Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS

A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS

Szerző: Steve Born

A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

Segítek azoknak, akik már multivitamint szednek, felülvizsgálom a terméket, hogy megéri -e az a pénz, amelyet az adott vitaminra fordítanak. (Megjegyzem, azért örülök, hogy egyáltalán szednek valamit!) Mindig azt javaslom, hogy miután befejezte a jelenleg használt vitamint, próbálja ki a Premium Insurance Caps-ot.


Hiszed vagy sem, az a tapasztalatom, hogy a legtöbb ember nem vesz multivitamin / ásványi anyagot két fő okból:

  1. Egészséges étrendet követnek, és úgy gondolják, hogy a multivitamin-kiegészítő nem szükséges.
  2. A multivitaminok unalmasak és nem növelik a sport teljesítményt.

Az első ok számos okból helytelen; felvázolok csak egyet:

***Tanulmányok azt mutatják, hogy az étel önmagában nem biztosítja az összes mikrotápanyagot, amivel meg tudnánk akadályozni, hogy szervezetünkben vitaminhiány lépjen fel, nem beszélve az optimális egészség fenntartásáról. Bruce Ames táplálkozási tudós határozottan állítja: andbdquo;A vitaminoknak és ásványi anyagoknak nem megfelelő táplálékfelvétele széles körben elterjedt, valószínűleg az energiagazdag, mikrotápanyag-szegény, finomított élelmiszerek túlzott fogyasztása miatt. A nem megfelelő bevitel krónikus metabolikus zavarokhoz vezethet, beleértve a mitokondriális bomlást is. andrdquo;Egy másik tanulmány megállapította: andbdquo;Az amerikai lakosság nagy része olyan étrendet követ, amely nem felel meg az előírásoknak. andrdquo;A lényeg az, hogy az emberek étrendje nem fedezi az összes tápanyagszükségletet. Még csak nem is közelíti meg. A második ok sem felel meg a valóságnak. Bár a multivitamin / ásványi anyag kiegészítés önmagában nem teszi lehetővé, hogy andbdquo;10 perccel jobb időt fussunk a maratononandrdquo; (például), de szedésével megelőzhető a tápanyaghiány kialakulása. Ha ezeket a hiányokat nem pótóljuk, a sport teljesítmény nem tud javulni.


A megfelelő vitaminok és ásványi anyagok szedése ahhoz hasonlítható, mikor egy ház építése során erős alapot öntünk. Erős alap nélkül a háznak nincs szerkezeti szilárdsága. Hasonlóképpen, minőségi vitaminok és ásványi anyagok nélkül az immunrendszer nem lesz képes megfelelően működni. Ez azt eredményezi, hogy a sportoló nem tudja kamatoztatni azt a sok javat, melyet az összes kemény edzésébe beletett. Ez ahhoz is vezethet, hogy az immunrendszer legyengül és betegség lép fel, ami idő alatt nem lehet sportolni. Ez elkerülhető lenne a megfelelő multivitamin szedésével. Nézd, a Premium Insurance Caps szedése nem mutat azonnali csodákat, mint például a Fully Charged termékünk, mely hatását egy feltöltött, egészséges szervezet már azonnal érzi, de ha az alapokról nem gondoskodunk, akkor az egyéb kiegészítők sem tudnak beépülni megfelelően, nem tudják kifejteni hatásukat, és nem nő a sportteljesítmény.


Ezért javaslom a Prémium Insurence Caps-al kezdeni a táplálék kiegészítő programot. Az egészséges táplálkozás mellett a Premium Insurance Caps szedése biztosítja, hogy optimális mennyiségű és minőségű vitaminnal, ásványi anyaggal látod el a szervezeted, és így hozzájutsz a kulcsfontosságú tápanyagokhoz. Ezek nem minimálisan javasolt ajánlott napi értékek, ezek olyan alapvető előnyök, melyek jelentős pozitív hatással vannak az egészségre.Ez az alapvető tápanyag elsődleges kulcsa annak, hogy a szervezet képes legyen megfelelni a megnövekedett edzéseknek és munkaterhelésnek, és ez javítja a sport teljesítményt és jobb általános egészséget eredményez.

*** Lásd a andbdquo;A kiegyensúlyozott étrend-mítosz és a kiegészítés eseteandrdquo; című cikket a Endurance News # 113-ban.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés