Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A változatosság az élet fűszere

A változatosság az élet fűszere

Írta: Dean Karnazes

Hadd kezdjem azzal, hogy a Hammer Nutrition nem vállal a következő írással kapcsolatban felelősséget. Semmilyen módon nem támogatjuk, vagy ajánljuk ezt a módszert kipróbálásra, a történetet csak olvasásra szánjuk, mert megfelelő felügyelet nélkül veszélyekkel járhat a kísérlet, tehát nem javasoljuk a kipróbálását.

Ha olyan vagy mint én, a Hammer Gel® az egyetlen olyan gél, amely számodra nem túlzottan szirupos és édes. A Hammer Nutritionhoz való kötődésem előtt egy-két zselére szorítkoztam egy maraton alatt. A szacharin ragadósság a számban émelyítő volt.

De a dolgok jobbra változtak, miután felfedeztem az alacsony cukortartalmú maltodextrin összetételű Hammer Géleket.

Mostantól el tudok fogyasztani egy marék gèlt egy maraton alatt anélkül, hogy gyomor-bél problémám vagy hányingerem lenne. Haluja!

A másik, amit szeretek a Hammer Gélekbe, az az ízek változatossága. Mindegyik egyedi és jellegzetes, mindegyik más ízélményt kölcsönöz. Ezzel a változatossággal úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami mást. A kísérleti terv egyszerű volt, és aligha tudományos.

Elmentem egy 5 órás futásra, ahol csak vizet és óránként két Hammer Gél-t fogyasztottam miközben minden ízt megkóstoltam.

Szóval hogy ment? Feltűnően jól! Nem voltak GI-problémáim vagy hányingerem, és nem tapasztaltam vércukorszint-emelkedést vagy összeomlást az energiaszintemben.

Az ízek változatossága pedig izgalmasan és frissen tartotta a dolgokat. Összességében sikeresnek mondanám a kísérletet!

Bár az én bohóckodásaim szélsőségesnek tűnhetnek, mások sokkal tovább tágították a határokat. A legendás ultramaratonista, Karl Meltzer állítólag 65 gélt fogyasztott el egy verseny során. És Karl több 100 mérföldes ultramaratont nyert, mint bárki más a történelemben.

A puding próbája az evés, ahogy a mondás tartja. Vagy ebben az esetben a gélek fogyasztása.

Ha több Hammer Gélt szeretnél beépíteni az edzéseidbe és a versenyeidbe (az egyes csomagokon kívül), akkor a  26 adagos kiszerelést ajánlom, amiből szinte már az összes íz elérhető. Hammer On!

-- -- -- 

Dean Karnazes ultramaratonista és Hammer Nutrition atléta. Világszerte versenyzett és versenyez, és egyszer lefutott 50 maratont, az Egyesült Államok mind az 50 államában, 50 egymást követő napon. Legutóbbi könyve a Runner’s High.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés