Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Magas minőségű élelmiszer: Hammer Bar-ok

Magas minőségű élelmiszer: Hammer Bar-ok

Hammer Nutrition által

Rengeteg bizonyíték azt erősíti, hogy a teljességre törekvő étrend - amely minimálisra csökkenti vagy megszünteti a feldolgozott élelmiszerek, a cukor, a búza, a tejtermékek, a sók és a kémiai adalékanyagok használatát - a leghatékonyabb módja annak, hogy megőrizd az egészséged. Törekedj arra, hogy a legmegfelelőbben táplálkozz annak érdekében, hogy elkerüld a betegségeket és a rossz közérzetet, például ne fogyassz "junk food"-ot és gyenge minőségű termékeket.

A Hammer Nutrition missziója az első naptól fogva ez, és ez soha nem is fog változni.

A probléma az, mellyel mindannyian szembesülünk, hogy a túl elfoglalt életvitelünk nem teszi mindig lehetővé azt, hogy egészséges, házilag készített ételekhez jussunk hozzá olyan gyakran, amilyen gyakran csak szükséges, és azoknak az ételeknek a minősége amiket fogyasztunk - akár a munkánk során, otthon, vagy útközben - nem megfelelő ahhoz, hogy egészségesen éljünk.

Tudjuk, hogy azon gondolkodsz, hogy miként étkezz egészségesen egy elfoglalt napodon is. Mi megoldást kínálunk erre a problémádra. Kényelmes megoldás egy egészséges snack-hez vagy akár egy étkezés helyett is a Hammer Bar-unk. Ezek az ízletes Bar-ok igazi ételek, ezért igazságtalan és komolytalan "energia szeletnek" hívni őket. Tele vannak olyan minőségi összetevőkkel, amelyek kielégítik és biztosítják a tiszta, tartós energiaszükségleted.

Az ízletes, zabpelyhes almás Hammer Bar csak egy lehetőség a sok közül

Hitelesített, szerves összetevői vannak: szerves kesudió vaj, szerves datolya, szerves Tápióka szirup, szerves hengerelt zab, szerves szárított alma, szerves mazsola, szerves fahéj. Minden egyes összetevője ellenőrzötten szerves, a Hammer bar-okban nem találsz finomított cukrot, mesterséges összetevőket vagy tartósítószereket. Ezek az összetevők nyers, hidegen összedolgozott (nem sült), lúgos formájúak. A bar-ok nagyon jó rost források, egészséges zsírokat, vitaminokat, enzimeket és egyéb értékes tápanyagokat tartalmaznak, GMO, MSG és gluténmentesek, vegánbarátok. A textúrájuk nedves - igy hideg időben nem keményednek meg -, könnyen emészthetőek, az ízük fantasztikus.

Egy Online visszajelzés: "Ezek a lágy energia bárok fantasztikusak! Használtam már őket hosszú futás előtt és közben is, maximálisan elégedett vagyok velük! Könnyen emészthetőek, nem okoznak gyomorproblémákat, hidd el, rá fogsz szokni!"

Az üzleti valóság

Rengeteg olcsó "energia szeletet" találsz a piacon, de a legtöbb karton (vagy még rosszabb) ízű, de ami még ennél is nagyobb gond az az, hogy azt a kérdést kell latolgatnod magadban, hogy "Vajon ezzel most minden szükséges táplálékot megadok a testemnek?" Nézd meg ezeknek az "energia szeleteknek" az összetevőit, és utána az lesz a válaszod, hogy Nem! Bár a Hammer szelet nem a legolcsóbb a piacon, az összetevői az áránál még értékesebbek! Őszintén, hányan készítenek ételt mindig ilyen kiváló minőségű alapanyagokból? Ne feledd, hogy minden, amit beviszel a szervezetedbe számít, és az ár így másodlagos tényező lesz. A Hammer Bar -ral biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőségű élelmiszerforrást biztosítasz a testednek, függetlenül attól, hogy edzés közben használod, vagy egy étkezést váltasz ki vele.

Végül, de nem utolsó sorban, beszélnünk kell arról is, hogy a gyerekeknek ez milyen tökéletes megoldás, hiszen nem cukorral dúsított "junk food"-ot adsz nekik snack céljából. És az izük? A visszajelzések alapján gyerekbarát, és a gyerekek által is jóváhagyott termék.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés