Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Eleget teszünk az igényeidnek

Eleget teszünk az igényeidnek

A Hammer üzemanyagait és étrendkiegészítőit bárki fogyaszthatja

Az elmúlt egy óra során két telefonhívás is érkezett hozzánk a vegán termékeinkkel kapcsolatban, az egyik konkrétan nekünk szegezte a kérdést: andbdquo;Mik ezek a vegán termékek?andrdquo; Míg a másik így folytatta: andbdquo;A Hammer mostantól vegán lesz? Mert ennek annyira nem örülnék!andrdquo; Igen, mind a ketten a két új, vegán termékünk miatt telefonáltak, a Vegan Recoverite és a Vegan Tissue Rejuvenator miatt.

Mindig érdeklődve figyeljük, hogy a vásárlóink hogyan reagálnak egy-egy új termékünkre. Sokan egyébként nyitottak az újdonságokra, hiszen tisztában vannak azzal, hogy a Hammer Nutrition termékei egyet jelentenek a minőséggel és a hatékonysággal. Azonban senkinek sem kell aggódnia: nem akarunk senkire rákényszeríteni semmit, és nem akarjuk rád erőltetni, hogy megváltoztasd az étrendedet andndash; legalábbis nem így.

Ha ismersz minket már egy ideje és olvasod a cikkeinket is, akkor már biztos megfigyelted azt is, hogy fontosnak tartjuk felhívni az emberek figyelmét bizonyos egészségügyi problémákra. Igazából küldetésünknek érezzük, hogy óva intsünk titeket az egyszerű cukrok, a túlzott mértékű só, a vegyszerek, az adalékanyagok és a nem szteroid gyulladáscsökkentő szerek használatától. Ugyanúgy kiállunk az egészséges ételek és étrend fontossága mellett, s arra biztatunk, hogy helyi és organikus alapanyagokat válassz, illetve hangoztatjuk a glutén és a tejtermékek (és egyéb, gyulladást okozó ételek) elhagyását vagy fogyasztásának csökkentését. Igen, sokszor keményen kiállunk az elképzeléseink mellett, azonban az új, vegán termékeink esetében nem feltétlenül erről van szó.

A Vegan Recoverite és a Vegan Tissue Rejuvenator esetében az volt a célunk, hogy minőségi lehetőséget kínáljunk mindenki számára. Csakúgy, mint a Hammer Vegan Protein esetében: ennél a terméknél is egy tiszta alternatívát ajánlottunk azoknak, akik nem fogyasztották a Hammer Whey-t azért, mert szeretnék elkerülni az állati eredetű termékek fogyasztását andndash; és a jelenlegi, új termékeinknél is ez a helyzet. Ezt azonban nem szabad úgy értelmezni, hogy mi most nyomást akarunk gyakorolni a vásárlóinkra, hogy csatlakozzanak ehhez a mozgalomhoz/étkezési szokáshoz. Ez sokkal inkább egy felismerés, hogy egyre több ember (és így a vásárlóink közül is egyre többen) úgy döntenek, hogy nem fogyasztanak több állati eredetű terméket, és ezekre a termékekre szerettek volna valamilyen alternatívát.

Nem akarjuk megmondani senkinek, hogy mostantól akkor ezeket a termékeket használja, inkább az a helyzet, hogy azt tanácsoljuk a vegánoknak, hogy legyen elsődleges a regenerációjuk és hagyják abba a nem szteroid gyulladáscsökkentők fogyasztását andndash; pontosan úgy, mint ahogy mindenki másnak is ezt ajánljuk. Mi pedig most előálltunk egy számukra is megfelelő megoldással andndash; a terméket ennek megfelelően terveztük, de ettől függetlenül mindenkinek ajánljuk.

A Vegan Recoverite egy finom, organikus, GMO-mentes regenerációs ital, amely bárki által fogyasztható. Az eredeti Recoverite-ben található tejsavó izolátum helyett borsófehérjét tartalmaz. Tény, hogy a borsófehérje lassabban szívódik fel, azonban az egyik legjobb aminosavprofillal rendelkezik. A szénhidrátforrás a tápiókából származik, így gabona-mentes is és édesebb íze is van, mint az eredetinek, de ez nem jelenti azt, hogy egyszerű cukrot tartalmazna. Az igazság az, hogy sok nem vegán fogyasztja a Vegan Recoverite-ot, csak mert egy kis változatosságra vágynak. Ez érthető, hiszen a legtöbben már hosszú évek óta töretlenül fogyasztják az eredetit andndash; és nem véletlen, hogy ez az egyik legjobban fogyó termékünk évek óta! De a Vegan Recoverite is hihetetlenül hatékony és csak egy újabb kaput nyit meg, amelynek köszönhetően többen élvezhetik ugyanazokat az előnyöket.

A Vegan Tissue Rejuvenator megalkotása hasonló alapokon nyugszik. Volt egy félelmetesen jó termékünk andndash; a Tissue Rejuvenator andndash; azonban sokan nem használták, mivel állati eredetű összetevőket tartalmazott. Azonban ezek az emberek is ugyanúgy szenvednek a gyulladások okozta problémáktól, és a nem szteroid gyulladáscsökkentők ugyanolyan negatív hatással vannak rájuk, mint a többi emberre. Szükségük volt egy alternatívára, mi pedig megadtuk nekik.
Ugyanúgy, mint a Recoverite esetében, az eredeti ugyanúgy elérhető és ugyanolyan hatékony, mint volt, de természetesen kipróbálhatod mindkét változatot andndash; hiszen ez nem jelenti azt, hogy a húst egyből ki kell dobnod a kukába.

A vegán verziókat illetően is ugyanúgy jártunk el, mint a többi termék esetében, hiszen fontos számunkra az, hogy az összes termékünk tiszta és amennyire csak lehet allergén mentes legyen, így bárki tudja fogyasztani. Éppen ezért minden termékünk gluténmentes, és a termékpalettánkon találhatóak kóser termékek is. Ezek organikusak, és amennyire csak lehet, GMO-mentesek és mindegyik termékünk megfelel a legmagasabb iparági szabványoknak is. Egyik termékünk sem tartalmaz egyszerű cukrot andndash; és mindezek mellett folyamatosan azon dolgozunk, hogy a termékeinket még jobbá tegyük.

Mindez pedig egyszerű folytatása annak a missziónak, amit Brian Frank indított útjára 31 évvel ezelőtt. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk az embereknek a jó egészség és a csúcsteljesítmény elérésében. Érdemes továbbra is követni a rólunk szóló híreket, mivel vannak még újdonságok a tarsolyunkban!

A fenti termékeket hamarosan Magyarországon is elérheted!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés