Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Egészséges megoldás a szezonális nassolásra!

Egészséges megoldás a szezonális nassolásra!

Egészséges megoldás a szezonális nassolásra!

Arynn Mazno írása

Beköszöntött egy új időszaka az évnek, ahogy az időjárás, a szokásaink is fokozatosan változnak. Az új évszak beköszöntével az étrendünk is megváltozik, amit általában nem is veszünk észre. . . . és sajnos kevésbé egészséges irányba.

Közelednek az ünnepek, valamint könnyebben és kényelmesebben választunk ételt, ráadásul a hűvösebb idővel a rendszeres testmozgás is csökken. A tapasztalat az, hogy ez az évszak nagyban befolyásolja az étkezési szokásainkat, többet nassolunk és általában nem egészséges snack-eket választunk. A rendelkezésünkre álló sok rágcsálnivalóból a legjobb tápanyagok hiányoznak - ki akar ténylegesen betölteni egészségtelen zsírokat, cukrokat és nátriumot?

Mi segítünk Neked úgy, hogy mindjárt ellenszert is kínálunk a szezonális nassolási vágyaid kielégítésére: Javaslatunk a Hammer Bar!

Íme néhány ok, hogy a szokásos, feldolgozott harapnivalókat felváltsuk egy egészséges, természetes lehetőségre, amely garantáltan biztosítja a szükséges energiát, függetlenül attól, hogy futást tervezel, vagy az őszi erdőben túrázol, esetleg készülsz a közelgő téli sportokra:

  1. Az étrendedben fogyasztott feldolgozott ételek és italok a hozzáadott cukor és a magas fruktóztartalmuk miatt károsak. A felesleges cukorfogyasztás számos negatív egészségügyi következménnyel jár - túlságosan sok lenne itt felsorolni az összeset -, és érdemes megjegyezni, hogy a magas cukorbevitel milyen hatással van a tápanyagok felszívódására. Míg a nyers ételek gazdag vitaminokkal és ásványi anyagokkal látják el a tested, addig a feldolgozott ételek nem tartalmazzák ezeket a tápanyagokat, és magas cukortartalmuk csökkentik a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, és ezáltal tápanyag kimerülést okoznak.

  1. A legtöbb feldolgozott ételt szándékosan úgy tervezték, hogy kivételesen édes, sós és zsíros legyen - ez a három íz nagyon andbdquo;jutalmazzaandrdquo; az agyat. A sok ilyen élelmiszer annyira magas cukor- / só- / zsírtartalommal rendelkezik, hogy andbdquo;hiper-jövedelmezőandrdquo;, és felülbírálhatja a test természetes telítettségének mechanizmusait. Ez túlfogyasztást okozhat, amely veszélyezteti az egészséget.

  1. A feldolgozott élelmiszerek nem kívánt mesterséges összetevőket tartalmaznak. Valójában a andbdquo;mesterséges aromaandrdquo; kifejezés általában azt jelenti, hogy nem egyetlen összetevő, hanem több vegyi anyag kombinációja. A andbdquo;mesterséges aromaandrdquo; felvétele az összetevők listájára például 10 vagy több vegyi anyag keverékét jelentheti.

  1. A teljes élelmiszerekkel ellentétben a feldolgozott élelmiszerek általában alacsony rosttartalommal rendelkeznek. A magas rosttartalmú étrend támogatja az optimális emésztési és szív-érrendszeri egészséget, elősegíti az ideális koleszterin- és vércukorszint elérését, és segíti az egészségkárosító gyulladások csökkentését.

  1. Ellentétben a túl sok energia szelettel - amelyek valójában csak drága egészségtelen élelmiszerek - a nyers energia Hammer bárok valódi ételek, teljes, bio, nyers élelmiszer forrásokból készültek. Sűrű komplex szénhidrátokat, teljes növényi fehérjéket és egészséges zsírokat biztosítanak. Ráadásul jó rostforrások. A nyers energia Hammer szeletek tanúsított vegán és kóser minősítésűek, GMO- és glutén mentesek.

  1. Mind ízletes, a nyers energia Hammer szelet gyerekbarát és öt ízben készül: mandula mazsolával, kókuszdió csokoládéval, áfonya, zabliszt almával és csokoládé. Ki tud nemet mondani ezekre a finomságokra?!


Ne hagyd, hogy a szezonális sóvárgás áldozata legyél. Próbáld ki a Hammer Bárokat, amelyek kielégítő, andbdquo;valódi ételekandrdquo;, töltsd fel magad az edzések alkalmával, vagy legyen ez a snack-ed Neked és Családodnak egyaránt.

Navigáld a szezonális nassolásod a helyes és egészséges irányba!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés