Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Nagyszerű üzemanyag. Tele energiával. Elképesztően finom!

Amennyiben fontos az egészséges harapnivaló a megmérettetés közben, szereted a praktikus megoldásokat és az íz sem az utolsó szempont számodra, akkor a Hammer Bar a te üzemanyagod. Finom, tartósítószer és egyszerű cukor nélkül készült, nem tartalmaz transzzsírokat és koleszterint. Páratlan tulajdonságai miatt, hiányérzeted lesz majd, ha nem lesz folyamatosan kéznél egy szelet.De mi is teszi a Hammer Bar-t ennyire különlegessé?

Fehérjéklúgosítása

Ha energiabevitelünk teljes értékű tápanyagokból származik, kritikus tényező a fehérje lúgosítása, mely a szervezet savasodását akadályozza meg, ezáltal biztosítja a hosszantartó energiatermelést. Az eredmény pedig megnövekedett állóképesség, csökkent ízületi- és izomfájdalom, valamint gyorsabb regeneráció.

Egészségesszénhidrátok

Ha egy gyors pillantást vetsz az összetevők listájára láthatod, hogy csak összetett szénhidrátokat tartalmaz, nem pedig egyszerű cukrokat. A Hammer Bar egészséges, magas minőségű szénhidrátokkal látja el szervezeted kiegyensúlyozott, megbízható és hosszantartó energiaforrásként.

Egészségeszsírok

Másnéven esszenciális zsírsavak (EFAs andndash; Essential Fatty Acids), melyek a fokozott állóképesség, a szív- és érrendszeri egészség, a megfelelő immunitás, a mentális tisztaság, valamint a hormonális egyensúly miatt fontosak.

Növényieredetű összetevők

Amennyiben az általános egészségi szintedet és a betegségekkel szembeni ellenáló-képességedet szeretnéd növelni, erre semmi más nem megfelelőbb, mint a természetben található tápanyagok. A Hammer Bar számos fitotápanyagot tartalmaz a lencsírától kezdve a quinoáig, melyek mind organikusak természetesen.

Enzimek

A Hammer Bar-ban lévő enzimek hidegsajtolással vagy feldolgozatlan formában kerülnek az összetevők közé. Csakis olyan folyamatokkal dolgozunk, melyekkel megőrizzük a növényekben sejtszinten előforduló enzimeket a maximális hasznosulás érdekében.

Ízvilág

Bárki is mondta, hogy egy egészséges étel nem lehet finom, valószínűleg nem próbálta még a Hammer Bar-t. Meg fogsz lepődni, hogy a finom íz és a kellemes textúra kombinációja milyen ízletes élményt ad. Próbáld ki mind a 8 ízt, hogy megtaláld a kedvencedet!

Amennyiben Hammer Bar-t fogyasztasz reggelire, ebédre vagy vacsorára, kényelmes módon láthatod el szervezeted egészséges és magas minőségű tápanyagokkal.

Jó, ha észben tartod:A Hammer Bar nagyszerű edzés-utáni harapnivaló is, hiszen az ideális 3:1 arányban tartalmazza a szénhidrátot és a fehérjét. Oszd meg ezt a finomságot a gyerekeddel, az edzőtermi haveroddal, az edződdel, vagy az új barátoddal, akit verseny közben ismertél meg, nehogy ők is kimaradjanak a jóból.

HammerON!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés