Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA

HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA

STEVE BORN írása

Tonnaszámra kaphatóak a piacon energiagélek, és bár a Hammer Gel külsőleg picit hasonlít hozzájuk, belsőleg teljesen más! Csak nézd meg a címkéket. Ha a felsorolásban ​​andbdquo;-ozandrdquo; (pl. glükóz, fruktóz) végű összetevőket látsz, akkor az energiagél egyszerű cukrot tartalmaz (az olyan összetevők, mint a andbdquo;nádszirupandrdquo; vagy andbdquo;mézandrdquo; is egyszerű cukrok). Az egyszerű cukor az egyik olyan összetevő, amit biztosan el kell kerülni! Komoly veszélyt jelent az egészségre, mert az egyszerű cukor túl gyorsan juttat energiához, mely teljesítmény romboló hatást eredményez, valamint emésztési zavarokat okoz.

Ha egyszerű cukrot használsz, akkor úgy képzeld el a tested viselkedését, mintha egy papírt meggyújtanánk, az a kapott hő hatására azonnal meggyullad, és gyorsan el is ég. Ahhoz, hogy az égési folyamat állandó legyen, újra és újra meg kellene gyújtani, hogy tovább égjen. (Persze lehet, hogy a papír már rég hamuvá alakult, ez egy jó hasonlat arra, hogy tested is mennyire károsodik a felesleges egyszerű cukor hatására.) Tehát ez a folyamat nem hatékony, és eredménytelen. Mindig ellenőrizd az energiagélek címkéit, az "-oz" végződés cukor, nádcukor vagy méz, és kerüld ezeket a termékeket, hiszen nem akarod szennyezni a szervezeted!

Ehelyett fogyaszd a Hammer Gel-t, amely komplex szénhidrátot, maltodextrint tartalmaz, és egyáltalán nincs benne egyszerű, hozzáadott cukor.

A maltodextrin kiváló szénhidrát:

andbull; Glikémiás index értéke 100, ami egyenlő a glükózzal, (100) és magasabb, mint a szacharóz (58-65) vagy a fruktóz (12-25). A maltodextrin a vércukorszintet ugyanolyan hatékonyan megemeli mint a glükóz, és gyorsabban hajtja azt végre, mint más egyszerű cukrok. Ez rendkívül jó hatást eredményez testmozgás során és közvetlenül utána is.

andbull; A maltodextrin lehetővé teszi a szervezet számára, hogy nagyobb mennyiségű kalóriát tudjon megemészteni, mint az egyszerű cukrok, anélkül, hogy késleltetné a GI tartományból való kilépést. Ez minimálisra csökkenti a gyomorproblémák lehetőségét, miközben a szervezetnek több kalóriát biztosít az energiatermeléshez. Egy táplálkozási tudós azt állítja, hogy a andbdquo;maltodextrin lehetővé teszi, hogy több energiához jussunk kisebb mennyiségben.andrdquo;

andbull; A maltodextrin stabilabb, tartósabb energiát biztosít, mint az egyszerű cukrok.Az edzéseken és a versenyeken mindenki szeretné a legtöbbet kihozni magából. Éppen ezért elengedhetetlen a legmagasabb minőségű üzemanyaggal történő andbdquo;táplálásandrdquo;, nem pedig az energiagélként álcázott cukros kiegészítők fogyasztása. A Hammer Gel-el a szervezet prémium üzemanyagot kap, nincsenek hozzáadott cukrok, és nincsenek mesterséges vagy megkérdőjelezhető összetevők.Használja a Hammer Gel-t, hogy megtapasztalja a következőket:

andbull; Sima és könnyű emésztés

andbull; Alacsonyabb összetevőket tartalmazó termékekből származó
andbdquo;bélbombaandrdquo; -hatások elkerülése, mint a- puffadás, hányinger, savas reflux, hasmenés stb.

andbull; Gyors hatású, tartós energia

Különböző ízvilág1995 óta a Hammer Gel arról gondoskodik, hogy minőségi szénhidrát-energiát nyújtson kényelmes megoldással a sportolók számára, koncentrált formában. Az energiatermékek napjainkban elárasztott piacán a Hammer Gel egyedülálló, és biztosítja a maximum sport teljesítmény lehetőségét minden alkalommal!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés