Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

LSA (Liver Specific Advantage) Caps – Elérhető, és jobb, mint valaha!

LSA (Liver Specific Advantage) Caps – Elérhető, és jobb, mint valaha!

Szerző: Steve Born

Újra jelentkezem a májat védő LSA Caps termékünkkel kapcsolatban. A vargánya gombapor (Boletus edulis) és a Schisandra bogyó (schisandra chinensis) kivonat hozzáadásával ez a csodálatos termék most még jobb, mint valaha!

Az LSA Caps-ot azért terveztük, mert nyilvánvaló volt az igény – a máj az a legnagyobb szervünk, mely vitathatatlanul a legkeményebben dolgozik és sok funkció ellátásáért is felelős.  

Talán legismertebb funkciója a méregtelenítés, szűrés. Fontos feladata a vérből származó káros vegyszerek, baktériumok, és olyan méreganyagok eltávolítása, amelyeknek naponta ki vagyunk téve. 

A hagyományos kínai orvoslás a májat „tábornoknak” nevezi, ami nagyszerű analógia, mivel az erős generálishoz hasonlóan a máj védi a test többi szervét és rendszerét (a katonákat) a külső inváziókkal (toxinok) és támadásokkal (kórokozók) szemben, amelyek betegségeket okoznak (mikroorganizmusok). Ha a máj működés nem optimális, akkor az azzal járhat, hogy a test szinte minden területét ez negatívan érintheti.

Mindenki, különösen a sportolók, nagy követelményeket támasztanak ezzel a legfontosabb szervvel szemben, éppen ezért rendíthetetlenül hiszünk abban, hogy mindenkinek hasznára válik az LSA Caps mindennapos alkalmazása.

Az LSA Caps két új összetevőjéről:

 *** Vargánya gombapor (Boletus edulis) – A gombák minden más táplálékforrásnál nagyobb mennyiségben tartalmazzák az ergothioneint és a glutationt, amelyek sok táplálkozástudományi tudós szerint a két legerősebb antioxidáns. Az összes gombafaj közül a vargányafélékben a legmagasabb az ergothionein/glutation koncentráció.

*** Schisandra Bogyó (schisandra chinensis) kivonat – Ennek a lombhullató, fás szőlőnek a gyümölcse erőteljesen támogatja a glutation optimális szintjét.

Mind az ergothionein-nek, mind a glutation-nak rendkívül sok jótékony hatása van, melyeket ebben a cikkben nem tudok felsorolni (oldalakba telne), de magától értetődik, hogy a szervezetedet ellásd ezzel a két erős aminosav-antioxidánssal. Ez az egyik legbölcsebb stratégia, amit csak javasolni tudunk. Hihetetlenül széleskörűen lehet alkalmazni az egészségügyi szükségletek kielégítésére. Az LSA Caps formula, köszönhetően a vargányapor és a schisandra bogyó kivonat kombinációjának – amelyek már eleve ergothioneint és glutationt is tartalmaznak – még jobb lett, mint korábban volt. 

Összefoglalva 

Dr. Michael Tierra, egy nagy tekintélynek örvendő holisztikus egészségügyi szakember a májat „az immunrendszer működésének fontos fellegváraként írja le, amely a káros környezeti hatások és anyagcsere-toxinok elleni védekezésünk frontvonala”.  Nagyon tetszik Dr. Tierra leírása a májról, hogy fellegvárnak hívja, szerintem 100%-ban helyénvaló és pontos elnevezés. A fellegvár egy erős vár egy városban vagy településen, amely megvédi az embereket a bajtól. Tested fellegváraként a máj megbízhatóan és csendesen végzi a dolgát, más szerveket és rendszereket biztonságban és megfelelő működésben tartva. Pontosan ezért van az LSA Caps-nak előkelő helye a Hammer Nutrition kiegészítői között.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés