Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Bővelkedünk az új termékekben

Bővelkedünk az új termékekben

Amikor az emberek azt kérdezik tőlünk, andndash; akár e-mailben, akár telefonon andndash; hogy van-e nálunk valami új, akkor picit kuncogunk a bajszunk alatt. Valószínűleg nem figyelnek eléggé, de nem ítélkezünk! A mai világban és az információdömpingben előfordul az ilyen andndash; ráadásul a Hammer is rohamtempóban halad, mivel folyamatosan dobjuk piacra az új és megújított termékeinket. Szóval, most egyfajta andbdquo;frissítésandrdquo; gyanánt összeállítottunk egy listát nektek a legújabb termékeinkről.

Hammer Hemp (Hamarosan Magyarországon is!)

Annyi mondanivalónk van erről a termékről, hogy inkább belinkeljük a korábbi cikkünket. Olvass csak bele! Nézd meg ezt az oldalt, vagy hívj fel minket, írj nekünk, vagy végezd el a kutatást saját magad, ha nem hiszed el, hogy a CBD-nek ennyi jótékony hatása van andndash; ülj fel erre a vonatra te is! Hidd, el nem fogod megbánni! Ha mégtöbbet szeretnél tudni a CBD-ről, látogasd meg az intellicbd.com oldalt!

Vegan Recoverite(Hamarosan Magyarországon is!)

A Recoverite az egyik legjobban fogyó termékünk andndash; aminek nyilván oka van. Pontosan azt nyújtja számodra, amire szükséged van és ezáltal a legjobbat hozhatod ki magadból andndash; a 3:1-es aránya a komplex szénhidrátoknak és a prémium tejsavófehérje-izolátumnak, a kritikus aminosavak és a teljes spektrumú elektrolitok gondoskodnak rólad és a teljesítményedről.

Míg a Recoverite lényegében laktózmentes (nagyjából 97%) és szinte mindenki fogyaszthatja (kivéve azok, akik nagyon erős tejérzékenységben szenvednek), azonban a vegan diétába nem volt beilleszthető. Tudtuk, hogy ezek a fogyasztók egy remek terméket kénytelen hiányolni a polcukról, így teljesítettük az ő kívánságaikat is, és tá-dám!

Nem elég, hogy vegan andndash; borsófehérjét használtunk tejsavó helyett andndash; de mindemellett gabona- és GMO-mentes, valamint organikus. És persze még mindig teljesen természetes, és ugyanazokat a regeneráció-gyorsító összetevőket tartalmazza, amik az eredetit is olyandrsquo; nagyszerűvé teszik andndash; ráadásul nem tartalmaz hozzáadott, finomított cukrokat (tápiókakeményítőt használunk szénhidrátforrásnak).

Ha vegan vagy, vagy ha csak szereted a változatosságot, akkor ezt mindenképpen próbáld ki!

Endurolytes Fizz andndash; Cola íz

Egy rendkívül népszerű termék a Fizz, amelyiknek elkészítettük egy újabb, szintén teljesen természetes változatát, így most már cola ízben is elérhető. Élvezd a klasszikus amerikai ízt bűntudat nélkül! Mindemellett a 20 mg zöld-teából származtatott koffein segít abban, hogy fürgébben szedd a lábaidat és jobban fókuszálj a nélkül, hogy kellemetlenül éreznéd magad.

Olvasd el a termék történetét.

LSA Caps

Ez a termék a test legösszetettebb és legbonyolultabb szervét, a májat hivatott segíteni. Tudtad, hogy a máj több funkciót lát el a szervezetedben, mint bármelyik másik szerved? A legtöbben leginkább a méregtelenítő hatását ismerik, azonban segít fenntartani a folyadék és az elektrolit egyensúlyának fenntartását, valamint támogatja a megfelelő glükózanyagcserét (és így a megfelelő vércukor/inzulinszintet), az egészséges vérnyomást, a számos vitamin és ásványianyag megfelelő felszívódását és a sejtenergiatermelést.

A sportolók egyébként nagy terhet raknak erre a szervre, és éppen ezért sportolóként nemcsak a teljesítmény, de az egészség érdekében a májat bizony külön támogatni kell andndash; és ez a nagyszerű termék gondoskodik erről.

Azonban honnan tudhatod, hogy neked erre mégis szükséged van? Nos, ha tapasztalod azt, mintha andbdquo;ködandrdquo; szállt volna az agyadra, lelassult az anyagcsere-funkciód, rossz az emésztésed, kimerültséggel küzdesz, egyenlőtlen a vércukrod, gyakran van fejfájásod vagy bármilyen más fájdalmad a testedben, vagy általában rossz a közérzeted andndash; akkor bizony szükséged van az LSA Caps-re. Széleskörű javulást tapasztalhatsz az egészségedben ráadásul csökkentheted a potenciális, súlyos egészségügyi kockázatokat is. Érezd magad jól ma, és a következő években egyaránt!

EnduroZyme

Az EnduroZyme úttörő keveréke az emésztőenzimeknek és a kofaktoroknak, ennek köszönhetően a maximumot hozhatod ki az elfogyasztott ételekből. Az enzimek az emésztésben egyfajta andbdquo;aranylövedékekandrdquo;. Attól a pillanattól kezdve, hogy az ételt beteszed a szádba, az enzimek elkezdik alkotóelemeire bontani azért, hogy emészthető legyen. A természetesen előforduló enzimek magas szinte nélkül a tested egyszerűen nem tudja kinyerni az ételekből azt, amikre szüksége van. És ennek milyen következményei vannak? Például: alacsony energiaszint, rossz egészség és tápanyaghiány.

Sajnos a modern élelmiszerfeldolgozás és -kezelés az ételek természetes enzimszintjét jelentősen csökkenti. Ráadásul a stressz mindeközben csökkenti a test természetes ellátmányát. Ez pedig egyenes utat jelent az emésztési és ezáltal egyébként egészségügyi problémák felé. Ezért nem is csoda, hogy annyi ember szenved emésztési problémáktól!

Étkezés közben vegyél be egy vagy két kapszulát, és érezni fogod a különbséget!

Egy adagos Vegan Protein

Mostantól a Vegan Proteint is magaddal/a zsebedben hordhatod, ugyanis már ebből is elérhetőek az egy adagos kiszerelések!

Vegan Tissue Rejuvenator(Hamarosan Magyarországon is!)

A Tissue Rejuvenator sztorija pontosan olyan, mint a Recoverite-é. Ez az egyik legnépszerűbb, és legjobban fogyó termék a Hammer palettáján: azonban az állati eredetű összetevők erősen korlátozták azoknak a számát, akik fogyaszthatják. Azonban ez a probléma is megoldva! Tettünk bele egy pár csavart és megalkottuk a Vegan Tissue Rejuvenatort andndash; bárki fogyaszthatja és ugyanolyan hatékony!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés