Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A vitaminpótlás legjobb módja

A vitaminpótlás legjobb módja

Tudtad, hogy fokozott fizikai megterhelés során megnő a szervezetünk vitaminigénye, ami az egyik leggyakoribb oka a vitaminhiányos állapot kialakulásának? A sportolóknál fennáll ennek a veszélye. Ahhoz, hogy megelőzhessük ezt a problémát ajánlott a jó minőségű vitaminok és egyéb táplálékkiegészítők fogyasztása. Mi a Hammernél a tökéletes összetételű Premium Insurance Caps Multivitamint ajánljuk.

A megfelelő vitamin- és ásványi anyag-pótlást nem lehet félvállról venni. A fokozott fizikai igénybevétel esetén kialakult vitaminhiánynak komoly következményei lehetnek. Ha szervezetünk ellátottsága huzamosabb ideig nem megfelelő, immunrendszerünk gyengül és különböző betegségek léphetnek fel, amelyek már nem csak az optimális sportteljesítményünket, de egészségünket is veszélyeztethetik.

A vitaminhiányos állapotnak többek között olyan tünetei lehetnek, mint a rossz közérzet, fáradékonyság, levertség, kimerültség, ingerlékenység, csökkent fizikai és szellemi teljesítőképesség.

Mit válasszak?

Mivel a rendszeres edzéssel járó fokozott fizikai terhelés során felmerülő vitaminigényt még megfelelő táplálkozással is szinte lehetetlen kielégíteni, ezért javasolt a minőségi táplálékkiegészítők használata, amelyekkel bevihetjük a szükséges vitaminmennyiséget.

A Hammer Nutrition-nél az a célunk, hogy a lehető legnagyobb támogatást nyújtsuk a sportolóknak, ezért fejlesztettük ki a Premium Insurance Caps Multivitamint.

FONTOS!!! A multivitaminok és egyéb vitaminok pótlására szolgáló táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A túltöltés a vitaminok esetében is káros, ezért kifejezetten kérjük, hogy soha ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget!

A mi kapszulánk

Fontosnak tartottuk, hogy a mi multivitaminunk ne tabletta legyen, ezért az összetevőket növényi alapú kapszulákba töltöttük. Ezek ugyanis könnyebben feloldódnak és felszívódnak, közben pedig nem irritálják a gyomor nyálkahártyáját és nem okoznak gyomorpanaszokat.

Multivitaminunk – hasonlóan a Hammer egyéb termékeihez – kizárólag olyan természetes alkotóelemeket és tápanyagokat tartalmaz, amelyek hasznosak szervezetnek. A Premium Insurance Caps Multivitamin glutén-, laktóz- és adalékanyagoktól mentes termék, amelyet vegán étrendet követők is fogyaszthatják.

Számos egyéb multivitaminnal ellentétben, a Premium Insurance Caps Multivitamin nem csak az ajánlott, minimális napi mennyiséget, hanem az optimális napi bevitelt tartalmazza vitaminokból és egyéb ásványi anyagokból.

Összetevők

A Premium Insurance Caps 12-féle vitamint (zsírban és vízben oldódóak egyaránt), 10-féle ásványi anyagot (kelát kötésűeket, a legjobb felszívódás érdekében) és több mint 12-féle kiegészítő tápanyagot tartalmaz. A vitaminok és ásványi anyagok a helyes adagolás mellett fedezik a napi optimális mennyiséget, a kiegészítő tápanyagok pedig segítik ezek felhasználását és hozzájárulnak a szervezet megfelelő működéséhez.

A Premium Insurance Caps elérhető 120 darabos és a gazdaságosabb, 210 darabos kiszerelésben egyaránt, illetve része a népszerű, egy havi vitamincsomagunknak is. Amennyiben egy komplex, a megfelelő mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó táplálékkiegészítőt keresel, ami segít, hogy elérd a maximális teljesítményt, próbáld ki bátran!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés