Magas minőségű, hosszantartó energiát mindenkinek, prémium üzemanyagga – Hammer Nutrition CEE
Ugrás a tartalomra

Hammer Blog

Magas minőségű, hosszantartó energiát mindenkinek, prémium üzemanyaggal!

Magas minőségű, hosszantartó energiát mindenkinek, prémium üzemanyaggal!

Steve Born írása

Rengeteg energiagélt találsz a piacon. Míg a Hammer Gél külsőleg hasonlít sokukhoz, belülről teljesen más! Csak nézd meg a termékek címkéit. Ha az andbdquo;-oseandrdquo; (pl. Glükóz) végű ​​összetevőket tátod, akkor az energiagél nagy mennyiségű egyszerű cukrot tartalmaz (egyébként az olyan összetevők, mint a andbdquo;cukornád szirupandrdquo; vagy andbdquo;mézandrdquo; is egyszerű cukrok).


Egyszerű cukor az egyik összetevő, amit biztosan szeretnénk minimalizálni vagy elkerülni a frissítésed során és az étrendben is! Sokféle és komoly problémát jelent az egészségre, az egyszerű cukor gyors, teljesítménycsökkentő ingadozást okoz az energiaszintedben, valamint az emésztőrendszeredben.

A Hammer Gél összetett szénhidrátokat (maltodextrin) tartalmaz, nincs benne egyéb hozzáadott cukor, így biztosítja a gyors hatású, tartós energiát gyomorpanaszok nélkül, nem úgy, mint más energiagél.

Amiért a maltodextrin kiváló szénhidrát az energiatermeléshez:

  • A maltodextrin glikémiás index értéke 100, ami megegyezik a glükózéval (100) és magasabb, mint a szacharóznak (58-65) és a fruktóznak (12-25). A maltodextrin a vércukorszintet ugyanolyan hatékonyan növeli, mint a glükóz, és elfogyasztása után nagyon gyorsan energiát biztosít.

  • A Maltodextrin lehetővé teszi a szervezet számára, hogy nagyobb mennyiségű kalóriát emészthessen, mint az egyszerű cukrok, és ezt a GI-traktusból való késleltetés nélkül tegye. A gyomor bántalmak lehetőségét minimálisra csökkenti, de gyorsan biztosítja az energiatermelést a szervezet részére. Egy táplálkozási tudós szerint a andbdquo;maltodextrin lehetővé teszi, hogy több energiához jussunk kisebb mennyiségekben.andrdquo;

  • A maltodextrin stabilabb, tartósabb energiát biztosít, mint az egyszerű cukrok, a andbdquo;flash és crashandrdquo; nélkül, ami általában egyszerű cukrokra jellemző.


Egyszerű cukrokat, például glükózt, szacharózt és fruktózt időnként adnak a komplex szénhidrát-tartalmú termékekhez, ráadásul elég nagy mennyiségben, viszont azt tudni kell, hogy a két szénhidrát-forrás különböző oldatkoncentrációban emészthető. Az egyszerű cukor megfelel a testfolyadék-kémiájának (ozmolaritás), és csak akkor emészthető hatékonyan, ha 6andndash;8% cukortartalmú kalóriatartalmú oldatokban keveredik. Ezzel szemben a maltodextrin a testfolyadék ozmolaritási paramétere magasabb kalória-sűrűségű, 15andndash;18% -os. A lényeg az, hogy ha jelentős mennyiségű egyszerű cukrot kombinálunk komplex szénhidrátokkal, akkor kritikusan veszélyeztetjük a hatékony energiaforrás emésztését.

Ezért a Hammer Gél, amennyire csak lehetséges, nem tartalmaz semmilyen hozzáadott cukrot. A legtöbb ízünk tehát nulla hozzáadott cukrot tartalmaz, némelyikükhöz viszont, - elsősorban a diótartalmú ízek esetén - körülbelül csak egy vagy két gramm tapióka szirupot adnak, ezt is azért, hogy a termék pH-ját egyensúlyba hozzák.

Mindenki szeretné a legtöbbet kihozni az időből és energiából, amit az edzéseken és versenyeken tölt. Éppen ezért elengedhetetlen a legmagasabb minőségű üzemanyaggal való andbdquo;raktározásandrdquo;, nem pedig az energiagélként álcázott cukros termékek fogyasztása. A Hammer Gél-el a szervezet megkapja a kíméletes prémium üzemanyagot, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés