Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Iktasd ki az allergiákat

Iktasd ki az allergiákat
Dean Karnazes írása
 
Többet folyik az orrod, mint amennyit futsz? Ha egy olyan állóképességi sportoló vagy, aki allergiában szenved, a tavasz különösen kellemetlen lehet. A színes virágokkal és rügyekkel együtt kevésbé örvendetes pollen- és spórakibocsátás is érkezik. Ugyanazok az élénk színek, amelyek örömet okoznak az érzékeknek, meg is gyötrik őket. A szemek, az orr és a torok szezonális allergének bombázása alá kerülnek, amelyek pusztítást végeznek az immunrendszerben, és számos kellemetlen tünetet okoznak. Ha allergiás vagy, tudod, mennyire nyomorúságos lehet ez az állapot.
 
Szerencsére vannak stratégiák ezeknek a mikroszkopikus támadóknak a leküzdésére (az edzőteremben való futás helyett). Az első lépés, hogy ismerd a helyi pollenszámokat azon a helyen, ahol szabadtéri tevékenységet tervezel. Számos weboldal, mint például a pollen.com, és alkalmazások követik a pollenszinteket. Néhányuk előrejelző térképeket is biztosít a jövőbeli állapotokról, hogy segítse az edzésed megtervezését.
 
A következő lépés az, hogy megelőző intézkedéseket tegyél magad védelme érdekében, amikor kint tartózkodsz.
Mivel a legtöbb pollen légúton terjed, egy napellenzős sapka és napszemüveg viselése segíthet távol tartani a pollent a szemeidtől és korlátozhatja a légutakba kerülő pollen mennyiségét.
 
De ezzel még nincs vége. Figyelj a testedzés utáni gyakorlatokra is. Azonnal cserélj ruhát, és minél hamarabb zuhanyozz le. A pollen tapadhat a bőrödre, különösen izzadás közben, és a zuhanyzás eltávolítja a maradványokat, csökkentve a további expozíciót.
 
És a legnagyobb fegyvereim a szezonális allergiák ellen a Hammer Nutrition Clear Day. A Clear Day természetes vegyületeinek erős keveréke együttműködik a testtel, hogy megerősítse annak védekező rendszerét. Ez egy hatékony termék, amely lehetővé tette, hogy továbbra is teljes erővel tudj futni a virágzások idején. A százszorszépek ártalmatlannak és szelídnek tűnhetnek, de ők is a természet egyik legerősebb pollentermelői!
 
Remélhetőleg ezek a javaslatok segítenek, hogy a kaleidoszkópikus tavaszi színek között élvezd a szabadban tartózkodást, ahelyett, hogy egy légmentesen zárt pincében keresnél menedéket. Amint beköszönt a tavasz, jön a nyári hőség…
 
Dean Karnazes ultramaratonista és a Hammer Nutrition globális sportolója. A NY Times bestseller szerzője és az Elnöki Tanács a Sport, Fitnesz és Táplálkozás területén élethosszig tartó teljesítményért járó díjának kitüntetettje.
 
Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés