünk legyengül, aminek nagyobb a valószínűsége a hideg és az influenza szezonban. Naponta kétszer két LSA kapszula nagyon előnyösnek bizonyul e rendkívül fontos szerv optimális működésének fenntartásában.


7) Gondoskodjon a D vitamin napi adagjáról is! Függetlenül attól, hogy a naptól vagy a kiegészítőktől származik (ahol él, az határozza meg a forrást), győződjön meg róla, hogy elégséges mennyiségű D-vitamint juttat a szervezetének. Javítja a hangulatot és az immunrendszert támogatja. Számos D-vitamin van, amit naponta kell bevennie az optimális szint fenntartása érdekében. A vérvizsgálat (ami megéri a költséget) az egyetlen módja annak, hogy biztosan tudjuk a pontos napi szükségletünket, de a Az általános konszenzus napi 2000 IU - 4000 NE mennyiséget ír elő. Essential Mg-ot naponta kell bevenni, mivel ez az ásvány a D-vitamin aktiválásának az alapja.


8) A lehető legnagyobb mértékben csökkentse a stresszt. Dr. Saul McLeod azt írja: andbdquo;Amikor stresszben vagyunk, csökken az immunrendszer antigén elleni harcának képessége. Ezért vagyunk hajlamosabbak a fertőzésekre."


9) Fontos a megfelelő mennyiségű alvás. Dr. Eric J. Olson írása szerint: andbdquo;A tanulmányok azt mutatják, hogy azok az emberek, akik nem részesülnek rendszeresen minőségi alvásban vagy nem alszanak eleget, nagyobb valószínűséggel betegednek meg egy vírussal való érintkezés után. Az alvás hiánya befolyásolhatja azt is, hogy mennyire gyorsan gyógyul fel valaki egy betegség után. A REM Caps, a Hammer Hemp és az Essential Mg mindegyike segítséget nyújt abban, hogy az immunstimuláló éjszakai alvás rendszeresen megfelelő minőségű és mennyiségű legyen.

Steve Born írása

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés