Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Race Caps Supreme

Race Caps Supreme

Steve Born írása

32 évvel ezelőtt a legtöbb ember még soha nem hallott a Q10 koenzimről (CoQ10), nem is beszélve sokféle előnyéről pl a sportteljesítmény növelésének tulajdonságáról és az általános egészség megőrzésének elősegítéséről. Az egyik vállalat azonban, a Hammer Nutrition (az akkori E-CAPS), már andbdquo;ismerteandrdquo; ezt a figyelemre méltó összetevőt, és a CoQ10 erejét felhasználva egy andbdquo;Race Capsandrdquo; -nak nevezett terméket fejlesztett ki. Hamar kiderült, hogy egy valóban hatékony, biztonságos és törvényes kiegészítő az állóképesség növelésére. Ha komoly sportoló voltál az 1980-as és 1990-es években, használtad a Race Caps-ot.

Az elkövetkezendő években a sportolók és a nem sportolók is egyre jobban tudomást szereztek a CoQ10 előnyeiről, és a CoQ10-kiegészítők könnyebben elérhetővé is váltak. A Hammer Nutrition sem ült a babérjain. 2003-ban - míg más cégek még mindig megpróbáltak felzárkózni - az eredeti Race Caps-formulát felülvizsgálták, és úgy döntöttek, hogy többek között egy erős, multi-jótékony tápanyagot, az idebenont is hozzáadják a termékhez. Így a nagyon jó termék még jobb lett, és másik, új nevet is kapott: a Race Caps Supreme-t.

Azóta, hogy 1987-ben ilyen változás következett be a termékben, a kereslet tovább nőtt. Akár élsportoló versenyző vagy, akár hobbi sportoló, aki sporteseményeken vesz részt, vagy valaki, akinek elsődleges célja az, hogy az optimális egészségét megóvja, a Race Caps Supreme egy szükséges, naponta használandó táplálék kiegészítő. A Race Caps Supreme 32 éves tapasztalattal rendelkezik, és a következő előnyöket nyújtja:

  • Magasabb energiaszint elérése az edzés során és egész nap, a sok, felesleges összetevőből származó kellemetlen stimuláns mellékhatásokat okozó adalékanyagokat nem találod meg benne
  • Észrevehető az energiaszint növekedés
  • Kevesebb izomfájdalom, és az edzés után gyorsabb a regeneráció
  • Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszer működéséhez
  • Kulcsfontosságú tápanyagok, amelyek segítik a szív- és érrendszeri egészség fenntartását és védelmet nyújtanak sokféle degeneratív betegségek ellen is

A kulcsfonosságú játékosok

Q10 koenzim (CoQ10)

Ubikvinon néven is ismert (a terminális oxidációs rendszerben hidrogénátvivő anyag, a "mindenütt jelenlévő" szóból származik, ami azt jelenti, hogy csaknem mindenhol létezik). A CoQ10 egy létfontosságú szubsztrát ("gyújtógyertya"), az élelmiszer és oxigén bevitel során segíti a még hatékonyabb energiatermelést.

A CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportteljesítmény javításán; a tiszta, hatékony energiatermelés fenntartásában betöltött szerepe egyértelműen kulcsfontosságú az optimális egészség fenntartása szempontjából, különösen a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésére és az agyi egészség megtartására, valamint az erős immunrendszer segítésére.

A táplálkozási tudósok egyetértenek abban, hogy a CoQ10 fontos; íme néhány hozzászólás:

"CoQ10, vagy egy jó helyettesítője nélkül az emberi élet gyorsan véget ér."

- James South, MA

andbdquo;A CoQ10 nem kétséges, hogy döntő szerepet játszik az öregedésben. Ugyanez vonatkozik a CoQ10 szerepére az immunrendszerben is. És létfontosságú kapcsolat van az immunrendszer és az öregedés között, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni."

- Emile G. Bliznakov, MD

"A CoQ10 fontos energia. Már régóta tartom a CoQ10-et csodálatos tápanyagnak, mivel képes a szív egészségét támogatni."

- Dr. Sinhnra Stephen

CoQ10: méltó a kiváló táplálék elnevezésre, az idebenone pedig andbdquo;szupersztárandrdquo; státuszt szerzett, hiszen az egyik legjelentősebb energianövelő, kognitív javító és potenciális öregedésgátló tápanyagnak bizonyult.

Dr. Bill Misner elmagyarázza: "Az Idebenone ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint a CoQ10 - úgy, mint andldquo;egy gyújtógyertya", mely az energiatermeléshez (ATP) szüksandegrave;ges, valamint erős antioxidáns, és számos egyéb, összetettebb kémiai anyagon alapuló előnyei vannak szerkezetéből kifolyólag.andrdquo;

Ezek a andbdquo;különféle előnyökandrdquo; különösen igazak az agy egészségére; Az idebenon jelenléte miatt az "agyat érintő előnyök" közé tartozik pl a jobb hangulat előidézése, a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór okozta károsodások csökkenése, valamint az excitotoxinok (ízfokozók) használata miatti problémák elleni védelem (ez olyan anyagok osztálya, amelyek az MSG és néhány mesterséges édesítőszer fogyasztásából származnak), amelyek károsíthatják a neuronális működést.

A támogató egyéb összetevők

E-vitamin - erős antioxidáns, amely a CoQ10 és az idebenon mellett segít semlegesíteni az energiatermelés során természetesen képződő szabad gyököket.

Oxy-Assist andtrade; - Trimetil-glicin (TMG) és inozin keveréke, amely segítséget nyújt az oxigénfelhasználás fokozásában, a zsírégetés optimalizálásában, az energiatermelés növelésében, a fáradtság csökkentésében és savképződés ellen.

Krebs-ciklus (Más néven a citromsavciklus alapvető fontosságú anyagcsere-folyamat minden olyan élő sejtben, amely oxigént használ a sejtlégzés folyamatában.)

Egyéb termékek - Ezek a magnézium- és kálium-kelátok andldquo;kötődnek" a Krebs-ciklus közbenső összetevőihez, a malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát, amelyek az energiatermelésben részt vevő szubsztrátok. Az alfa-ketoglutarát (Az arginine alpha-ketoglutarate, AAKG egy só, mely az arginin aminosav és az alfa-ketoglutarát molekula kombinációjaként jön létre. Az AAKG az aminosav szintézisben és a fehérjék lebontásában játszik szerepet.), mely egy másik Krebs-ciklus közbülső részén található, szintén szerepel a Race Caps Supreme képletben.

Emésztési segédanyagok - A tápanyag felszívódásának maximalizálása érdekében a Race Caps Supreme emésztési segédanyagok keverékét is tartalmazza, melyek élén áll a sokat kutatott és szabványosított fekete bors kivonat, a Bioperine andtrade;, és amely bizonyítottan növeli (kb 30%-al) a fontos tápanyagok, mint pl. a CoQ10 hatékonyságát is.

Összefoglaló

Más, sport-specifikus kiegészítés nem képes biztosítani a Race Caps Supreme által nyújtott előnyöket; ez továbbra is egy olyan kiegészítő, mely a sportoló választása, ellenáll az idő múlásának egy olyan piacon, amely más, elhanyagolható termékekkel elárasztott. A Race Caps Supreme tápanyagkeveréke segíti mind a sportteljesítményt, mind az általános egészségi állapot fenntartását - a keményen edző sportolók számára, de természetesen bárkinek előnyös.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés