Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Perpetuem! A Hammer Nutrition terméke, mely 17 éve töretlenül bizonyít a sporteseményeken!

Perpetuem! A Hammer Nutrition terméke, mely 17 éve töretlenül bizonyít a sporteseményeken!

Steve Born írása
 

2003 elején, a Hammer Nutrition hosszabb távú futásokhoz egy olyan üzemanyagot vezetett be, amely ugyanolyan jótékony összetevőkkel és tulajdonságokkal rendelkezik, mint a korábban már tesztelt Sustained Energy formula (amely 1992 óta létezik), csak néhány további összetevővel egészítette ki azt, így még további előnyöket képes nyújtani.  Ezt az üzemanyagot Perpetuem-nek hívják (gondolj az „örökmozgóra”).

A másfél évtizeddel ezelőtti bevezetése óta, minden futás terén elképzelhető teszten kitűnő eredményt ért el. 

A brutális Furnace Creek 508-as út mentén, összesen 1 016 mérföldön át, 75.5 óráig tartó kerékpáros esemény során - miközben rekordot állítottam fel - a Perpetuem-et használtam  üzemanyagként. 

Nagyrészt ennek a csodálatos üzemanyagnak köszönhetően 2002 októberében képes voltam végigmenni életemben előszőr és utoljára, a Double Furnace Creek 508 versenyen. Bár az utam során némi fáradtságot tapasztaltam (ami nem is csoda, amikor ilyen hosszú utat tesz meg az ember kerékpáron..), de soha nem voltak energiaproblémáim a megfelelő frissítésem miatt. Mivel a Perpetuem volt az elsődleges üzemanyagom, amelyet kiegészítettem Hammer Gel-el (akkoriban nem volt még HEED), az energiaszintem mindig tökéletes volt.
 

A több mint 17 évvel ezelőtti sikeres rekordom óta (amelyet eddig még nem döntött meg senki), mindenféle elképzelhető állóképességi versenyen részt vevő versenytárs sportolók ezrei - sőt talán még néhány elképzelhetetlen is - a Perpetuemre támaszkodtak az alapos és sikeres feltöltés érdekében. 
 

Még olyan szélsőséges extrém versenyeken / rendezvényeken is, mint például a Race Across America (RAAM), az English Channel crossings, a Double, a Triple, a Deca Triathlons, a Mt. Everest és még sok más, a Perpetuem bebizonyította, hogy a legmagasabb minőségű rendkívüli üzemanyag, és a következők mindegyikét tartalmazza:

  •  Következetes, tartós energia
  •  A zsír maximális felhasználása
  •  Csökkenő izomfáradság

 

Perpetuem - a valós ultra távú üzemanyag

Az olyan kifejezéseket, mint a „helyes technika alapja” és a „kvantumugrás”, olyan gyakran használják a sporttáplálkozási készítményekben, hogy jelentéseik már érvényüket vesztették. A Perpetuem esetében nem ez a helyzet. Bármely más üzemanyagtól eltérően - a Hammer Nutrition Sustained Energy-n kívül, amely az ultra távok eredeti üzemanyaga - a Perpetuem újra és újra bebizonyította, hogy ez a valódi legkorszerűbb „folyékony étel” és kalóriaforrás, amely hosszú órákon keresztül képes biztosítani a megfelelő üzemanyagot. 

Azok az üzemanyagok, amelyeket egész napra használnak frissítésként, és  nem tartalmaznak mást, mint egyszerű cukrokat (glükóz, szacharóz, fruktóz stb.),valamint sok sót, nem lesznek képesek a feladatuk elvégzésére. Ha hosszú ideig tartó sporttevékenységet folytatsz, lényegesen teljesebb és megbízhatóbb üzemanyagra van szükséged a munka elvégzéséhez.
 

A fő üzemanyagod alkotóelemei komplex szénhidrátok legyenek, és ne egyszerű cukrok.Ezenkívül elegendő mennyiségű fehérjét, egy kis egészséges zsírt és más hasznos tápanyagot is tartalmazzanak.
 

Hatásos formula Ultrafutásokhoz 

Komplex szénhidrátok - A Perpetuem maltodextrint tartalmaz, egy olyan komplex szénhidrátot, amely gyors hatású, de hosszú távú energiát biztosít, a „hirtelen felvillanyzás és utána sokkal rosszabb állapotba való kerülés” nélkül, melyet az egyszerű cukrok okoznak.  A szénhidrátok és a fehérjék 8:1 aránya optimális a hosszabb távolságokhoz.

Szójafehérje - A szója nagy mennyiségben tartalmaz a természetben előforduló specifikus aminosavakat - hisztidint, alanint, aszparaginsavat, fenilalanint és még sok mást -, amelyeknek „edzés közbeni” előnyeik vannak, így ideális fehérjévé teszik a hosszabb edzések során.

Lizo-lecitin-zsírsavak - Kis mennyiségű egészséges szója eredetű zsírt tartalmaz a Perpetuem, ami segíti a szervezeted abban, hogy felszabadítsa a zsírsav-készleteit, amelyek így energiává válnak. Ez azt is jelenti, hogy a kevesebb kalória ellenére ki tudod magadból hozni a maximumot

 

Trinátrium-foszfát - Ez a vegyület semlegesíti a fölösleges tejsav hatásait és növeli a sportolás időtartamát azáltal, hogy kiegyenlíti a vér savas / lúgos szintjét, és javítja az oxigén hozzáférhetőségét a dolgozó izmok számára.

Króm-polinikotinát - Ez egy nyomelem, amely segíti a vércukorszint szabályozását, úgy, hogy az inzulinnal együttműködve szállítja a vércukrot a sejtekbe energiatermelés céljából, és elősegíti a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok anyagcseréjét.

L-karnitin - Az L-karnitin a zsírsavak transzportereként szolgál a mitokondriumokba, ahol ezek energiatermelés céljából felhasználódnak. Ha a test kimerül vagy kevés az L-karnitin, akkor a zsírsavak nem állnak rendelkezésre, így energiaforrásként sem hasznosulnak.
 

Kolin-bitartarát - A kolin sejtszinten működik, segíti a szervezetet abban, hogy a tárolt zsírsavakatenergiáváalakítsa át. A kolin-bitartarát (a kolin egy bizonyos sóval kombinálva) a kolin olyan formája, amelyet a szervezet könnyen hasznosít.
 

L-karnozin - Az L-karnozin a hisztidinből és az alaninból származó, természetesen előforduló dipeptid. Lenyűgöző antioxidáns előnyöket nyújt.

Összefoglaló

Függetlenül attól, hogy a Perpetuem-et egyedüli üzemanyagként használod a sporttevékenységed során, vagy egyéb különböző Hammer Nutrition üzemanyagok mellett (nem számít, milyen időtartamú az edzésed vagy a versenyed), minden kalóriaigényed alaposan és teljes mértékben fedezve lesz.17 éven keresztül, töretlenül haladva, egyetlen más üzemanyagnak sem sikerült megfelelnie úgy a szélsőséges kihívásoknak, mint a Perpetuemnek. 
 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés