Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Fully Charged – Teljesen feltöltve

Fully Charged – Teljesen feltöltve

Reflektorfényben a legújabb edzés előtti étrendkiegészítőnk, mellyel magasabb szintre emelheted a teljesítményed:
Fully Charged andndash; Teljesen feltöltve

Nyugodtan abbahagyhatod a valóban hasznos - edzés előtti - étrendkiegészítő keresését! Biztosíthatunk, hogy semelyik másik termék nem rendelkezik azokkal a széleskörű előnyökkel, melyeket a Fully Charged kínál, sőt még a kellemetlen mellékhatásokat is elfelejtheted használatával.

AFully Chargedegy kiemelkedő hatású edzés előtti étrendkiegészítő, mely előnyös tulajdonságaival messze felülmúlja a piacon kapható többi edzés előtti formulát. Azokkal ellentétben nem úgy éri el a hatást, hogy telepumpál koffeinnel vagy más idegrendszer-stimuláló anyaggal, hanem tartalmazza a valóban hatásos tápanyagok megfelelő arányú keverékét, melyek természetes, biztonságos teljesítmény-fokozó hatással rendelkeznek.

  • Növelheti a nitrogén-monoxid szintjét
  • Támogathatja a mentális éberséget
  • Fokozhatja a zsíranyagcserét
  • Segíthet a savasodás megszűntetésében
  • Serkentheti az ATP képződést
  • Enyhítheti az izomlázat

... és ez csak pár tulajdonság a sok közül.

Nézzükaz összetevőket...

Taurin andndash;Egy kéntartalmú aminosav, mely az egész testben megtalálható, de különösen az izom- és idegszövetekben. A taurin részt vesz a szívritmus és az izomkontrakciók szabályozását, valamint hatással van az agyban lévő ingerületátvivő anyagok szintjének szabályozásában is. Nélkülözhetetlen az elektrolitok megfelelő hatásának kifejtéséhez - kálcium, magnézium, nátrium vagy kálium - melyek segítenek az izomgörcsök megakadályozásában. A számos előnyön túl a taurin pozitív hatással lehet a koncentrációra és a mentális éberségre, ezen felül antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Ami talán a sportolók számára a legfontosabb, hogy a taurinos étrendkiegészítés hatására egyenes arányban nő a maximáli oxigénfelvevő képesség (VO2max). A karnozinnal együttműködve a taurin a visszaszorítja a tejsav felszaporodását és segít fenntartani a vér optimális pH értékét.

Béta-alanin andndash;A karnozin dipeptid alkotója, a hisztidinnel együtt. Jelentős savmegkötő puffer hatása van az izomban, tehát hatékonyan csökkenti az izomfáradtságot.

L-Carnitin, Fumársav andndash;Az L-Carnitin egy olyan aminosav, mely a zsírsavakat szállíja a mitokondriumhoz, melyek itt kerülnek felhasználásra energiatermelés céljából. A fumársav részt vesz a citromsav ciklusban és jelentős szerepe van az energiatermelésben.

Spectraandtrade; -Szabadalmaztatott, 29 féle zöldség, gyümölcs és gyógynövényből álló egyveleg, mely akár 64%-ra is növelheti a nitrogén-oxid (NO) szintet. Kutatások alátámasztják, hogy a megnövekedett nitrodén-oxid szint serkenti a vérkeringést az izmokban, fokozza a tápanyagok és oxigén szállítását a munkavégző izmokhoz, ezzel segítve az állóképesség és erő növekedését. Ezenfelül egy másik tanulmány kimutatta, hogy a Spectraandtrade; erőteljes antioxidáns hatásokkal rendelkezik, mely a szabadgyökök kialakulása ellen hat.

Zöldtea kivonat (50%polifenol) andndash;A koffein természetes forrása, és emellett tartalmaz olyan polifenolokat, mint a catechin, andndash; beleértve a különösen fontos epigallocatechin gallate-ot (EGCG) andndash; mely antioxidáns hatásokkal rendelkezik és támogatja a szív- és érrendszeri egészséget.

elevATPandtrade; -Szintén szabadalmazott, klinikailag bizonyított elegye a növényi eredetű nyomelemekenek és a polifenolokban gazdag almakivonatnak. Az elevATPandtrade; együttműködik a szervezet természetes energiatermelő mechanizmusaival, hogy serkentse az ATP (adenozin-trifosztfát) kialakulást, ami a szervezet fő energiaszolgáltató molekulája.

répalé por formában andndash;Gazdag forrása a nitrátoknak, melyek a nitrogén-oxid (NO) szintjének növelésében vesznek részt

Tirozin andndash;Ez az aminosav számos ingerületátvivő anyag (neurotranszmitter) prekurzora, azaz előanyaga, melyek közreműködnek a stressz és fáradtság szabályozásában, miközben pozitív hatásal vannak a mentális éberségre.

Meggylé kivonat (a standard 6,5 % anthocyaninnal) andndash;A meggy tartalmaz olyan természetben előfordulő összetevőket (anthocyaninok), melyek a kutatások alapján segítik blokkolni a gyulladásserkentő COX-1 és COX-2 enzimeket. Edzés közben segíti fenntartani a helyes izomműködést, megelőzheti az izmok fájdalmát, sőta gyors regenerációban is szerepe van.

Alaposan megvizsgáltuk hatásait, és még mi is meglepődtünk a megdöbbentően jó eredményeken.

Tudjuk,hogy neked is tetszeni fog!

Ha készen állsz rá, hogy mentálisan és fizikálisan is maximálisan felkészült legyél és ezzel magasabb szintre emeld a teljesítményed, akkor készen állsz aFully Charged-ra is!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés