Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Nutrition Gélek

Hammer Nutrition Gélek

A Hammer Gel komplex szénhidrátjai - cukor hozzáadása nélkül - biztosítják a gyors hatású, tartós energiát, gyomorproblémákat nem okoznak, ellentétben sok más energiagéllel.

Megosztok veletek egy versenyzővel történt beszélgetésemet:

Versenyző: andbdquo;Nem tudok energiagéleket használni. Folyton gyomorproblémákat okoznak."

Steve Born: andbdquo;Próbáltad már a Hammer Gélt?"

Versenyző: andbdquo;Nem, de biztos vagyok benne, hogy ugyanezt fogom tapasztalni.andrdquo;

Steve Born: andbdquo;Nézd, itt van egy teljes flaska Hammer Gél. Két órára elegendő üzemanyag van benne. Tessék, teszteld a következő köreidben, és utána mondd el nekem, hogy érezted magad.andrdquo;

Miután a verseny véget ért, a versenyző egy nagy öleléssel jött oda hozzám köszönetet mondva nekem, hogy egy olyan energiagélt adtam neki, ami nem okozott gyomorproblémát andbdquo;a létező legjobb energiagél, amit valaha fogyasztottam, andegrave;s ami bevált a hosszú idő alatti hegyi kerékpározásaim során andrdquo;. Ehhez hasonló visszajelzéseket gyakran halluk a sportolóktól különböző sport eseményeken, személyesen, vagy e-mailben illeteve telefonon.

A Hammer Gel hatékonyságának és a probléma mentes emésztésnek egyszerűen az a kulcsa, hogy amennyire csak lehetséges, elkerüljük az egyszerű cukrokat.

Hammer Nutrition

Total Carbohydrate 22 g

Dietary Fiber 0 g

Total Sugars 2 g

Added Sugars 0 g

Egy másik termék

Total Carbohydrate 21 g 8%

Dietary Fiber 0 g

Total Sugars 8 g

Included 8g AddedSugars 16%

Mint látható, a Hammer Gel 0 gramm cukrot tartalmaz.A 2 gramm cukor, amely a 22 gramm teljes szénhidrát része, természetesen a komplex szénhidrátok részeként fordul elő.

A másik energiagél 8 gramm cukrot tartalmaz, amelyek a termékhez hozzáadott cukrok.

A Táplálkozási útmutatókon a andbdquo;hozzáadott cukrokandrdquo; rész a fontos különbség, amelyet mindig tisztázni kell, mert ez befolyásolja az emésztést.

A Hammer Gel-ben 2 gramm cukor van (technikailag 1 vagy 2 láncú szacharidmolekulaként definiálva).A legfontosabb, hogy ez a 2 gramm cukor a andbdquo;teljes egész részeandrdquo; a maltodextrin teljes összetételében (komplex szénhidrát).A maltodextrin teljes mátrixának részeként mindig lesz egy kis mennyiségű, egy- vagy kétláncú cukor (monoszacharidok, diszacharidok). Mivel azonban természetesen fordulnak elő, a teljes komplex szénhidrátszerkezet részeként, és ezeket nem adják hozzá külön-külön, a test képes hatékonyan felhasználni a maltodextrint üzemanyagforrásként.

Más gélekhez egyszerűen hozzáadnak különböző típusú cukrokat. A maltodextrin és a hozzáadott fruktóz mennyiségének kombinációját jól lehet látni a példákban. És ez az a pont, ahol a gyomor problémák előjönnek.

Amikor egyszerű cukrokat, például fruktózt - különösen nagy mennyiségeket - adnak hozzá a termékekhez, két szénhidrát forrást kell megemészteni különböző oldatkoncentrációban.Az egyszerű cukor megfelel a testfolyadék kémiai összetételének (ozmolalitás), és csak akkor emészthető hatékonyan, ha 6-8%-os kalória oldatban keveredik.Ezzel szemben a maltodextrin a testfolyadék ozmolalitási paramétereinél több kalória-sűrűségű, 15-18% -os oldatban egyezik meg.A lényeg az, hogy ha jelentős mennyiségű egyszerű cukrot kombinálunk összetett szénhidrátokkal, akkor ezek kritikusan veszélyeztetik a hatékony emésztést.

Ezért a Hammer Gel, ahol csak lehetséges, nem tartalmaz semmilyen hozzáadott cukrot.A legtöbb ízű gélünk nulla hozzáadott cukrot tartalmaz, és azokban, amikben van - elsősorban a mogyorótartalmű ízűekben - csak körülbelül egy gramm vagy kettő tapioka szirupot tartalmaznak, hogy a termék pH-ját egyensúlyba hozzák.

1995 óta a Hammer Gel biztosítja, hogy a sportolók minőségi szénhidrát-energiához jussanak egy kényelmes, koncentrált formában.

A mai napig a cukkorral elárasztott energiatermékek piacán a Hammer Gel egyedülálló, így képes biztosítani a csúcs sportteljesítményt - minden alkalommal!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés