Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges adalékanyagot, citromsavat, vagy feleslegesen túl sok nátriumot...

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges adalékanyagot, citromsavat, vagy feleslegesen túl sok nátriumot...

Steve Born írása


A HEED
: A magas energia szintű elektrolit ital bevezetése óta közel másfél évtized telt el, de a mai napig a HEED továbbra is felülmúlhatatlan a sportitalok világában. Hogy őszinte legyek, nem volt olyan nehéz eljutni a csúcsra, és megtartani ezt a pozíciót, hiszen a sportitalok évtizedek óta nem fejlődnek tovább, vagy egyáltalán nem úgy készülnek, hogy megfelelő összetételük lenne.

Általában még mindig cukorral, sóval és citromsavval vannak tele, és néhány még mesterséges édesítőszereket is tartalmaz, amelyek hatása ugyanolyan rossz, vagy még rosszabb, mint a cukoré, tehát meglehetősen korszerűtlenek. Ezzel a cukor / citromsav / felesleges só kombinációval iegyekeznek energiát biztosítani, ami olaj a tűzre, mert a vártnál gyengébb végeredményeket okoz, vagy akár a célbaérkezést is kockáztatja. Szerencsére a HEED, vitathatatlanul egészségesebb és hatékonyabb alternatíva a folyékony junk food-nak, amely az olyan aktív emberek tökéletes itala, mint amilyen Te is vagy.


A HEED néhány jellemzője:

1. Nem tartalmaz egyszerű cukrokat.


Cukor helyett hosszú láncú komplex szénhidrátokat (maltodextrint) használunk. Ez gyorsan növeli ugyan a vércukor- és energiaszintet, de nem rendelkezik az egyszerű cukorra jellemző gyors visszaeséssel, energiaszint összeomlással. A Maltodextrin lehetővé teszi, hogy könnyen és hatékonyan nagyobb mennyiségű kalóriához jusson a szervezet, így növeli az energiatermelést, mivel körülbelül háromszor hatékonyabban dolgozza fel az emésztőrendszer, mint amennyit az egyszerű cukrokból lehet feldolgozni.

A maltodextrin egész nap folyamatosan és hatékonyan szívódik fel.


2. Kiegyensúlyozott elektrolitok.


Az andbdquo;egyébandrdquo; sportitalok az andbdquo;elektrolitokatandrdquo; a andbdquo;sóvalandrdquo; teszik egyenértékűvé. Míg a nátrium-klorid (só) valóban elengedhetetlen a testmozgáshoz, és a teljesítmény növeléséhez, önmagában nem elég. Ezért a HEED káliumot, kalciumot és magnéziumot is tartalmaz megfelelő és kiegyensúlyozott mennyiségben. Szinergikusan működnek együtt a nátrium-kloriddal, hogy lehetőséget biztosítsanak a sok testi funkció elvégzéséhez, ilyen például a simaizom összehúzódások optimális működése is.

3. Nem tartalmaz citromsavat.


Ha egy italhoz sót adunk, akkor az íze ... sós. Annak érdekében, hogy ezt az ízt fel lehessen fedezni az ivás során, és ez által szívesebben fogyasszuk el, kielégítve az ízlelőbimbókat, a legtöbb ital citromsavat tartalmaz. De az ízlelőbimbóid nem emésztik fel az üzemanyagodat, ez a gyomorra vár, ami problémákat válthat ki, és ez az utolsó dolog, amire szükséged van a sporttevékenységed során. Amikor a sportitalok a torkodat égetik, savas refluxot okoznak, és megzavarják a gyomorműködést, ez az összetevő okozza főleg azt, hogy nem várt kitérőket kell beiktatnod a versenyed alatt. Mi megtartottuk a HEED kellemesen lágy és sima ízét a citromsav elhagyásával, ami az emésztést megkönnyíti és a fogzománcot is védi.

4. Nincs benne adalékanyag.

A HEED nem tartalmaz mesterséges összetevőket, tejtermékeket, glutént vagy más egyéb felesleges adalékanyagot.

5. Kulcsfonosságú összetevői a következők:

andbull; Króm
(a magasan biológiailag elérhető polinicinát-formát használjuk) Sok táplálkozási tudós úgy véli, hogy ez a "cukor tápanyaga", és a vércukorszint szabályozásához (azaz stabil edzés közbeni vércukorszint működéshez) szükséges. A króm szintén fontos szerepet játszik az energiatermelésben és a glükóz, zsírsavak és aminosavak szintézisében is.

andbull; Az L-karnozin
A túlzott tejsav felhalmozódás a hosszantartó vagy intenzív edzés során számos nemkívánatos hatással jár, beleértve a korai fáradtságot, csökkenti a vérkeringést és fokozza az izomfájdalmat. Kimutatták, hogy az L-karnozin (más néven karnozin) hatékonyan befolyásolja a laktát-felhalmozódást, így erősen lép fel a túlzott tejsav termelés ellen. Emellett a karnozin egy erős antioxidáns is.Mint minden Hammer terméket, a HEED-et is úgy tervezték, hogy olyan kézzelfogható problémákat kezeljen, amelyekkel a sportolók szembesülnek, a HEED esetében ez úgy nyilvánul meg, hogy a sportolók egy minőségi sportitalhoz jutnak hozzá a "junk italok" fogyasztása helyett. A HEED sok évvel ezelőtt történő bevezetése után a legmagasabb bizalommal kijelenthetjük, hogy: andbdquo;a kezdetekkor egyáltalán nem számítottunk arra, hogy a HEED képes szó szerint becsukni az ajtókat a többi, jelenleg rendelkezésre álló egyéb sportitalok elől.andrdquo; . Míg a többi sportital cég félig szívesen próbálkozott a megvalósítással, még mindig nem felelnek meg a HEED szintű minőséggel és soha nem fognak.Évekkel ezelőtt, számtalan sportoló és aktív ember így kiáltott: andbdquo;Elég elég! Egy jobb sportitalt akarunk, ami működik és jó ízű! Hallgattunk rájuk és megalkottuk. Attól a naptól kezdve, a HEED máris az egészséges és rendkívül hatékony alternatíva lett a szirupos italok helyett, amelyeket sport italnak álcázva próbálnak értékesíteni. Csak jótékony összetevőket tartalmaz (hatékony mennyiségben!), és nincsenek hozzáadott cukrok és a többi korábban említett szemét, a HEED az, amire pontosan Neked is szükséged van!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés