Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hogyan használd az elektrolitokat?

Hogyan használd az elektrolitokat?

Különös figyelmet kell fordítanod az üzemanyag ellátás egyik fontos szempontjára - az elektrolit feltöltésére. Sokszor mondjuk ezt, mert igaz: az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj az autóban;  nem indítják el a motort, de feltétlenül szükségesek a zökkenőmentes működéséhez. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, az izomzat megfelelő működése - és ez utóbbi magában foglalja a görcsös problémák elkerülését is - az elektrolit szinttől függ.

Segítségül alább összegyűjtöttük, hogyan használd a Hammer Nutrition elektrolitjait.

Liquid Endurance - Használati utasítás 

Adagolása egynapos használatra:

Adagolási protokoll, meleg időjárás esetén, versenyed napjai előtt:
 

  • Ugyanazokat a testtömegre javasolt mennyiségeket használd, mint amelyeket a napi használatra vonatkozó javaslatok tartalmaznak
  • 2-3 órán át lassan kortyolgass el egy palackot.
  • Ezt ismételd meg úgy, hogy 3 teljes adagot fogyassz el a nap során.
  • Kövesd ezt a protokollt a sporteseményed előtt 3 napig.
  • Egy adag bevehető a versenyed reggelén.

Megjegyzés: Nagyon fontos, hogy minden nap mérd meg a súlyod a 3 nap alatt. Ha a testtömeged 3% -al nőtt a 3 napos terhelés befejezése előtt, eljött az idő, hogy abbahagyd a kúrát, mivel a test 3% -át meghaladó extracelluláris víztömeg-növekedés teljesítmény hatástalan. A legtöbb ember 1-2% -ot nyer, ami ideális.

Endurolytes Fizz - Használati utasítás 

Alkalmazása:

Használd edzés előtt, alatt és után a tested elektrolitigényének maximális pontossággal történő kielégítésére.
 

Használd szükség szerint, de elsősorban akkor, ha:

- a testmozgásod két óránál tovább tart, függetlenül a hőmérséklettől és a páratartalomtól

- a testmozgás kevesebb, mint két óra, és:

     a hőmérséklet 25 fok felett van és / vagy 70% a páratartalom vagy

     a hőmérséklet és a páratartalom legalább tíz fokkal magasabb, mint a megszokott.

 

Keverési utasítások

22-27 testtömeg kilogrammonként 1/2 tabletta óránkénti adagjától kezdve add az Endurolytes Fizz tablettákat a vizes vagy üzemanyag-palack (ok) hoz, hagyd teljesen feloldódni, és szükség szerint fogyasszd a megfelelő hidratálás és elektrolitszint fenntartásához.

Megjegyzés: A gyorsan oldódó pezsgőtabletta körülbelül két Endurolytes kapszula egyenértékű adagját tartalmazza.

Fontos megjegyzések:

Számos változó - testtömeg, fitneszszint, időjárási viszonyok, akklimatizációs szint és fiziológiai hajlam - befolyásolja az egyéni elektrolitigényt, ezért különféle körülmények között kell próbálgatnod az Endurolytes Fizz adagolását, hogy meghatározd az egyéni igényeid.
 

Az Endurolytes Fizz nem akadályozza meg a hőgutát, a hiponatrémiát vagy bármilyen más veszélyes fizikai állapotot, amely a hő túlterheléséből adódik.

Tablettánként 10 kalóriával az Endurolytes Fizz nem jelentős kalóriaforrás.

A napi étrendben szokásosan elfogyasztott só (nátrium-klorid) mennyisége nagymértékben meghatározza a só mennyiségét, amit az edzés és a versenyek során el kell fogyasztanod. Ha magas sótartalmú étrendet követsz, akkor emelni kell az Endurolytes Fizz óránkénti adagját a kiindulópont ajánlásunk fölé. 

Endurolytes - Használati utasítás

Alkalmazása:

Használd edzés előtt, alatt és után, hogy a test elektrolitigényét maximálisan és pontosan kielégítsd.

Használd szükség szerint, de elsősorban akkor, ha:

- a testmozgás két óránál tovább tart, függetlenül a hőmérséklettől és a páratartalomtól.
- a gyakorlat kevesebb, mint két órán át tart, és:
      a hőmérséklet 25 fok felett van és / vagy 70% a páratartalom vagy
- a hőmérséklet és a páratartalom legalább tíz fokkal magasabb, mint amit megszoktál.
 

Kapszula használati utasítások

Kiindulásként 1 kapszula adagját javasoljuk 22-27 testtömeg kilogrammonként. Vegyél be egy adagot 30-60 perccel a testmozgás előtt, majd minden órában edzés közben, és egy adagot közvetlenül a testmozgás után.
 

Fontos megjegyzés:

Számos változó - testtömeg, erőnlét, időjárási viszonyok, akklimatizálódási szint és fiziológiai hajlam - befolyásolja az egyéni elektrolitigényt, ezért különféle körülmények között kell kipróbálnod az Endurolytes adagolását annak meghatározása érdekében, hogy mik az egyéni igényeid.

Az Endurolytesnem akadályozza meg a hőguta, a hyponatremia vagy más veszélyes fizikai állapot kialakulását, amely a hő túlzott terheléséből adódik.

A napi étrendben szokásosan elfogyasztott só (nátrium-klorid) mennyisége nagymértékben meghatározza a só mennyiségét, amit az edzés és a versenyek során el kell fogyasztanod. Ha magas sótartalmú étrendet követsz, akkor vagy meg kell emelni az óránkénti Endurolytes adagot, vagy pedig az Endurolytes Extreme-t kell használnod.

Gyömbér gyökerettartalmaz az Endurolytes és Endurolytes Extreme kapszula, mert nagyon megnyugtatja a gyomrot, és segíthet megvédeni az émelygéstől és más gyomorproblémáktól. A gyömbér természetes eredetű vegyületeinek egy része - a zingeron és a kapszaicin - azonban égő hatással lehet a szájra és a torokra, ha por formájában érintkezik velük. Ezért azt javasoljuk, hogy ne nyisd ki a kapszulákat, és ne nyeld le a tartalmát. A legjobb eredmény érdekében a kapszulát egészben kell fogyasztani.  

Endurolytes Extreme - Használati utasítás 

Vegyél be 1 kapszulát óránként, de növelheted az adagot 2 kapszulára - talán még egy harmadik kapszulára is szükséged lehet -, ahogy a körülmények meghatározzák.

Megjegyzés: Gyömbér gyökerettartalmaz az Endurolytes és Endurolytes Extreme kapszula, mert nagyon megnyugtatja a gyomrot, és segíthet megvédeni az émelygéstől és más gyomorproblémáktól. A gyömbér természetes eredetű vegyületeinek egy része - a zingeron és a kapszaicin - azonban égő hatással lehet a szájra és a torokra, ha por formájában érintkezik velük. Ezért azt javasoljuk, hogy ne nyisd ki a kapszulákat, és ne nyeld le a tartalmát. A legjobb eredmény érdekében a kapszulát egészben kell fogyasztani.

Endurolytes extrém por - Használati utasítás

Keverj össze 1 adagotkb. 5-8 dl vízben, és edzés közben óránként fogyaszd el ezt a mennyiséget. A szélsőséges körülmények miatt nagyobb dózisra lehet szükséged.

Heed - Használati utasítás 

Keverj össze 1 adagotkb. 5-8 dl vízben.

Kérjük, vedd ezt figyelembe: Úgy gondolják, hogy a xilit nem biztonságos a kutyák számára, ezért nem javasoljuk, hogy kutyádat etesdolyan termékekkel, amelyek xilitet tartalmaznak, vagy olyan termékekkel, amelyek emberi fogyasztásra készültek.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés