Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Szójamentes Perpetuem 2.0

Szójamentes Perpetuem 2.0

Szerző: Steve Born

Azoknak a sportolóknak, akik szeretik a Perpetuem 2.0-t (és az eredeti verziót is), de nem tolerálják a szóját, íme egy recept a szójamentes változathoz, HEED és Organic Vegan Protein felhasználásával. 

*******************************************************

A Perpetuem 2.0 két kanál adagja 180 kalóriát, 37,0 gramm szénhidrátot, 4,0 gramm fehérjét és 2,0 gramm zsírt tartalmaz. 

A Perpetuem 2.0-hoz hasonló üzemanyag készítése a HEED és az Organic Vegan Protein keverék használatával:

• 1,25 kanál HEED = 137,5 kalória és 33,75 gramm szénhidrát 

• 1/3 kanál bio vegán fehérje (vanília ízű) = 47 kalória, körülbelül 3,7 gramm szénhidrátból, körülbelül 6,7 gramm fehérjéből és 0,5 gramm zsírból tevődik össze. 

 

Tartalma:

Összes szénhidrát - ~ 37,5 gramm

Összes fehérje – ~ 6,7 gramm

Összes Zsír – 0,5 gramm

Összes kalória – 184,5 gramm

 

++++ 2. lehetőség ++++

 

A másik lehetőség az, hogy a HEED-et használod kalóriaforrásként (a hozzákevert víz által hidratálod is magad), és az Endurance BCAA+-t alkalmazod (https://hammernutrition.com/collections/supplements/products/endurance-bcaa) alkalmazod előtte óránként edzés közben. Bár az Endurance BCAA+ nem teljes értékű fehérje, viszont tartalmazza az „edzés közben hasznos” aminosavakat. 

Itt van még egy kis információ erről a termékről...

Az Endurance BCAA+ biztosítja azokat a kulcsfontosságú aminosavakat – a BCAA-t (leucin, izoleucin, valin) –, amelyekre a szervezetnek ahhoz van szüksége, hogy a hosszan tartó edzések során segítsen megvédeni az izomszöveteket. BCAA-kiegészítésről kimutatták, hogy csökkenti a fáradtság észlelését mind mentális, mind fiziológiai szempontból.

 

Két kapszula tartalma:

 • L-Leucin – 400 mg

 • L-izoleucin – 200 mg

 • L-valin – 200 mg

 

Az Endurance BCAA+ tartalmaz még: (2 kapszulánként)

 • L-alanint – 100 mg

A máj szükség szerint képes az L-alanint glükózzá alakítani, amelyet a véráram az izmokba szállít energiáért. Az L-alanin segíti a pantoténsav (B-5) szintézisét is, amely szintén szükséges a fehérje-, zsír- és szénhidrát-anyagcseréhez.   

• Csökkentett glutation – 100 mg 

A glutation egy tripeptid, amely glutaminsavból, ciszteinből és glicinből áll. Ez egyike a három endogén (a szervezetben természetesen előforduló) antioxidánsnak, amelyet a szervezet fenntart az edzés során keletkező szabad gyökök szabályozására, valamint a környezeti hatások ellen is kiváló. Szó szerint oldalakat lehetne írni erről a rendkívül erős tápanyagról, amelyet egy táplálkozástudományi tudós „az életet meghosszabbító fő antioxidánsnak” nevez. Az oxigéngyök-elnyelő képességének (ORAC) pontszáma/besorolása a becslések szerint elképesztő, 12 000+. A glutation kétségtelenül erős, vitathatatlanul a létező legfontosabb antioxidáns.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés