Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Innováció

Hammer Innováció

Hammer Innováció

A személyzet nyilatkozata:

A "legmagasabb minőségre" való összpontosításunk harmincnégy éve meghatározza a munkánkat. Az első naptól kezdve Brian Frank tulajdonos és az egész Hammer Nutrition csapat soha nem tévesztette szem elől a legfontosabb céljukat: minden Hammer Nutrition termék mindig feleljen meg a tisztaság, minőség és hatékonyság követelményeinek.


A közelmúltban a Hammer PHOOD bevezetése büszke pillanatokat okozott nekünk, mint első hivatalos étkezéspótló termékünk (MRP). Miután több ügyfelünk érdeklődött, hogy van-e olyan Hammer termék, amely ideális megoldás mint étkezési helyettesítő, nem volt kérdés számunkra, hogy létrehozzuk a PHOOD-ot.

Tehát, Brian piaci tapasztalatai és Dr. Bayne French, az MD DC és a Hammer vezető orvosi tanácsadó által felmért igények és szükségletek alapján készült el ez a termék, mely alacsony szénhidráttartalmú, magas fehérjetartalmú, és javítja az általános egészséget. Sok körös fejlesztés és tökéletesítés után egy könnyen keverhető, ízletes, kifejezetten erre a célra elkészített termék jött létre.

Elsősorban saját belső szükségleteinkre válaszolva az EnDuro D-t úgy dolgoztuk ki, hogy pótolja mind a D3 -vitamin, mind a K2 -vitamin hiányt, amely sok sportoló esetében okoz problémát. A kettő együttes alkalmazása erősebbé teszi a szív és a csontok egészségét.

Az eredmény egy zsírban oldódó tápanyag nagy teljesítményű duója olyan formában, amely ritkán fordul elő az élelmiszerekben és a kiegészítőkben, egy kompakt és könnyen hozzáférhető lágyzselatin kapszulában. Az EnDuro D egész évben használható a csontok és az immunrendszer egészségének megőrzésére.
 

A nap végén személyesen ellenőrizzük termékeinket és azok minőségét. Látható több termékünkön a „Made in Montana” jelvény, mivel központunk, kutatásaink és fejlesztéseink szorosan kötődnek a gyönyörű Montana államhoz.

Termékeink biztonsága és hatékonysága számunkra fontos. Ezeket a termékeket mi magunk is használjuk minden nap. Mi is sportolók vagyunk, és törődünk az egészségünkkel. Ezért termékeink a lehető legnagyobb tisztaságúak és nagyon jól működnek! Ugyanezt szeretnénk neked is nyújtani.

Kép: "Brian Frank felügyeli a Nocciola Hammer Gélt Karen Kudick gyártóval."

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés