Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Íme az alapvető kulcs ahhoz, hogy jobb és egészségesebb sportoló legyél!

Íme az alapvető kulcs ahhoz, hogy jobb és egészségesebb sportoló legyél!

Steve Born írása

A közel 20 év alatt, amit a Hammer Nutrition-nál töltöttem, az egyik olyan kérdés továbbra is amit a leggyakrabban kapok, az a következő:
andbdquo;Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?andrdquo;Ez meglehetősen tág kérdés, és a teljesen reális valamint logikus válaszaim előtt mindig ez az első amit mondok:
andbdquo;Győződj meg róla, hogy mindent megteszel-e annak érdekében, hogy megfelelően regenerálod-e a tested az edzések között, kezdve azzal, hogy minél hamarabb feltöltöd szervezeted üzemanyaggal."


Most, hogy itt a nyári szezon, és az edzések időtartama és intenzitása elérte a maximumot mindenkinél, nem lehet figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy oda kell figyelni még jobban a szervezetünkre. Fogadd el ezt a mantrát: andbdquo;Amikor az edzés végére értem, nem fejeződött be a sprottevékenységem egészen addig, amíg nem töltöm vissza az üzemanyagot a testembe.andrdquo; Mielőtt levetnéd az izzadt ruháid, lezuhanyoznál, vagy nyújtanál, töltsd fel az "üzemanyagtartályod". Ez a kulcsa annak, hogy a maximumot kihozd az edzéseidből, és hogy még fittebb és egészségesebb legyél.

Íme négy előny, ha visszatöltöd az üzemanyagot:

Amennyiben visszatöltöd az elhasznált üzemanyagot a sporttevékenységet követő 30 percen belül, akkor az alábbiak történnek a szervezeteddel:

1. Az izomsejtek újra feltőltődnek üzemanyaggal úgy, hogy újra formában érezheted magad és máris készen állsz a holnapi edzésre. Tény, hogy ha minél következetesebben edzünk és újra feltöltjük magunkat, a tested fokozatosan egyre több üzemanyagot képes tárolni az izmokban. Ez azt jelenti, hogy több üzemanyaggal fogsz rendelkezni, amikor a nagy versenyed időpontjához érkezel, és ez határozott előny!

2. Az izomszöveteid megerősödnek, ami lehetővé teszi, hogy növeld az edzéseid számát és intenzitását anélkül, hogy az izmaid lesoványodnának.

3. A mostani és a következő edzésed között az lesz a különbség, hogy az esestlegesen tapasztalt fájdalom mértéke nagymértékben csökken. Tehát ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy - hogy tudsz majd felkelni az ágyadból másnap, készen állsz a következő napi edzésre.

4. Az immunrendszered is erősebbé válik. Az edzés befejezésekor az immunrendszered védelme andbdquo;a határon van.andrdquo; Ha a tested olyan gyorsan visszatöltöd edzés után, amilyen gyorsan csak lehetséges, erősebb lesz az immunrendszered és ez által elkerülheted a betegségeket.

A Hammer Nurtrition Recoverite/Organic Vegan Recoverite termékei könnyű és ideális megoldást nyújtanak Neked!


Ha komolyan veszed a regeneráció időszakát és a visszatöltést, akkor bizonyára tudod azt is, hogy nem mindegy mit fogyasztasz ilyenkor. Sajnos, több sportoló nem figyel erre és azt gondolja, hogy : andbdquo;Ez bármivel működni fog. Hiszen a kalóriák mindegy milyen kalóriák, ugye?" Nem leszel képes javítani az atlétikai teljesítményeden, és nem támogatod az optimális egészségedet, ha andbdquo;szemetet helyezel a tartályodbaandrdquo;. Ahhoz, hogy szervezeted feltöltődjön kiváló minőségű üzemanyaggal, az edzés után használj Recoverite-t, az eredeti savófehérje-izolátumot tartalmazó formulát, vagy az újabb készítményt, az Organic Vegan Recoverite-t.

Az eredetiRecoveritekomplex szénhidrátokat (maltodextrint) és tejsavófehérje-izolátumot tartalmaz 3:1 arányban, valamint 3 gramm glutamint, és teljes spektrumú elektrolitprofilja van. Egyéb kulcsfontosságú tápanyagokban is gazdag.15 évvel ezelőtti bevezetése óta több ezer elégedett sportoló bizonyítja, hogy a Recoverite-nél nincs hatékonyabb visszatöltő ital.

AzOrganic Vegan Recoveriteugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az eredeti Recoverite, azzal a kivétellel, hogy szerves borsófehérje a fehérjeforrás. A szerves borsófehérje könnyen emészthető, kiváló aminosav-profilú gluténmentes fehérje, amely különöző BCAA (leucin, izoleucin, valin) aminosavakat tartalmaz, melyeknek kulcsfontosságú szerepe van a helyreállítási folyamatokban.

Bármelyik opciót választod, a szervezeted számára olyan táplálékot biztosítasz, amelyre szükséged van ahhoz, hogy alaposan feltöltődj az edzések között.

És ez nagyon egyszerű! Amint az edzésed befejeződött, keverj össze egy-két adagot (a mellékelt mérőkanállal) a Recoverite formulából 2-3 dl hideg vízzel, idd meg, és már készen is vagy. Ezzel a lehető legjobban fejezted be az edzésed, és a helyreállítási folyamat komolyan elkezdődött.

A sport szezon közepén járunk! Itt az idő! Ne várj tovább azzal, hogy a masszív előnyöket élvezd, amelyeket a Recoverite és az Organic Vegan Recoverite képes nyújtani Neked!

Összegzés:


Amit az edzésünk során véghez viszünk minden bizonnyal fontos, de ha elhanyagoljuk, hogy következetesen megtegyük a megfelelő lépéseket a regenerációnkhoz, soha nem érjük el a kívánt eredményt, hiába töltünk el sok időt és energiát sportolással. Ne feledd, hogy az edzés során elért plusz a regeneráció során jelentkezik, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás mellett. Ha ezt nem veszed figyelembe, nem csak az történik, hogy az edzéseid előnyeit nem tudod kamatoztatni, hanem akár egyéb problémát is okozhatsz, mint például a betegségek vagy a sérülések.

A Hammer Nutrition-nál eltöltött éveim során több ezer sportolóval dolgozom együtt és meg vagyok győződve arról, hogy ha megfelelően regenerálják szervezetüket az edzéseik és a versenyeik között - kezdve a andbdquo;raktárak újratöltésévelandrdquo; minőségi üzemanyaggal - akkor:

- Képesek növelni az edzés mennyiségét és intenzitását anélkül, hogy veszélyeztetnék az izmaikat és az immunrendszerüket

- Sokkal kevesbé lesznek hajlamosak a megbetegedésre

- Élvezhetik a legjobb teljesítményt a versenyeken

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés