Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Az Elektrolitok Cukormentes, Frissítő Pótlásának Ízletes Módja

Az Elektrolitok Cukormentes, Frissítő Pótlásának Ízletes Módja

Írta Steve Born
 
Az okos sportolók tudják, hogy a helyes táplálkozás edzés közben nem csak a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ehhez hozzátartozik az elektrolitok következetes és megfelelő pótlása is. Ez nem csak a görcsök elkerülése érdekében fontos. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomrendszer optimális működése mind az elegendő elektrolitszinttől függ!
 
Ne feledd, ahogy nem szabad várni, míg kifogysz az energiából, mielőtt kalóriát fogyasztasz, vagy kiszáradsz, mielőtt folyadékot iszol, úgy nem szabad várni azzal sem, míg elkezdesz görcsölni, mielőtt elektrolitokat pótolsz. Mire elérsz a görcsökhöz, ezeknek a testi rendszereknek a megfelelő működése már egy ideje hanyatlóban van.
 
A Hammer Nutrition-nél számos lehetőséget kínálunk ennek a rendkívül fontos táplálkozási elemnek a teljesítésére. Az egyik ilyen lehetőség az Endurolytes Fizz, és ez az ideális választás, ha inkább iszod az elektrolitokat, mint kapszulákat szedsz.
Egyszerűen add hozzá ezeket a gyorsan oldódó tablettákat a kulacsodhoz, hogy egy finom, sosem túl édes, pezsgő elektrolit italt készíts – ugyanazt a teljes spektrumú elektrolit támogatást, amely híressé tette az Endurolytes kapszulákat.
 
Az Endurolytes Fizz öt frissítő, kellemes ízben kapható: citrom-lime, mangó, szőlő, grapefruit és kóla (A kólás 20 mg koffeint tartalmaz tablettánként).
 
Gyakorlatilag kalóriamentes (csupán hét kalória tablettánként), és természetesen nem tartalmaz cukrot, mesterséges édesítőszereket vagy tartósítószereket.
 
Amikor az a kérdés, hogy "Mennyire jó az Endurolytes Fizz?", ügyfeleink a legjobb értékesítőink! Nézd meg ezt a több mint 1100 online 5 csillagos értékelésből készült példáinkat:
 
"Futás és kocogás hőségben és párában már nem jelent problémát számomra! Mindig fejfájásaim voltak és próbáltam regenerálódni a nap hátralévő részében. Az Endurolytes Fizz nagyon sokat segített! Köszönöm, Hammer!"
 
"Nagyszerű termék biciklizéshez, könnyen hordozható a mezben. Forró napokon hajózás közben is használtam, hogy újra hidratálódjak és valami ízesítettet igyak. Remek termék."
 
"Több különböző környezetben használtam az Endurolytes Fizz-t kiváló eredményekkel: nagyszerű hidratáció érhető el, és nincs görcs. Az ízek is finomak."
 
"Az Endurolytes Fizz-t edzés előtt, közben és után is használom. Nagyszerű módja a megfelelő hidratáltság elérésének és fenntartásának."
 
"Messze felülmúlja a többi pezsgő ital tablettát. Nagyszerű íz, és megvéd a görcsöktől a floridai hőségben."
 
Egy Endurolytes Fizz tabletta körülbelül két Endurolytes kapszulának felel meg. A tabletták középen törnek, lehetővé téve a személyre szabott adagolást, segítve az elektrolit ásványi anyagok változó igényeinek pontos kielégítését, függetlenül attól, hogy az időjárás mit hoz!
 
Egyébként az Endurolytes Fizz nem csak sportolóknak szól! Ideális termék építőmunkásoknak, kertészeknek, kamionsofőröknek és még nyugdíjas nagyszülőknek is, akik a kertben dolgoznak. Ha amit csinálsz – munka, játék, edzés – izzadással jár, próbáld ki az Endurolytes Fizz-t. Garantáljuk, hogy szeretni fogod az ízét, és még inkább azt, ahogy működik!
 
Egyéb
 
Az Endurolytes Fizz csupán egy a Hammer Nutrition által kínált kiváló elektrolit pótló termékek közül:

  • Endurolytes eredeti teljes spektrumú formula, kapszulákban szállítva a nagyobb adagolási rugalmasság érdekében. A mérsékelt nátrium-klorid (só) tartalom kiegészíti az egészséges, alacsony sótartalmú étrendet.
  • Endurolytes Extreme szélsőséges körülményekre, nagy hőségre, nem akklimatizáltaknak és magas sóigényűeknek tervezve. Ez a formula kapszulákban szállítva háromszor annyi nátrium-kloridot és káliumot tartalmaz, mint a standard elektrolitok. A nátrium-klorid növekedés ellenére az Extreme formula teljes elektrolit keveréket tart fenn.
  • Endurolytes Extreme Powder az Endurolytes Extreme kapszulák összes előnye könnyen keverhető por formában. Az Endurolytes Extreme Powder gyorsan és tökéletesen oldódik, szuper finom, természetes görögdinnye ízű. Fogyasztható önmagában vízben, vagy hozzáadható folyékony üzemanyagokhoz az egyedi adagolási igények szerint. Az enyhe íz könnyen ihatóvá teszi egész nap, míg a maradékmentesség tökéletessé teszi mindenféle hidratációs tartályhoz és palackhoz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés