Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Perpetuem: Győzd le a távolságokat megbízható üzemanyaggal

Perpetuem: Győzd le a távolságokat megbízható üzemanyaggal

Arynn Maznio írása

Az állóképességi sportolók gázolaja a Perpetuem. Használata egyszerű. Az edzésekhez és a versenyekhez szükséges odafigyelni a megfelelő logisztikára és a minőségi tápanyagbevitel is fontos a verseny előtti napokban is.


Szerencsére a Hammer Nutrition rendelkezik olyan termékkel, amely az elejétől a végéig ezeket a nehézségeket kézben tudja tartani. A távolság, az időtartam, a környezet és az intenzitás szükségleteinek eleget tudsz tenni, ha a Perpetuem és Perpetuem Solids üzemanyagokat használod.


Mitől olyan ideális a Perpetuem az állóképességi edzésekhez és versenyekhez? Egyedi 8: 1 arányú komplex szénhidrátok és fehérjék aránya, beleértve a maltodextrint és a szójafehérje izolátumot. Támogató tápanyagaival és egészséges zsírjaival a Perpetuem pontosan az, amire a testednek szüksége van. Az állóképességi sportolók folyamatos, megbízható üzemanyagot igényelnek a sportolásuk során, miközben a zsírsavak üzemanyagforrásként való használatának optimalizálása biztosított. A Perpetuem gyors és folyamatos energiát biztosít, valamint izomcsökkenés sem következik be. Mindezeket cukrok, vagy mesterséges összetevők nélkül valósítja meg.


A Hammer Nutrition Perpetuem termékei nemcsak a kiváló üzemanyag-összetevőket biztosítják, hanem a különböző lehetőségek (por vagy szilárd tabletták) rugalmassága miatt a Perpetuem és a Perpetuem Solids egy tökéletes választás bármely sportoló számára, függetlenül attól, hogy milyen nehézséggel áll szemben. Akár egy adagos palackot, akár több órás palackot, vagy gélt keverhetsz belőle, valamint lehetőséged van rágótabletta formájában fogyasztani. Bármelyik megoldást választhatod, és személyre szabhatod a Perpetuem használatát attól függően, hogy éppen mit kíván meg az adott edzésed, versenyed.


Az eredmény? Amellett, hogy a legjobb táplálékot adod magadnak az állóképességi sportolásod során, a regenerációdat is megfelelően előkészíted. Ez a fajta állóképességi testmozgás többet igényel, mint az általános termékek használata; szükség van egy gondosan kiválasztott termékre, amellyel a testsúlyodat megtarthatod, stabilizálhatod az energiád és a vércukorszinted, maximalizálhatod a zsírtartalmad és megvéded a izomtömegedet.


A Perpetuem nyilvánvalóan egy nagyszerű választás az állóképességi sportolók számára. A Perpetuem egy intelligens befektetés arra, hogy élethosszig megtarts az egészséged.


Használatával megtapasztalhatod a teljesítménynövekedést, később pedig a regenerációdban és felépülésedben nyered vissza az előnyeit.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés