Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Frissítő, hatékony sportital, amire a szervezetednek szüksége van!

Frissítő, hatékony sportital, amire a szervezetednek szüksége van!

Steve Born írása

A nyár itt van azzal az ígérettel, hogy melegebb és melegebb idő lesz a következő hetekben. Különösen ebben az évszakban a sportolók még inkább támaszkodnak a sportitalokra, hogy megfelelően hidratálódjanak, és edzéseik, valamint versenyeik során biztosítsák a minőségi tápanyagokat.

Sajnos a legtöbb italkeverék annyi cukorral van feltöltve, hogy a szájrétegeket andbdquo;szirupos édes yuckandrdquo; -nek nevezett rétegekkel fedik fel. Felejtsd el, hogy ezektől az italoktól felfrissülsz, hiszen ez nem történhet meg úgy, hogy a nyelvedet, szájpadlásodat ez a réteg fedi egész idő alatt, míg edzel.

Bár ez a legkevésbé legrosszabb dolog a cukros sportitalokkal kapcsolatban (egy kicsit megvitatjuk azért ezt a témát), de fontos, hogy felhozzuk. Ha az, amit edzés elejétől a végéig iszol kellemetlen érzéseket okoz, kevésbé valószínű, hogy folyamatosan elegendő mennyiségűt fogyassz belőle. Ez viszont így kiszáradáshoz, görcsökhöz és más teljesítménycsökkentő forgatókönyvekhez vezethet.


Probald ki a HEED-et, a Hammer Nutrition prémium minőségű sportitalát, amelyet 15 évvel ezelőtt bemutattunk, részben egy gyakran hallott kérdésre válaszolva: andbdquo;Tud valaki kérem készíteni egy sportitalt minden cukor és szirupos édes ízesítés nélkül?andrdquo; Ellentétben a sokféle sportital túlságosan erős édes ízével, a HEED észrevehetően finom és kellemes ízű, frissítő alternatívája a jelenleg elérhető sportitaloknak. Ez egy olyan sportital, amivel valóban élvezed a frissítést sportolás közben!

"Ne keress tovább, a HEED-ben minden meg van, ami ahhoz kell, hogy eljuss a célvonalhoz. Más sportitaloktól eltérően a HEED nem édes és zavaró ízű. Könnyü a használata. Össze kell keverni és meginni, hihetetlenül hatékony."

andndash;online visszajelzés


A HEED sokkal több, mint egy kellemes ízű sportital


1) Nincsenek benne mesterséges színezékek, aromák vagy édesítőszerek.

A felesleges összetevőknek az elfogyasztása (melyek potenciálisan negatív hatást okoznak) semmiféle egészségügyi előnyhöz nem juttat, így garantált, hogy a sportteljesítményedhez sem ad hozzá semmit. A HEED nem tartalmaz mesterséges összetevőket, csak egészséges édesítőszereket - steviát és xilitolt - és természetes ízeket.

2) Nincsenek egyszerű cukrok benne.

Két nem bonyolult probléma van az egyszerű cukrok (glükóz, szacharóz, fruktóz, stb.) fogyasztásából. Ezek nem megfelelelő üzemanyagok, csak úgy, mint az úgynevezett andbdquo;egészséges cukrokandrdquo;, mint például a nádcukor, amely egyszerű szacharóz (asztali cukor):

- Az egyszerű cukrok komoly korlátokat jelentenek, amikor ezt a sok kalóriamennyiséget egyszerre hatékonyan kellene emészteni és energiára hasznosítani.

- Az egyszerű cukrok általában az energiaszintek vad ingadozását, a andbdquo;flash-and-crashandrdquo; típusú energiát okozzák, amit biztosan el akarunk kerülni.

Az emésztés megkönnyítése érdekében, még sűrűbb koncentráció esetén is, - a HEED csak összetett szénhidrátokat (maltodextrint) tartalmaz, hozzáadott egyszerű cukrok nélkül.

3) Nincs benne citromsav.

Ha a fogaid rendszeresen citromsavoldatban fürdenek, függetlenül attól, hogy hozzáadták-e egy sportitalhoz a nyáltermelés ösztönzésére, és ez által tartós ízt biztosítanak, vagy ásványi anyaggal (például kalcium-citráttal) kelátot képeznek, állandó károsodást okozhat. Citromsavra nincs szüksége egy sportitalnak, így a HEED nem is tartalmazza ezt.

4) Megfelelő mennyiségű nátrium-klorid (só).

Szinte mindenki túl sok sót fogyaszt a napi étrendjében. Ez negatívan befolyásolja a sportteljesítményt, és ami még fontosabb, az általános egészséget. Ezért rejtély, hogy a nagyvállalatok továbbra is miért növelik a nátriumtartalmat a sportitalokban, mondván, hogy andbdquo;feltöltődnek tőle az elektrolitjaid.andrdquo; Ez nem igaz, és ezért a HEED csak kevés, éppen elegendő mennyiségű nátriumot tartalmaz. Ugyanígy fontos, hogy a HEED teljes spektrumú elektrolitprofilt tartalmaz, így jobban és teljesen feltölt a szükséges mennyiséggel.

5) Szükségtelen vitaminokkal, ásványi anyagokkal vagy tápanyagokkal dúsítani egy sportitalt.

Miért tegyünk bármi andbdquo;extrátandrdquo; egy termékbe, ha az a mennyiség nem járul hozzá az általános egészségünk javításához? Például: ha a C-vitamin napi értékének (DV) 2% -át (egy minimális 9 mg-ot) nem érjük el, akkor ez nem jár jelentős egészségügyi előnyökkel, viszont növeli a termékköltséget. Ha a HEED-ben bármilyen vitamint, ásványi anyagot vagy más tápanyagot is beillesztünk, azt speciális okokból tesszük, és hatékony mennyiségben végezzük.

Összefoglaló:

Évekkel ezelőtt, számtalan sportoló és aktív ember így kiáltott: andbdquo;Elég elég! Egy jobb sportitalt akarunk, ami működik és jó ízű! Hallgattunk rájuk és megalkottuk. Attól a naptól kezdve, a HEED máris az egészséges és rendkívül hatékony alternatíva lett a szirupos italok helyett, amelyeket sportitalnak álcázva próbálnak értékesíteni. Csak jótékony összetevőket tartalmaz (hatékony mennyiségben!), és nincsenek hozzáadott cukrok és a többi korábban említett szemét, a HEED az, amire pontosan Neked is szükséged van!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés