Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével

Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével

Napjaink rohanó világában hatalmas kihívást jelent tudatosan, következetesen étkezni. Mindannyian rendkívül elfoglaltak vagyunk a munkánkkal, a magánéletünkkel, a sportolásról pedig nem is beszélve andndash; és persze, hogy korlátozva van számunkra az az idő, amelyet a minőségi ételek vásárlására és elkészítésére fordíthatunk. Ennek eredményeképpen általában csak bekapunk valamit út közben, és közben reménykedünk, hogy azért ezzel nem teszünk annyira rosszat a testünknek.

A magasan feldolgozott élelmiszerek andndash; általában ezek közé tartoznak a sokszor andbdquo;életmentőandrdquo; snackek andndash; cukorral, nátriummal, egészségtelen zsírokkal és egyéb más összetevőkkel vannak tele, amelyek igazából például nem tarják magasan az energiaszintedet, vagy nem segítik az egészséges anyagcserédet... Ezenkívül a feldolgozott élelmiszerek elősegítik a gyulladás kialakulását, amely komoly egészségügyi problémákhoz, például szív- és cukorbetegséghez, valamint a rák kialakulásához vezethet.

És akkor el is érkeztünk a dilemmához: hogyan tudjuk fenntartani az egészséges étrendünket úgy, ha szeretünk út közben, gyorsan bekapni valamit? Ha nincs időd leülni és nyugodtan enni, vagy csak hirtelen bekapnál valamit, akkor a Hammer Bart bűntudat nélkül fogyaszthatod!

Ezért kerüld a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását

  1. A feldolgozott élelmiszerek és üdítők a legnagyobb forrásai a hozzáadott cukroknak és a magas fruktóz-kukoricaszirupnak (HFCS). A felesleges cukorfogyasztás rengeteg egészségügyi következménnyel jár andndash; nincs is arra kapacitásunk, hogy itt mindet felsoroljuk andndash; de azt itt érdemes megjegyezni, hogy tulajdonképpen a tápanyag-felszívódásra van hatással. Míg az egészséges élelmiszerek ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagok, addig a feldolgozott élelmiszerekben nem találhatóak meg ezek a tápanyagok, ráadásul a magas cukortartalmuk csökkenti a fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, ami tápanyaghiányhoz vezet.

  2. A legtöbb feldolgozott élelmiszer direkt úgy lett gyártva, hogy kifejezetten édes/sós és zsíros legyen andndash; ez a három íz ugyanis andbdquo;jutalomkéntandrdquo; hat az agy számára. Számos feldolgozott élelmiszerben annyira magas a cukor/só/zsírtartalom, hogy képesek felülírni a szervezet természetes érzékenységét. Ez pedig túlfogyasztást okoz, ami veszélyes az egészségre.

  3. A feldolgozott élelmiszerek nem kívánt, mesterséges összetevőket tartalmaznak. A andbdquo;mesterséges ízandrdquo; tulajdonképpen azt takarja, hogy nem egyetlen összetevőt tartalmaz, hanem számos, 10 vagy annál is több vegyi anyag kombinációját jelenti.

  4. A teljes értékű élelmiszerekkel ellentétben a feldolgozott élelmiszerek általában kevés rostot tartalmaznak. A magas rosttartalmú étrendnek számos előnye van, például támogatja a szív- és érrendszer egészségét, segít elérni vagy megtartani a koleszterin- és vércukorszintet, valamint segít a gyulladáscsökkentésben.

HAMMER BAR andndash; VALÓDI ÉTEL

Ellentétben a sok energiaszelettel andndash; amelyek valójában csak rendkívül drága, feldolgozott élelmiszereket tartalmaznak andndash; a Hammer Bar egy valódi étel, amely teljes, szerves, nyers élelmiszerekből készül. A Hammer Bar tápanyagban gazdag komplex szénhidrátokat, teljes növényi fehérjéket és egészséges zsírokat biztosít számodra, amelyek ráadásul rostban gazdagok. Igazoltan vegán és kóser termékek, valamint GMO- és gluténmentesek.

Ha edzés közben egy igazi ételt vennél magadhoz, vagy úton vagy de bekapnál valamit, akkor a Hammer Bar számodra az ideális választás!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés