Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A saját testsúlyodra van csak szükséged!

A saját testsúlyodra van csak szükséged!

Dean Karnazes írása

2023-ban az Egyesült Államokban az éves edzőterem-tagság átlagos költsége körülbelül 600 dollár volt. Ez elég 1374 közepes méretű alma vásárlásához! Félreértés ne essék, nem kopogok konditermekben, de néha csak te kellesz egy nagyszerű edzéshez, ööö….

Ha csak a testsúlyodat használod az edzéshez, az számos további előnnyel jár azon túl, hogy elegendő pénzt spórolhatsz meg tíz véka alma vásárlásához. Kezdjük a nyilvánvalóval: a hozzáférhetőséggel. A testsúlyos edzés bárhol elvégezhető, speciális felszerelés nélkül. Ráadásul a testsúlyos edzések hihetetlenül sokoldalúak. Számtalan testsúlyos gyakorlat létezik a különböző izom fejlesztéshez és a sportcéljaid eléréséhez. Ezen túlmenően a testsúlyos edzések könnyen integrálhatók elfoglaltságunkba, mivel nagy a rugalmasság a tekintetben, hogy hol és mikor végezhetők el.

Például egyszer azon kaptam magam az isztambuli nemzetközi repülőtéren, hogy székbe ugrásokat, kitöréseket, lábemeléseket végzek. Ez egy hosszabb, többszöri átszállásos repülőút alatt történt!

Tehát valójában nincs kifogás, ha csak a test súlyodat használhatod az edzéshez.

A másik dolog, amit szeretek a testsúlyos edzésekben, hogy funkcionális erőt építenek a valós mozgások és tevékenységek utánzásával, miközben javítják az egyensúlyt és a koordinációt az izomcsoportok stabilizálásával. És mivel nincs szükség nehéz súlyokra vagy bonyolult gépekre, a testsúlyos gyakorlatok segítenek csökkenteni a sérülések valószínűségét.

Számomra a leghatékonyabb és legeredményesebb testsúlyos edzés az öt ütemű fekvőtámasz. A gimnáziumi birkózóedzőnk egy sor ilyen fekvőtámaszt csináltatott velünk amikor megérkeztünk az edzőterembe, és akkor is, amikor haza indultunk. Nem ő volt a legkedveltebb edző az iskolában, de most szeretettel gondolok vissza azokra a napokra.

Mielőtt elkezdődne a testsúlyos edzés, sokan gyakran felpörgetik a motort a Hammer Nutrition Fully Charged termékével. Ez a forradalmi formula segít felkészülni – lelkileg és fizikailag egyaránt –, miközben csökkenti a bemelegedési időt, növeli a szív- és érrendszeri kapacitást, megakadályozza a tejsav felhalmozódását, és a zöld tea természetes lökésével növeli az energiaszintet.

Edzés után én a Hammer Nutrition Whey Protein -nel kezdem a felépülési  folyamatot, aminek további előnye, hogy erősíti az immunrendszert. Általában ízesítetlen fajtát használok, de a Hammer Nutrition Whey Protein is létezik (kivételesen pompás) csokoládé, eper és vanília ízben. Ha már a tejsavófehérjéről beszélünk, a Hammer Nutrition Mogyoróvajas csokoládé tejsavófehérjeszeleteket, a  Whey Protein Bar -t mindig magammal viszem a hosszabb utakra. Nagyon sok, fűvel táplált tehenektől származó fehérjét tartalmaznak a szeletek, és alacsony cukortartalmúak, de rendkívül ízletesek és kielégítőek.

Számomra a Hammer Nutrition Peanut Butter Chocolate Whey Protein szeletek a legmegbízhatóbb útitársak.

Sok sikert a következő testsúlyos edzéshez, és használd továbbra is a Hammer termékeket…

---------

Dean Karnazes ultramaratonista és a Hammer Nutrition globális sportolója. A NY Times bestseller-írója, aki a Sport, Fitness és Táplálkozás Életműdíjában is részesült.

 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés