Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!

LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!

Steve Born írása

 

Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is. Mindannyian hatékony májat akarunk; a sportolóknak mindent meg kell tenniük azért, hogy megvédjék ezt a létfontosságú szervet.

 

A lehető legmagasabb minőségű étrend fogyasztására irányuló erőfeszítések mellett - amelyben korlátozva van a só és a cukor, sokfajta gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, és elegendő rosttartalommal rendelkezik - napi kétszer két LSA kapszula fogyasztása esetén, ideális mennyiségű kulcsfontosságú májvédő tápanyagokhoz jut a szervezet. Mindenki, akit érdekel a maximális teljesítmény, ezt szeretné.

 

Dr. Michael Tierra, a nagyra becsült holisztikus egészségügyi szakember a májat „az immunrendszer működésének fontos fellegváraként” említi, mivel frontális védelmet biztosít a környezeti és anyagcsere-toxinok ellen. Nagyon szeretem Dr. Tierra megfogalmazását, miszerint a májról, mint egy fellegvárról ír, mert szerintem ez 100% -ban megfelelő és pontos meghatározás. A fellegvár egy erős kastély egy városban, amely megóvja az embereket a sérülésektől. Mint a test fellegvára, a máj megbízhatóan és csendesen végzi a munkáját, más szerveket és rendszereket biztonságban és megfelelően működve.

 

Sok ember magától értetődőnek tartja a máj egészségét. Aktívan védjük a szívünket, az agyunkat és más szerveket, de gyakran elfelejtünk vigyázni a májunkra. Mivel a test egyik legrugalmasabb szerve, a máj úgy tűnik, hogy nem igényel különös figyelmet. Ez az illúzió könnyen megszűnik akkor, mikor a nem egészséges máj néhány tünetet produkál, így könnyen felismerhető, ha a máj sérülékennyé válik. Ezt az állapotot érdemes lenne megelőzni.

 

A máj legismertebb funkciója a káros méreganyagok és vegyi anyagok kiszűrése és eltávolítása a vérből, ám a szervezetben betöltött valódi szerepe ennél sokkal több. A májnak nagy a szerepe az anyagcserében testmozgás során a következő tanulmány szerint: „A máj egy akkumulátor, ideális esetben egy újratölthető elem. Felszabadítja a tárolt energiát a magasabb anyagcsere igény esetén, és pótolja az energiatárolókat az étkezéshez kapcsolódó tápanyag-felesleg során. A testmozgás egyedülálló kihívást jelent a máj számára, mivel a dolgozó izmok anyagcseréje következtében a májnak szüksége van az energiatárak mozgósítására, a metabolitok újrahasznosítására és nagy szerepe van a túlzottan mérgező vegyületek ártalmatlanná alakításában is.”

 

Az általános egészséghez vagy a hosszú élethez való hozzájárulása mellett a máj nagymértékben befolyásolja teljesítményünket és részt vesz az edzés közbeni és utáni regenerációban is. Egészséges embernek lenni egy feladat, egészséges sportolónak lenni a máj szándékos gondozása következtében egy másik lényeges kitétel.

 

A máj megvédése érdekében kialakítottuk az LSA Caps-ot (májspecifikus előnyökkel bíró kapszulák), mely számos jelentős tápanyagot tartalmaz, és célzott támogatást nyújt a májnak, hogy könnyebben ellenálljon a mindennapi élet és a sport okozta veszélyeknek. 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés