Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Kövesd a már bizonyított étrendkiegészítési tervünket a győztes eredményekért!

Kövesd a már bizonyított étrendkiegészítési tervünket a győztes eredményekért!

Az örökké ismételt kérdés:

andbdquo;Milyen étrendkiegészítőket vigyünk be egy ultratávú megmérettetés előtt, alatt és után?andrdquo;

A valóban határokat feszegető terhelések alkalmával andndash; legyen az futás, biciklizés vagy multisport andndash; az okosan megtervezett étrendkiegészítés hihetetlenül nagy mértékben hozzájárulhat az eredményes versenyzéshez. Mi az amiben segíthet? Hatékonyabb energiatermelés, megnövekedett állóképesség, a fáradás kitolódása, az izomgörcsök megelőzése valamint az erőkifejtés utáni gyorsabb regeneráció.

Az alábbiakban egy olyan étrendkiegészítési tervet mutatunk meg, mellyel az olyan kimerítő terheléseket is probléma nélkül végig tudod csinálni, mint például a 100+ km-es ultrafutás. Összegeztük a legkiválóbb élsportolók tapasztalatait, valamint az ehhez kapcsolódó tudományos hátteret, tehát reméljük elégedett leszel te is a végeredménnyel.

30-60perccel a terhelés előtt

HammerCaps

Race Caps Supreme (RCS)andndash; Tartalmazza az energiatermeléshez szükséges koenzim Q10-et és idebenont, emellett jelentős antioxidáns forrás is. Alkalmazd edzés/verseny előtt, hogy szervezeted már a legelején felkészüljön a szabadgyökök semlegesítésére.

Mito Caps (Mito)andndash; Biztosítja azokat a tápanyagokat, melyek az optimális mitokondriális funkciókhoz kellenek, tehát óriási szerepük van a hatékony energiatermelésben és általános egészség fenntartásában. Segít, hogy a szervezet hatékonyabban használja fel a zsírsavakat energiatermeléshez, miközben megnöveli azoknak az anyagoknak a mennyiségét és aktivitását, melyek a táplálékból és oxigénből kinyerhető energia termelésében vesznek részt.

Endurance Amino (EA)andndash; Tartalmaz specifikus aminosavakat, köztük a 3 elágazóláncú aminosavat is (BCAA), melyek segítenek kitolni a fáradási küszöböt, megnövelhetik az állóképességet, visszaszoríthatják az izomrostok lebontását, valamint erős antioxidáns támogatást is nyújthatnak.

Endurolytes (EL)andndash; Amennyiben a kimerítő terhelés előtt alkalmazod ezt a teljes spektrumú ásványianyag formulát, megelőző feltöltésként hat, tehát nem kell a futam első 30-60 percében azzal foglalkoznod, hogy elektrolitokat pótolj.

Aterhelés közben, óránként

Race Caps Supreme (RCS)andndash; Képzeld el, hogy a kapszulák gyújtógyertyaként hatnak a szervezetedben! A Race Caps Supreme segít biztosítani a megfelelő szintű energiatermelést a hosszantartó erőkifejtés közben, sőt a szabadgyökképződést is segít megakadályozni.

Mito Caps (Mito)andndash; Segít optimális szinten tartani a mitokondriális funkciókat, ezzel segíti a még hatékonyabb energiatermelést és a szabadgyökök semlegesítését. Emellett az r-ALA összetevőnek a megfelelő glukózanyagcserében van szerepe.

Anti-Fatigue Caps (AFC)andndash; Ellátja szervezeted kálium/magnézium aszpartáttal, valamint OKG-val (ornitin alfa-ketoglutarát), melyek segítenek a felhalmozódott, fáradást okozó ammónia semlegesítésében.

Endurance Amino (EA)andndash; Az elágazó láncú aminosavaknak (BCAA) nagy szerepük van az izomszövetek lebontásának megakadályozásában, tehát kevesebb ammónia képződik, ami alacsonyabb fáradtsági szintet, valamint rövidebb regenerálódási időt eredményez. Az Endurance amino emellett ellátja szervezeted l-alaninnal (amivel a májad a glukózt energiává tudja alakítani szükség szerint) és glutationnal (mely hatásos antioxidáns).

Endurolytes (EL)kapszula, Fizz vagy Endurolytes Extreme andndash; Használatával visszatöltheted a terhelés közben felhasznált és verejtékkel távozó ásványianyagokat, ezzel tehát segít megakadályozni az izomgörcsöket. (Figyelj rá, hogy az adagolás több szemponttól függ: napi nátriumbevitel, akklimatizáció és egyéb környezeti tulajdonságok)

Edzés/versenyután (a Recoverite-tal kiegészítve)

Premium Insurance Caps (PIC)andndash; Visszatölti szervezetedbe a terhelés során felhasznált vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint feltölt a kulcsfontosságú antioxidánsokkal is.

Race Caps Supreme (RCS)andndash; Ellátja szervezeted koenzim Q10 antioxidánssal, idebenonnal, E-vitaminnal, melyek mind hatékony andbdquo;szívvédőandrdquo; összetevők .

Mito Caps (Mito)andndash; Lényeges antioxidáns háttéret biztosít különböző forrásokból.

AO Booster (AOB)andndash; A hosszú időtartamú terhelések alkalmával a szervezeted zsírt is bont, hogy fedezze az energiaszükségletet, ami azt jelenti, hogy a zsírban oldódó szabadgyökök száma is növekszik. Az AO Booster összetevői semlegesítik az így keletkezett szabadgyököket az E-vitaminok, a lutein és az astaxanthin segítségével. A gyulladáscsökkentő hatás már csak ráadás.

Super Antioxidant (SA)andndash; Az ebben a termékben lévő antioxidáns hatású összetevőknek az ismert előnyös tulajdonságokon kívül keringésfokozó hatásuk is van. Segítenek keletkezett salakanyagok tisztaságát növelni, így semmilyen értékes tápanyag nem távozik a szervezetből.

Endurance Amino (EA)andndash; Amellett, hogy egy tisztességes adag BCAA-val is ellátja szervezeted (fokozva a Recoverite hatását), tartalmazza az erős antioxidáns hatású glutationt.

Chromemate (Chr)andndash; Kutatások bizonyítják, hogy a glikogén szintézist úgy lehet a legoptimálisabb szinten tartani, ha elegendő szénhidrátot fogyasztunk a terhelést követő maximum 60 percen belül és ezt kiegészítjük krómium polinikotinát bevitellel is (Chromemate). A Chromemate fogyasztása a Recoverite kiegészítéseként segít maximálisan helyreállítani a glikogénraktárak telítettségét, amely kulcsfontosságú a regenerció szempontjából.

Xobaline (Xob)andndash; A vörösvérsejtek képződéséhez szükséges B12 vitamint és folsavat is tartalmaz. Ezek az összetevők a fehérjeszintézisben és a DNS, RNS szintézisben is szerepet játszanak, mind segítve a regenerációt.

Boronandndash; Segít a terhelés következtében csökkent hormonszinteket helyreállítani, valamint a csont egészségére is pozitív hatással van.

Ez a mindenre kiterjedő étrendkiegészítési ajánlásunk a nagy terheléssel járó ultratávú versenyekhez. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel a tapasztalt pozitív hatásokkal.

HammerON!

*Fontos tudnivalók:Az ajánlott beviteli mennyiségekről tájékozódhatsz honlapunkról, vagy a Piros Könyvből. Az emésztési szempontból kihívást jelentő edzésformáknál (pl. futás) azt ajánljuk, hogy fokozatosan növeld a termékféleségek számát és az adagok mennyiségét, hogy megtapasztalhasd a saját igényeidnek megfelelő adagolást.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés