Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Chromemate

Chromemate

Króm! Tudod mire jó?

A fogyást segítheti elő és a vércukorszintet egyensúlyban tarthatja.

A króm a szervezetünk egyik alapvető ásványa, de csak kis mennyiségben van jelen a szervezetünkben.Nagy szükség van rá, de nem mindegy, milyen forrásból jutunk hozzá. A lakosság 90%-a nem fogyaszt elegendő krómot.

A króm esszenciális nyomelem, ásványi anyag az emberi szervezetben, amely megkönnyíti az inzulin hatását, serkenti a szénhidrátot, a fehérjét és a zsíranyagcserét is.

A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt, de az emberi szervezetben betöltött szerepe még nem tisztázott teljesen. Feltételezések szerint hiányában megnő az esélye az I. típusúinzulinfüggőcukorbetegségnekés akoszorúér-betegségeknek. A króm több enzimrendszer alkotórésze, ezek közül kiemeljük a cukorháztartásban GTF-ként (glucose tolerantia faktor) betöltött szerepét. A cukorháztartást (rövid távon bizonyítottan[2]) kedvező irányban befolyásolja, a kóros cukor-toleranciát javítja, inzulinnal kezelt cukorbetegek inzulinigényét csökkenti. Elősegíti a növekedést, csökkenti avérnyomástés akoleszterinszintet.

Biológiai hasznosulása alacsony: alig 0,5-1%.[3]Hozzájárulhat ahipoglikémiaés azöld hályogkezeléséhez.

Fogyásban is segit, hiszen az éhségérzetet csökkenti. A túlzott cukorbevitel a króm fokozott kiválasztását okozza, amielhízáshozés cukorbetegséghez vezet.

A fokozott cukorfogyasztás, a nagy mennyiségben fogyasztott finomított szénhidrátok növelik a króm kiválasztását, így ilyen esetekben nőhet szervezeted krómigénye. Tehát hasznos az elhízás, a cukorbetegség, az inzulinrezisztencia és az étkezés utáni fáradtság elkerülésére is.

A fogyókúrák eredményességéhez hatékonyan hozzájárul, megfelelő étrend és egy kis mozgás mellett. Azok a sportolók, akik króm táplálék-kiegészítőt kaptak, egy hathetes kísérlet folyamán 3,2kg testzsírt vesztettek, akiknek viszont nem adtak krómot, csak 1kg-ot. A 2,2kg többlet súlycsökkenés legalább 5kg hagyományos fogyásnak felel meg, mivel a testzsír fajsúlya kisebb az izoménál.

A Hammer Nutrition nem csak a sportolás során nyújt teljes körű megoldást a frissítésre és feltöltésre, hanem a mindenapi életbe is beilleszthetőek a természetes összetevőkből álló, magas minőségű készítményei, melyek hatására minden nap kirobbantó formában lehetsz.

A Hammer Nutrition Chromemate terméke segítségedre lehet a króm hiány megelőzésében.

Hozzájárul a koleszerinszint, a vércukorszint, és a vérnyomás megfelelő szabályozásához is.

Króm-polinikotinátot tartalmaz, (nem összekeverendő a króm-pikolináttal) mely kereskedelmi forgalomban kapható króm-kiegészítő. A Chromemate a króm pótlás legérzékenyebb és legbiztonságosabb formájának tekinthető.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés