Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Bemutatkozik a Hammer Phood!

Bemutatkozik a Hammer Phood!

A Hammer Nutrition étkezést helyettesítő termék (MRP) ötlete legalább 10 vagy 15 évre nyúlik vissza. Hogy miért tartott ilyen sokáig, mire piacra hoztuk? Ez egy jó kérdés.

Az egyik kedvenc mondásom: "Egy fa elültetésének legjobb ideje 20 évvel ezelőtt volt, de a második legjobb időpont erre a mai nap."

Tehát most örömmel jelentem be a Hammer Nutrition első igazi étkezést helyettesítő termékét, amelyet egyszerűen Hammer PHOOD-nak neveztünk el.

Az oka annak, hogy nem hoztunk létre eddig táplálkozást helyettesítő terméket csupán az, hogy egyszerűen nem éreztem ezt helyénvalónak. Természetesen megtehettük volna ezt, hiszen mindig is azt mondtam, hogy erre megfelelne a Recoverite® is, ami elég közel áll ahhoz, hogy táplálkozás helyettesítő legyen. A Recoverite-ból azonban hiányzik a zsír, ami valóban fontos a jóllakottság szempontjából, így inkább az étkezés hídjaként szolgál, mintsem annak pótlásaként. Az ezzel kapcsolatos történet következő része az étrendelmélet és -gyakorlat útján történő fejlődésem. Megpróbáltam tartózkodni a cukortól, és mindenkit erre bíztattam. A kihívás itt az, hogy a cukrot általában természetes cukrokkal és olyan ételekkel helyettesítik, amelyeket testünk cukorként azonosít.
 

Ez óriási előrelépés a „cukor nem olyan rossz, ha nem eszem annyit” tagadáshoz képest, de még mindig nem éri el teljes mértékben a cukrot elkerülő gyakorlatot. Bármely étrend, amely korlátozza vagy megszünteti a cukrot és a búzát, olyan étrend, amelyet én erősen támogatok. Továbbá ma már tudjuk, hogy a múlt „alacsony zsírtartalmú” divatos étrendjei nagyrészt olyan kutatásokon alapultak, amelyek elterelték a figyelmet a cukorról, és a zsírokat meg a koleszterint okolták főbb betegségeinkért.
 

A puzzle utolsó darabja az egyre növekvő együttműködésem Dr. Bayne French-szel. Ő az orvoslás tájékozott, képzett és hiteles szakértőjeként, kemény állóképességű sportolóként az elmúlt két évtized nagyobb részét a makrotápanyagok bevitelének és annak egészségünkre és jólétünkre gyakorolt ​​hatásának tanulmányozásával töltötte. A magasabb zsírtartalmú étrend támogatása és az időszakos böjtölés kombinációja meggyőző és számomra kinyilatkoztatás volt.
 

Ironikus módon megtanítottam őt, hogyan kell táplálkozni a nagyobb versenyeken. Ezt követően már elkerülhetetlen volt, hogy ez a két „srác”, akik nem tudják abbahagyni a termékek fejlesztését, hamarosan összeállnak, hogy létrehozzanak egy egyedit. Ennek eredményeként megszületett a Hammer PHOOD, ami egy magas fehérjetartalmú, magas zsírtartalmú, alacsony szénhidráttartalmú, por formájú italkeverék, amely valóban megalapozza az egészséges étkezést helyettesítő terméket.

Dr. Bayne French MD DC orvos által is javasolt ez a termék

Függetlenül attól, hogy az alacsony szénhidráttartalmú, a magasabb zsírtartalmú táplálkozást vagy a „ketogén diétát” követed-e vagy sem, a szénhidrátok minimalizálásának, valamint a mérsékelt mennyiségű fehérje és nagyobb mennyiségű zsír fogyasztásának jelentős egészségügyi előnyei vannak. Az ilyen ételek elkészítése időt vesz igénybe, és ellenőrzött környezetből kell hogy származzon. 
 

Sokaknak azonban nincs lehetőségük a nap nagy részében erre. A kiemelkedő táplálkozás biztosítása a makrotápanyagok egészséges eloszlásával mindig is a Hammer Nutrition egyik prioritása volt, ezért örülök, hogy együttműködhettem ennek az étkezést helyettesítő terméknek a (MRP) kifejlesztésében. Végre van egy tápanyagban gazdag MRP, egy biológiailag megfelelő makrotáp eloszlással, amely az ember szükségleteinek alapján készült. 

A Hammer PHOOD önálló üzemanyagként is használható rövidebb ideig tartó edzéshez (andlt;2 óra), valamint alkalmazható étkezés pótlásaként is. Ezenkívül sikeresen használják a kalória korlátozást/ fogyást elősegítő tervek részeként is. Az optimális zsírprofilok eléréséhez a növényi emulgeálást céltudatosan hagytuk ki.
 

Számos egészségügyi probléma, amelyet az állóképességi sportolóknál látok (megemelkedett inzulinszint, inzulinrezisztencia, hasi zsír felhalmozódása, megemelkedett CRP gyulladásos markerek, hasi puffadás, nyaggató sérülések és nem optimális teljesítmény), kizárólag étrendi és táplálkozási gyakorlatokon alapul.

Különösen azoknál érdekes ez, akiknek napi táplálkozási szokásai között szerepel a magas szénhidráttartalom és a cukor. A Hammer PHOOD tápanyagdús, optimálisan megfogalmazott alternatívát kínál a napi szénhidrátfogyasztás mennyiségének akár napi 100+ grammal történő csökkentésére. A megfelelőbb étrend felkészíti a testet arra, hogy jobban teljesítsen, valamint az is lényeges, hogy az edzés és a verseny során összetett szénhidrátokat fogyasszunk.

Az éhség észrevehető csökkenése közvetlenül megfigyelhető a Hammer PHOOD használatával. Összetevőinek megválasztása köztudottan nagyon alacsony étrend hormonszintet eredményez. Ez megkönnyíti a napi kalóriák általános csökkentését, különösen a szénhidrátokból, ami lehetővé teszi a ketonok könnyebb felszabadulását. 

Segíti a szakaszos böjtöt azok számára is, akik ezt gyakorolják. 

Olvasd el korábbi cikkjeimet a ketonok számtalan előnyéről az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése, valamint az alkalmazkodás és a sportteljesítmény terén.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés