Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!

KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!

Gyűjts magad köré az összes jó érzést így Újévkor, hozd ki a legjobbat magadból egy szuper erős immunrendszerrel és érd el a kitűzött céltömegedet is. Mi tudunk ebben segíteni! A Phytolean és a három immunrendszert fokozó Daily Essential - a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps - a legerősebb táplálkékkiegészítők kombinációja készen áll erre a feladatra!

PHYTOLEAN: Ez az az évszak, amikor sok sportoló kevesebbet edz és többet eszik, így súlynövekedés következhet be (Téli vakáció, családi, baráti összejövetelek.). Ha ez a forgatóköny ismerős, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével együtt - ebben az évben nem kell számolnod a nem kívánatos súlyfelesleggel. A Razberi-Kandreg; málna ketonok és a Fabenolandreg; Max Phaseolus vulgaris L. hatásos kombinációja segít a zsírtartalom csökkentésében, a zsírok felszívódásának első lépésének megakadályozásával és a keményítő-szénhidrátok blokkolásával.

NAPI ESSENTIALS KIT:

Erős immunitás és általános egészségi állapot fenntartását biztosítja az egész téli időszakban, és ezzel készen állsz az Új évre! Erre a legjobb megoldásunk elérhető számodra! Ezek a: Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps.

  • Optimális mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítanak - olyan mennyiségeket, amelyek egyszerűen nem érhetőek el a legjobb étrend követése mellett sem - az általános egészség optimalizálása érdekében.
  • Támogatják az egész testet az antioxidánsok széles választékának biztosításával, a szabadgyököket semlegesíti és ez által a sejtpusztulást is megakadályozza.
  • A hatékony energiatermelés fokozásához létfontosságú szubsztrátokat (andbdquo;gyújtógyertyákandrdquo;) biztosítanak.
  • Tápanyag-támogatást nyújtanak a mitokondriumok egészségének - a sejtek energiatermelő "kemencéinek" - ami kulcsfontosságú mind a sport teljesítmény, mind az általános egészség fenntartásának szempontjából.

A 2019-es év lehet, hogy már több lépéssel előbb garantálja a sporttal kapcsolatos céljaid elérését! Kezdd most a Phytolean és a Daily Essentials használatát, és ahelyett, hogy az egész januárt a fogyással és az általános egészséged visszaállításával töltenéd, mindez azonnal megvalósulhat az általunk javasolt termékek segítségével!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés