Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK

ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK

STEVE BORN írása

A Hammer Nutrition termékcsalád alapkiegészítői összesen négy termékből állnak, a csoport neve angolul andbdquo;Daily Essentialandrdquo;. A Race Caps Supreme az egyik ilyen termék, amely ide tartozik. A termék nevében a andbdquo;versenyandrdquo; szó szerepel igy felmerül egy rutinszerű kérdés, hogy andbdquo;én edzek, de nem versenyzek. Vajon a Race Caps Supreme ennek ellenére nekem való? A válaszom az, hogy igen!


Ennek oka, hogy a termék fő összetevője - a Q10 koenzim (CoQ10) - amely egy olyan tápanyag, ami nem csak a sportolók számára készült, és minden bizonnyal nem csak a sportteljesítményt növeli. Az igazság az, hogy minden ember - a sportolók és a nem sportolók egyaránt - és különösen a 20 év feletti férfiak számára előnyös a Race Caps Supreme napi használata. Hadd mondjam el, miért!


A CoQ10 egy létfontosságú katalizátor (szerintem egy andbdquo;gyújtógyertyaandrdquo;) ami a bevitt ételt és oxigént segít energiává alakítani ami andbdquo; elengedhetetlen ahhozandrdquo;, hogy az atlétikai teljesítményünket növelni tudjuk: magasabb energiaszint, fokozott kitartás és könnyebb regenerálódás. A CoQ10 jelentősége azonban messze túlmutat a sportteljesítmény fokozásánál. Valamennyi nagyra becsült táplálkozási tudós közül a CoQ10 fontosságáról szóló összes ragyogó kijelentés közül az egyik, amely a leghatásosabb, és a legtöbbször hangzik el James South, mondása: A "CoQ10 nélkül az emberi élet gyorsan véget ér."Az tény, hogy a CoQ10-nek olyan sok általános egészségügyi előnye van, hogy képtelen vagyok arra, hogy mindet felsoroljam. (tipp: Keress rá a Google-ben a andbdquo;CoQ10-előnyökhözandrdquo;, és hosszú időn keresztül online leszel :-) ).


Mi a különbség a Race Caps Supreme és a TV-ben hirdetett termékek között?


CoQ10 a Race Caps Ubiquinone néven ismert, az "ubiquitous" szóból, ami azt jelenti, hogy mindenütt jelen lévő. A CoQ10 egy másik formája az Ubiquinol nevű, amely a CoQ10 aktívabb formájának tekinthető. A Ubiquinone-t Ubiquinol-ra kell bontani, így ha Ubiquinol-kiegészítést használsz, akkor csökken a metalobizmus (metabolizmus az a sebesség, amelyen testünk sejtjei elégetik a kalóriát és energiává alakítják azt).

Néhány egyéb tényezővel is tisztában kell lenned:

1) Az Ubiquinol lényegesen drágább, mint az Ubiquinon.

2) Az Ubiquinol mindig folyékony vagy folyékony lágy gél formában van, és nem olyan hőstabil, mint a száraz por Ubiquinon kiegészítés. Sokan használják a Race Caps Supreme-t hosszabb edzés közben, így a CoQ10 száraz, hőstabilabb formája szükséges.

3) Míg az emberek egy kis hányada nem képes az Ubiquinont Ubiquinolra olyan hatékonyan konvertálni, mint mások, az emberek túlnyomó többsége átalakíthatja azt. A CoQ10 (Ubiquinone) felszívódásának elősegítése érdekében különböző emésztőszerveket használunk. Ezeket a BioPerine andtrade; jól kivizsgált, szabványosított fekete borskivonat vezeti, melynek kutatása kimutatta, hogy 30% -kal növeli a fontos tápanyagok, például a CoQ10 felszívódási arányát (http://www.bioperine.com/index.php/coq10 ).A andbdquo;JÓ KIEGÉSZÍTÉSandrdquo; LEHETSÉGES!


A Race Caps Supreme jóval több, mint egy egyszerű CoQ10 kiegészítő, mivel idebenont (szem-DEB-uh ismert), a CoQ10-hez hasonló tápanyagot is tartalmaz, de más előnyökkel rendelkezik.

Dr. Bill Misner elmagyarázza: "Az Idebenone ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint a CoQ10 - úgy, mint egy 'gyújtógyertya' amely szükséges az energiatermeléshez (ATP), ez mellett egy erős antioxidáns, valamint egyéb bonyolultabb vegyi anyagon alapuló előnye is van." Ezek a andbdquo;különféle előnyökandrdquo; különösen igazak az agy egészségére; Az idebenonnak tulajdonított "agy működés előnyei" közé tartozik a könnyebb megértési folyamat és a jobb hangulat. A Parkinson-kór és az Alzheimer-kór által okozott károsodást is csökkenti, valamint az excitotoxinok által okozott problémák ellen véd (egy olyan adalékanyag, amelyet mesterségesen állítanak elő és károsíthatja az idegrendszer működését). Az idebenonnak sokkal több előnye is van, így nézd meg az idebenone.org-t, és megérted, hogy a Race Capst Supreme miért tartalmazza ezt a csodálatos tápanyagot.


De ez még nem MINDEN!


Ha csak a CoQ10 és az idebenone-t tartalmazná a Race Caps Supreme akkor is sokkal erősebb és hatékonyabb kiegészítő lenne, mint csak egy egyszerű CoQ10 -et tartalmazó kiegészítő vagy Ubiquinol kiegészítő. Azonban ez a csodálatos formula még a következőket is tartalmazza:


E-vitamin:Erős antioxidáns, amely a CoQ10 és az idebenon mellett segít semlegesíteni az energiatermelés során természetesen létrehozott szabad gyököket. Az E-vitaminnak számos általános egészségügyi előnye van, különösen a kardiovaszkuláris és a keringési rendszerek tekintetében.


OxyAssist andtrade;: Egyedülálló tápanyagkeverék, amely a zsírégetés optimalizálásához és az energiatermelés növeléséhez szükséges oxigéntermelést fokozza


Trimetilglicin (TMG):Segíti a zsírsavak energiává történő átalakítását. Az izomgyengeség és a degeneráció kezelésére az oxigén izomszövetekbe történő szállítása során betöltött szerepe jelentős.


Inozin:Segíti növelni a vér oxigén hordozó képességét. Ez lehetővé teszi, hogy több oxigént szállítsanak a dolgozó izmokba, ami csökkenti a fáradtságot.


Krebs Cycle Intermediates:Támogatja a Krebs-ciklust (más néven a citromsav-ciklust vagy a trikarbonsav-ciklust) az energiatermelés pontos mennyiségének biztosításával, amely a kalcium, magnézium és kálium kelátképzői, mint a malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát. Alfa-ketoglutarát-ot is tartalmaz.


Összefoglalva:A CoQ10 és az idebenone által vezetett, és számos más, hatékony kiegészítő tápanyag kíséretében a Race Caps Supreme rendkívül előnyös napi használatú kiegészítő. Akár kemény versenysportoló vagy, szabadidős vagy egészségtudatos személy, biztosan garantáljuk, hogy a Race Caps Supreme napi szedésével rendkívüli előnyökre tehetsz szert. Ne pazarolj el még egy napot!
Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés