Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

PHYTOLEAN + CHITOLEAN: Nagyszerű kombó súlykontrollhoz!

PHYTOLEAN + CHITOLEAN: Nagyszerű kombó súlykontrollhoz!

Steve Born írása

10 évvel ezelőtt bemutattuk a Phytolean-t, ami egy biztonságos és rendkívül hatékony fogyókúrás fegyver. A formulája maga az egyszerűség, mindössze két tápanyag/vegyületet tartalmaz, de a hatékonysága tagadhatatlan. 10 évvel később a Phytolean továbbra is az a termék, amely segít megelőzni a súlygyarapodást nekünk, akik szeretjük a keményítőtartalmú szénhidrátokat (rizs, tészta, kenyér stb.), és gyakran túlzásba is vesszük ezek fogyasztását.

2 kapszula Phytolean a következő összetevőket tartalmazza:

400 mg Razberi-K® málna keton – Ez a málnában található természetes bioaktív vegyület, amely két mechanizmuson keresztül segíti a súlycsökkenést:

* A zsír lebontásának ("égetésének") fokozása – A málna ketonja fokozza az adiponektin hormon szekrécióját és a noradrenalin által kiváltott lipolízisként ismert folyamatot. Mindkét hatás fokozza a zsíranyagcserét.
* Csökkenti a zsír felszívódását és tárolását – A málna keton segít a trioleoilglicerin hidrolízisének gátlásában, mely a zsírfelszívódási folyamat egyik elsődleges lépése.

1000 mg Fabenol Max® Phaseolus vulgaris L. – Ezt a fehér vesebab kivonatot (phaseolamin) általában "keményítőblokkolónak" nevezik, mivel képes csökkenteni az alfa-amiláz enzim aktivitását. Segítségével nagyobb mennyiségű (elsősorban keményítőtartalmú) szénhidrát jut át ​​a szervezeten ahelyett, hogy azok cukrokká asszimilálódnának és testzsírként raktározódnának.

Hatékony? Fogadjunk! Két kapszula Phytolean megakadályozza, hogy 300 gramm (ez 1200 kalória!) keményítő tartalmú szénhidrát felszívódjon és raktározott zsírokká alakuljon a szervezetedben! 

Kicsit kevesebb, mint 4 évvel ezelőtt bemutattuk a Phytolean tökéletes társát, a hihetetlenül hatékony zsírblokkoló ChitoLean-t. Ezt a formulát a kitozán (CHIT-uh-san) vezeti, egy kagylóból származó tápanyag, amely hatékonyan kötődik a bélben lévő zsírhoz, és gátolja a felszívódást. Ez a „zsírblokkoló” hatás nemcsak a fogyást segíti elő, hanem segít normalizálni a koleszterinszintet, és meggátolja az egészségtelen zsír lerakódásokat, amelyek felhalmozódnak az artéria falán.

A ChitoLean a következő kiegészítő tápanyagokat is tartalmazza:

Az N-acetil-L-karnitin ami egy aminosav, és mint az L-karnitin minden formája, ez az a tápanyag, amely a zsírsavakat szállítja a sejtekbe az energiatermelés érdekében. Megfelelő L-karnitin készlet nélkül a zsírsavak nem égethetők el hatékonyan üzemanyagforrásként.

A C-vitamin segít aktiválni a kitozánt a gyomorban és a belekben egy zsír felvevő géllé alakítja, növelve a kitozán zsírmegkötő hatását. A tengerimalacokon végzett, kitozánt vagy kitozán/C-vitamin kombinációt használó kutatás arra a következtetésre jutott, hogy „a C-vitamin megnövelte a kitozán ürülékes zsír kiválasztását tengerimalacoknál, ezáltal csökkentette a testtömeg-gyarapodást.”

Összegzés

A holtszezonban sok sportoló belenyugszik a súlygyarapodásba, annak köszönhetően, hogy kevesebbet edz és többet eszik az ünnepi szezonban, illetve még januárban is. Ha ez a forgatókönyv túlságosan ismerősnek tűnik számodra, ne ess kétségbe. Egy kis erőfeszítéssel – és a Phytolean és a ChitoLean erőteljes asszisztenciájával – 2024 lehet az az év, amikor az edzési szezont anélkül kezdheted el, hogy felesleges kilókat hordasz magaddal.

Természetesen az egészséges táplálkozás, az adag szabályozás és a rendszeres testmozgás is fontos szerepet játszik a kívánt testsúly elérésében és megtartásában. És ha korlátozod még a nassolást is, és csökkented a keményítő bevitelt délután és este, akkor jelentős súlycsökkenést fogsz tapasztalni!

Lényeg: A Phytolean és a ChitoLean segítségével – és igen, mindkettőt együtt is használhatod! – verhetetlen fogyás/testsúlykontroll kombinációt kapsz, amely már az első adagtól fogva működik!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés