Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

KIVÁLÓ ÜZEMANYAG = KIVÁLÓ REGENERÁLÓDÁS

A tested megjutalmaz azért, amiért az edzésedbe annyi erőfeszítést beleteszel. Cserébe erősíti az immunrendszered, újraépíti és erősebbé teszi az izomszöveteidet, és tovább tárolja az izmokban a könnyedén elérhető üzemanyagot (vagyis a glikogént). Mindössze annyit kell tenned ahhoz, hogy élvezhesd ezeket az állóképesség-növelő előnyöket, hogy a testedet hozzájuttatod a szükséges tápanyagokhoz az edzés követő 30 percen belül (minél előbb, annál jobb).

A Recoverite pontosan az a magas minőségű üzemanyag, amelyre a tested veszettül vágyik egy kemény edzés vagy verseny után. A komplex szénhidrátok és a legmagasabb minőségű tejsavófehérje ideális 3:1-es arányát tartalmazza, gazdag forrása azoknak az aminosavaknak, amelyekre szükség van az izomszövet regenerálódásához és az immunrendszer támogatásához. Ez a két összetevő döntő fontosságú a regeneráció maximalizásában, szóval ne kockáztass vagy válaszd a andbdquo;rövidebb utatandrdquo;, vagyis az egyszerű cukrokat és az olyan olcsó, hatástalan fehérjéket, mint például a kazein. Ne felejtsd el, hogy az üzemanyag a minősége, melyet beviszel a testedbe, meghatározza a regenerálódás minőségét is. A komplex szénhidrátok és a tejsavófehérje izolátum mellett a következő tápanyagokat is biztosítja a Recoverite, amelyek segítenek a maximális regenerálódásban:

Glutamin (3,000 milligramm / 2 kanál). Ez a legnagyobb mennyiségben megtalálható aminosav az izmokban, azonban a kemény edzés folyamán ez a mennyiség szinte teljesen lecsökken. A glutamin jelentős szerepet játszik a glikogén szintézis folyamatában. Az elágazó láncú aminosavak mellett, amelyek a tejsavófehérje izolátumban nagy mennyiségben fordulnak elő andndash; nagyobb mennyiségben, mint bármelyik másik fehérjeforrásban andndash; a glutamin segít az izomszövet regenerálódásában és újjáépítésében. Mindemellett kimutatták, hogy segíti megemelni a test glutation szintjét, ami az egyik legerősebb antioxidáns, amely közvetlen szerepet játszik az immunrendszer egészségében. A glutamin hozzájárul a növekedési hormon felszabadításához, illetve kulcsfontosságú a bél egészsége szempontjából.

ChromeMateandreg; króm polinikotinát. Segíti szabályozni a szénhidrát anyagcseréjét, amely pozitív hatást gyakorol a regenerációra és a sportteljesítményre.

L-karnozin. Ez az egyik legsokoldalúbb és legtöbb előnyös tulajdonsággal rendelkező l tápanyag, amihez szervezeted hozzájuthat. Kiváló antioxidáns és anti-glikációs tulajdonságai vitathatatlanok. (Glikációnak nevezzük azt, amikor a cukor a fehérjéhez kötődik, s ezek nem működőképes szerkezeteket alkotnak.) Ebbe beletartoznak a kor előrehaladtával jelentkező problémák, ilyenek például az idegrendszert (agyi), érrendszert (keringési) és okulárist (szem) érintő rendellenességek. A kutatások szerint azonban az L-karnozin segít megelőzni ezeket.

Teljes spektrumú elektrolit profil. Segít feltölteni a kimerült ásványianyag-készleteket.

ÖSSZEGZÉS

Edzés után minél előbb (vagyis akkor, amikor a leginkább fogékony a feltöltésre) biztosítsd a tested számára azt, amire szüksége van! Hidd el, csodálatosan fog reagálni: gyorsabban fog regenerálódni, hatékonyabban fog alkalmazkodni a fizikai stresszhez, és az üzemanyagokat az izmokban könnyedén elérhetően fogja tárolni. Az edzés után, amint lehetséges (lehetőleg 30 percen belül) döntő fontossággal bír az, hogy feltöltsd a szervezeted 30-60 gramm komplex szénhidráttal és 10-20 gramm tejsavófehérje izolátummal 3:1-es arányban.

A Recoverite lehetővé teszi, hogy az edzés minden egyes percét a lehető leghatékonyabban hasznosíthasd. Négy isteni ízesítésben kapható andndash; az ízük lágy, kellemes és az ízlelőbimbóidon kívül a tested is értékelni fogja. Vízben keverj össze egy-két kanálnyi adagot, idd meg és kész is... ilyen egyszerű! Ezzel pedig a lehető legjobban zárhatod az edzésedet, ráadásul biztosítottad is a tested számára a nagyszerű holnapot egy újabb edzéshez vagy versenyhez.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés